Mennyi magas labdaRemy írta: Hoznám. Nosztalgiázni akarok. Semmi más nem érdekel ilyen szezon után.
Karim aranylabda, BL és bajnoki cím után hátradőlök.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 11:32
Mennyi magas labdaRemy írta: Hoznám. Nosztalgiázni akarok. Semmi más nem érdekel ilyen szezon után.
Karim aranylabda, BL és bajnoki cím után hátradőlök.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 6., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 10:01
Chelsea jó lesz neki, elég nagy kihívás ott a 9-es mezt (posztot) visszahozni oda, ahol volt mondjuk Drogba idejében.hehetheoriginal írta: kivi vagyok, mi lesz vele, ennyi idősen nem lehet es nem is fog senki csapatot epiteni rá, de mindenki tudja, hogy mivel jár, ha valaki leigazolja.
"családi okokra" hivatkozva nem jelent meg az elso mu edzeseken, no comment, mr profizmus, na mindegy, lehet nincs mögötte hátsó szándék.
semmikepp se hoznam, meg ha gyoznenk is vele. jocskan visszavetne jopar jatekos fejlodeset, lehetne mondani, hogy ez akkor a fiatalok fejben gyengeseget mutatna, de lehet a masik oldalrol is nezni.
kinezem amugy belole, hogy ha mas nem lesz, akkor elmegy a barcaba.
mint ahogy a citybe is elment volna, ha nem jon az utolso oraban a mu megkeresese.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 6., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 6., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 8:38
Hogy te mekkora mocsok vagyHalfkey írta:Ez a kérdés rendben van, a válaszod szarRealista24 írta: Egy évre talán igen, hosszabb időre nem.
(tudom, a kérdés szar...köszi HK)![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 6., szerda 8:38
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 6., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 6., szerda 8:25
Ez a kérdés rendben van, a válaszod szarRealista24 írta: Egy évre talán igen, hosszabb időre nem.
(tudom, a kérdés szar...köszi HK)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 7:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. július 6., szerda 7:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 5., kedd 11:12
azt reggel megcafoltak. nem esett szo CR7rol csak kounde miatt targyaltakMester77 írta: Azért ezek a Chelsea-s hírek sem annyira tetszettek vele kapcsolatban, de hogy a barcaval is tárgyaljon Mendes..
Értem én, hogy hulladék az MU, és nincs BL, de azért na
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 5., kedd 10:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 28., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 28., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 28., kedd 13:35
Jó azért hülyeségeket se kéne írni.TheBull6 írta: Ha van lehetősége, menjen is csak szépen egy BL csapatba. Még csak véletlenül se a JÓFIÚ Messi legyen az alltime BL gólkirály, mert sírva is fakadok. Az embernek pont annyi köze van a BL-hez, főleg a kieséshez szakaszhoz, meg a csapata döntőbe viteléhez mint nálunk Asensionak. Néha 1-1 gólocska becsurran vagy bedurran, amúgy meg a csapat vagy mások továbbviszik.
És azért 1-2 szezon BL nélkül, aztán ne adj isten visszavonulás, törpének meg 1-2 jobb szezon a BL csoportkörben, aztán már ott is virít a neve a lista elején.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 28., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 28., kedd 12:33
Ez legyen azoknak a hűjéknek a baja, akik beveszik ezt a maszlagot..Donát írta:Pont ez a legfőbb kritika felé, és ezért nem szereti az aktuális csapata szurkolóinak egy része sem, mert az egyéni célok érdeklik egy csapat sportban, és ez kirívóan látszik is rajta. És ha az egyéni eredmények érdeklik, akkor nem kell letenni egyik csapat mellett sem a nagyesküt, hogy ne üssön később vissza.Sierra írta:
Mert sosem volt ilyen. Őt az egyéni rekordok hajtják, és minél nagyobb nyomot akar hagyni a fodball világban. Én megértem, abban a posványos Manchesterben lófaszt nem fog nyerni, de ha egy nagyobb BL szereplő topcsapat elvinné, tovább növelhetné pl a BL góljainak számát, és még több cím állna a neve mellett. Őt mindig is ezek a dolgok motiválták, szurkolok neki, hogy találjon egy BL csapatot, és tegyen még el tizenpárgólt a BL-ben mielőtt visszavonul.![]()
Erre pedig ráerősít a személyisége is, amiből az ereje fakad, de az ebből következő megbyilvánulásai miatt tudja ráhúzni a média a rosszfiú szerepét, Messire meg az autista, csendes karaktere miatt a jófiúét.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 28., kedd 11:48
Pont ez a legfőbb kritika felé, és ezért nem szereti az aktuális csapata szurkolóinak egy része sem, mert az egyéni célok érdeklik egy csapat sportban, és ez kirívóan látszik is rajta. És ha az egyéni eredmények érdeklik, akkor nem kell letenni egyik csapat mellett sem a nagyesküt, hogy ne üssön később vissza.Sierra írta:Mert sosem volt ilyen. Őt az egyéni rekordok hajtják, és minél nagyobb nyomot akar hagyni a fodball világban. Én megértem, abban a posványos Manchesterben lófaszt nem fog nyerni, de ha egy nagyobb BL szereplő topcsapat elvinné, tovább növelhetné pl a BL góljainak számát, és még több cím állna a neve mellett. Őt mindig is ezek a dolgok motiválták, szurkolok neki, hogy találjon egy BL csapatot, és tegyen még el tizenpárgólt a BL-ben mielőtt visszavonul.petiamadridista írta: 37 évesen miért nem elég ha azt mondom,.hogy kész én itt akarok maradni és segíteni, ha nyerünk, ha nem. Ez a klub a hazám, itt lettem sztarjátékos. En most segítek az MU-nak. Ebben semmi rossz nem lenne. Nincs már mit bizonyítania egyeni szinten.
Remélem nem igazol el. Nagy kurvaság lenne.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem