Ne vicceld már el, mert komolytalan lesz az egész. Az, hogy a nyugger Marcelo jobb számokat produkált csak azt mutatja, hogy Mendy gyenge támadásépítésben a Real Madrid szintjén. A védekezését senki nem szokta kritizálni.Realista24 írta:Szelso vedoket irtam, nem Marcelot.kiserik írta:
Kiválasztottam egy időszakot, Mendy Real Madridban lehúzott összes meccsét és mellé tettem a posztján játszó cseréjét ebben az időszakban. Bakker, ezt ne keljen már magyarázni. 3 év azért elég nagy merítés. Persze idén Marcelo játszott 800 percet, azt is csak tiszteletből, adott 2 gp-t. Mendy 2800 percet, 2 gól 5 gp. Azért ez se olyan fényes.
De ha már így nézed, akkor nettositsd a kapott gólokkal és mondd meg mi ér többet.
Egy jobban támadó atjarohaz Marcelo, vagy egy tamadast sokszor jól segítő de beton Mendy.
Ne kelljen már magyarázni.
Az egész felvetés abból adódott, hogy eladnánk e egy jó ajánlat esetén? Én igen, el. Perszen nem 30-40 millióért. Vigyük tovább a gondolatfolyamot: eladnánk e Mendyt akkor, ha ezen az áron meg tudjuk szerezni Hakimit, Jamest vagy valamelyik top jobbhátvédet és bal oldalon ott van Alaba, Miguel és Fran is. Érdekes a témában az is, hogy Carlo többször cserélte Mendyt Alabára. Hogy ez sérülés miatt volt e, vagy azért, mert Alaba esetleg jobb támadásban, nem tudni, de a sógi rendre jól muzsikált a szélen is. Emellett az is befolyásolhatja ezt az egészet, hogy mennyire igaz az a hír, miszerint jövőre a mester Alaba mellett teszi le majd a voksát. Érdemes e megtartani Mendyt a padra ebben az esetben, ha most kaphatnánk érte egy nagy összeget?