Latasa komolytalanKAG írta: Szvsz gyenge.
Egy morata szintet nem tud a srac így első blikkre.
Mayoralal többre mennénk
Morata mint csere jó volt, azt a szintet ne becsüld le

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 5., kedd 14:51
Latasa komolytalanKAG írta: Szvsz gyenge.
Egy morata szintet nem tud a srac így első blikkre.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. július 5., kedd 14:40
Nagy hiba lenne szerintem.Pad'em írta: Ezt már nem először dobják be...
🎖| JUST IN: Real Madrid will listen to offers for Mendy. David Alaba will be the starter next season at LB. If an interesting offer arrives for Mendy, the club will value it. Mendy wants to STAY.
If Mendy leaves, Real Madrid will sign Fran García. @relevo
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 5., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 5., kedd 12:15
Szerintem is, de amíg 100.-kért a jövő brutál középpályáját építjük (nagyon helyesen) és amíg van Kroos+Modric és Cama, ott fog..Fenoo írta: Valverdet jobb oldalon erőltetni egyszerűen pazarlás. Hazard meg szörnyen belassult és teljesen mindegy, hogy mit játszott a Chealseaben, már régen nem az a játékos.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2022. július 5., kedd 11:53
raul 4 ever írta:Igen, ez a cserecsatár definíciója nálam is.. Én szívem szerint csak a Fede, Rodry, Benzi, Vini, Hazi ötöst hagynám meg elöl, aztán kipróbálgatni mit tud Rodry középen.. illetve Hazi se kéne kutya legyen ott (mindig felhozom, h kelsziben Conte sokszor telesz@rta a gatyát és egyszem Hazival támadott, és akkor ő vitte a csapatot)..Babinho írta:
Kit érdekel mennyi a fizetése? Ne hozzunk olyan támadót akit jót szívvel egy Celta ellen nem kezdetnék, hogy Benzema pihenhessen...értelmes alternatíva kell.*
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 5., kedd 11:50
El kell ezeket engedni, szerintem a Fold nevu bolygon egyedul jim hiszi el, hogy ezekbol a huszadrangu castillas arcokbol akar csak cserecsatarok is lehetnek.Halfkey írta: Valamelyik meccsen beállt, nagyon darabos volt.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 5., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 5., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 5., kedd 11:09
Igen, ez a cserecsatár definíciója nálam is.. Én szívem szerint csak a Fede, Rodry, Benzi, Vini, Hazi ötöst hagynám meg elöl, aztán kipróbálgatni mit tud Rodry középen.. illetve Hazi se kéne kutya legyen ott (mindig felhozom, h kelsziben Conte sokszor telesz@rta a gatyát és egyszem Hazival támadott, és akkor ő vitte a csapatot)..Babinho írta:Kit érdekel mennyi a fizetése? Ne hozzunk olyan támadót akit jót szívvel egy Celta ellen nem kezdetnék, hogy Benzema pihenhessen...értelmes alternatíva kell.*Donát írta:
Jobb a csapat számára, mert alacsonyabb a fizetése.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 5., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 5., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. július 5., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. július 5., kedd 8:48
Kit érdekel mennyi a fizetése? Ne hozzunk olyan támadót akit jót szívvel egy Celta ellen nem kezdetnék, hogy Benzema pihenhessen...értelmes alternatíva kell.Donát írta:Jobb a csapat számára, mert alacsonyabb a fizetése.Galacticos írta: Mit akartok attol a ket ballabas mayoraltol nem is ertem.
Semmivel nem jobb mint mariano.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 5., kedd 8:40
Jobb a csapat számára, mert alacsonyabb a fizetése.Galacticos írta: Mit akartok attol a ket ballabas mayoraltol nem is ertem.
Semmivel nem jobb mint mariano.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 5., kedd 8:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 5., kedd 7:09
Azon a nyáron még jött egy hazi.flori írta: Luka Jovic to Fiorentina breakdown:
• FREE transfer.
• Real Madrid receive 50% of future sale.
• Fiorentina cover all of his salary.
• After two years, he can renew with Fiorentina or leave to another club.
Jovic will have his Fiorentina medical - 9th July. @DiMarzio
Real Madrid will save over €20m in wages by ‘freeing’ Luka Jovic to Fiorentina. @GoalItalia
Mekkora baklövés volt ez a pali is.![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. július 5., kedd 6:54
Gnabryt. Ez egyértelmű. Őt akarjuk itt sokan.ANDS írta:Jó, de kit?ateeemadrid írta: Na meg Marco meg Mariano kotródjon, es rendben vagyunk. Meg akkor hozhatunk előre valakit.
Mayoral szintje amúgy feljebb van, mint Mariano?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 5., kedd 0:18
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 4., hétfő 23:54
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem