Jujj

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 4., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. július 4., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. július 4., hétfő 13:55
Nálunk lenne szerintem hehe lenne az első aki habzószájjal üldözné el és biztos, hogy a buta és a fekete szó előkerülneRealista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 4., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 4., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 4., hétfő 12:08
A kis brazilnak 21 évesen több gólja van a BL.-ben, mint az aranylabda kaliber 26éves Dembelének.Donát írta:Tök, de nem is véletlen, h a többségnél nem is merül fel. Marhaság lenne a csapat legnagyobb erényét, a győztes mebtalitást lebontani ilyen igazolásokkal. Nem is fogjuk szerencsére, inkább negbecsüljük Vinit, Rodryt, és ez így van rendjén.Realista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 4., hétfő 11:42
Tök, de nem is véletlen, h a többségnél nem is merül fel. Marhaság lenne a csapat legnagyobb erényét, a győztes mebtalitást lebontani ilyen igazolásokkal. Nem is fogjuk szerencsére, inkább negbecsüljük Vinit, Rodryt, és ez így van rendjén.Realista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 4., hétfő 11:40
Épelméjű embernek eszébe sem jutna, szóval ne kattogj rajta.Realista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 4., hétfő 11:15
Sztem meg ki akarta forgatni a szavaimat..Realista24 írta:Nyilván úgy értette Pipita a kérdést, hogy ki az a játékos a lelátón, akinek a helyét át tudná venni Dembele, és nem úgy, hogy melyik 10 játékos az, aki jelenleg aktívan részt vett a csapat sikereiben és hátrányt kéne szenvednie future Aranylabda miatt.raul 4 ever írta:
Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..
Az utolsó féléve nem volt kuka a gyereknek..
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 4., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 10:24
Alulmotivált nem lennék, de két hiányzó kereszt és két bokaszalaggal utóbbit tudom vállalni drágán, de olcsóbban is.cart írta: Most hogy sikerult megszabadulni Bale-tol kell valami magas fizetesu ember helyette a lelatora aki ugyan ugy alulmotivalt es serulekeny![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 4., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 10:01
Nyilván úgy értette Pipita a kérdést, hogy ki az a játékos a lelátón, akinek a helyét át tudná venni Dembele, és nem úgy, hogy melyik 10 játékos az, aki jelenleg aktívan részt vett a csapat sikereiben és hátrányt kéne szenvednie future Aranylabda miatt.raul 4 ever írta:Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..Pipita írta: Engem érdekelne, hogy ki az a tíz ember, akit el kéne küldeni a Bajnokok Ligája győztes, spanyol bajnok keretből, akikhez képest ráadásul Dembelé jelentene előrelépést.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 4., hétfő 9:41
Hogy függ össze a tehetség és a beilleszkedés? Beilleszkedni Bale sem akart, 8 év után is kb. annyit tudott, h finom bor, meg lejárt a golfbérletem (ha jól mesélte a kebapos).ANDS írta: *Miért gondolod, hogy Dembele illene a Real Madridba? Abba a csapatba, amelyikért Bale sokkal többet tett, mint Dembele a Barcaért, és mégsem tudott beilleszkedni úgy, ahogy a tehetsége alapján jó lett volna?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 3., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 3., vasárnap 22:56
The man 10 embert akart, 10et kapott..Süti írta:Kar hogy 25 főt lehet nevezni. Szóval 4et levehetsz belőle. Cseréljük le sanitas Hazardot sanitas fejbengyenge Dembelere. Nagy otlet.raul 4 ever írta:
Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 3., vasárnap 22:40
Kar hogy 25 főt lehet nevezni. Szóval 4et levehetsz belőle. Cseréljük le sanitas Hazardot sanitas fejbengyenge Dembelere. Nagy otlet.raul 4 ever írta:Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..Pipita írta: Engem érdekelne, hogy ki az a tíz ember, akit el kéne küldeni a Bajnokok Ligája győztes, spanyol bajnok keretből, akikhez képest ráadásul Dembelé jelentene előrelépést.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem