Nálam is egyértelműen 14 vagy 22, de az a 3 éves leuralás, óriási fölény és első duplázás sem kutya
13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára (

), Isco első goljára is (a Betis ellen? a debütálásán?), a Bayern elpusztítására, innen CR-re, ahogy mutatta a 15-öt, na meg arra a sorfal alatti szabadrúgás gólra ahh stbstb. . 10 voltam mire megnyertük a tizediket. Akkoriban sajnos még nem tudatosult bennem, hogy mit is tettünk és milyen nyomás van a csapaton. Még nem voltam ízig-vérig madridista, mivel még egy kis taknyos voltam
Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.
A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?
16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten

. Imádom. Innen is boldog szzülinapot neki. Valaki folyton azt a megmozdulását emlegeti, de sosem jut eszembe ki az. Majd jelentkezzen

.
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el
Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal

és még sorolhatnám.
+Gumibogyó kihagyott büntetője
Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést

. Szóval ez olyan év volt, hogy mindenre lett volna válaszunk.
Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.
Szóval nálam ez 22.
És még így is mennyi mindent kihagytam...