HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 1., péntek 0:12
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 30., csütörtök 14:39
Ez a veglet is abszolut erthetetlen szamomra, marmint, amit a csapat mond, hogy mindenki megerdemli a bocsanatot es a 2. eselyt az igaz, de hogy ezert vki csalodott legyen.. Agyam eldobom. Csinalt vmit, megbanta, de hogy van olyan ember, aki szerint ezert mar mondjuk nem is erdemel bocsanatot, vagy uj eselyt vagy barmit, a pofam leszakad. De latom az f2-nel is pont annyira eszes emberek vannak beszelo pozicioban, mint mas szovetsegnel.halamadrid írta: https://f1vilag.hu/hirek/megtarthatja-u ... csalodott/
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 30., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 29., szerda 20:02
Cigány cigányokat, nem gond. Fehér embernel már problemas.csababarca írta:Nem is fogjuk megérteni.Süti írta: Nem azért, de fekete barátaink minden második zenéjükben n*ggáznak. Nem igazán értem...
Én 7 évet melóztam amcsiban, konyhán csak feketékkel.
Egymás felé röpködött a niggázás keményen, de én nem próbáltam ki, valószínűleg akkor már nem írnék ide.
Egy karbantartó srác benyomott egy ilyet fehérként, felrakta az asztalra a fekete manager pikk pakk, másnap már inkább nem jött dolgozni.
Én éltem közöttük, dolgoztam velük, mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Kosaraztam feketékkel harlemben, semmi bajom nem lett.
De vannak betartandó szabályok, amit jobb észben tartani.
Ez az f1es Piquet vs Hamilton sztori viszont nem ez a kategória nálam, ez megint egy lufi igazából, lehet fújni jó nagyra, hergelni és megosztani az embereket megint.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. június 29., szerda 19:59
Nem is fogjuk megérteni.Süti írta: Nem azért, de fekete barátaink minden második zenéjükben n*ggáznak. Nem igazán értem...
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 29., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 29., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 29., szerda 17:00
Nyugi, Kelly és Verstappenék tuti kitárgyalták ezt a négy fal között, kulturált módon.hehetheoriginal írta: szerintem nevezzünk mindenkit a nevén, négerek, cigányok, arabok, ennyi puhány szart bazmeg, szavakon lovagolnak, mintha ma még a fejlett társadalmakban mai napig rabszolgakat tartanank![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. június 29., szerda 16:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 29., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: BH710 » 2022. június 29., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. június 29., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 29., szerda 15:08
Látod hehe pont ez az. Mert ő (vagy leginkább a sajtósa) belátta, hogy a szavai félreértheőek voltak és egy adott csoportra sértőek. És, hogy még kevésbé "terhelje" a kijelentése ezért behozták a kultúráját (mint az UEFA vizsgálatnál). Így elejét tudják venni annak, hogy rasszistázzák, és elhitetik, hogy csak egy ártatlan "nyelvbotlás" volt. Ami egyébként valószínüleg igaz is - nyilván nem egy ilyen egyszeri kijelentés miatt lesz valaki rasszista.hehetheoriginal írta: na ezert lófasz itt mindenki, ha nem hibazott, akkor miert ker elnezest?
idiota mind![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. június 29., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 29., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 29., szerda 13:07
Irogathatsz smiley-kat, meg lehetsz szarkasztikus, amit irtal az nyilvanvaloan igaz, torveny, szabalyok alapjan semmilyen kisebbseget nem er(het) hatrany. Csak te az elozo hozzaszolasodban nem ezt irtad, hanem azt, hogy ha egy kisebbsegi betartja a torveny es normalis, akkor nem eri hatranyos megkulonboztetes / banasmod, ami rohadtul nem igaz. Egy cigany akkor is cigany itt sokak szemeben, ha minden torvenyt betart es van 40 diplomaja, egy fekete ugyanigy es az arabok / azsiaiak is.hehetheoriginal írta:az hogyne. várom a példákat, ahol a rendszer, a törvenyek vagy a szabalyok alapjan a kisebbsegek, szinesboruek hatranyt szenvednek.Abban elsz peldaul vagy ott vannak a nemetek.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem