Kivancsi vagyok mikor huzzak elo a kalapbol, hogy amugy gyuribacsi shortolja a forintot.gutihaz14 írta: Elmult 10 ev eurohoz viszonyitott arfolyamvaltozas:
Huf: 41.1%
Roman Lej: 9.2%
Kuna: 0.3%
Zlotyi: 12.6%
CZK: -3.6%
Szerb dinar: 2.6%

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 7., csütörtök 21:10
Kivancsi vagyok mikor huzzak elo a kalapbol, hogy amugy gyuribacsi shortolja a forintot.gutihaz14 írta: Elmult 10 ev eurohoz viszonyitott arfolyamvaltozas:
Huf: 41.1%
Roman Lej: 9.2%
Kuna: 0.3%
Zlotyi: 12.6%
CZK: -3.6%
Szerb dinar: 2.6%
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 7., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 6., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 5., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 5., kedd 12:58
Valuta. Az inflacio kovetos fizetes az maga az ordog, mint megtudtuk a szagertoktol, az okozza (noveli) az inflaciot!hehetheoriginal írta:inflációkövetős?zsuninnyo írta: Koszonom az ujabb fizetesemelest a hozzaerto es tudatos kormanynak, es akik megszavaztak oket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. július 5., kedd 12:44
Gondolom a nyugati fizujára gondol.hehetheoriginal írta:inflációkövetős?zsuninnyo írta: Koszonom az ujabb fizetesemelest a hozzaerto es tudatos kormanynak, es akik megszavaztak oket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 5., kedd 12:43
inflációkövetős?zsuninnyo írta: Koszonom az ujabb fizetesemelest a hozzaerto es tudatos kormanynak, es akik megszavaztak oket![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 5., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 1., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 1., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 29., szerda 11:14
Ez sajnos nagyon sok mai politikusra igaz - világszerte. Illetve sajnos az is nagyon elterjedt, hogy valaki inkább valami ellen van mint mellette. Ugyanúgy igaz ez a jobb és a baloldalra de akármilyen témára. Két (szélsőségesgéza írta: Trumppal velemenyem szerint az a baj - ideologiat leszamitva, mert az mar egyen kerdese - hogy ugy tud sikeres lenni, ha minel jobban megosztja a szavazokat. Az egesz politikai letezese arrol szolt, hogy minel nagyobb szakadekot krealjon a ket oldal kozott, mikozben egy mindenkori elnoknek az a feladata, hogy az egesz orszagot iranyitsa.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 29., szerda 9:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 9:28
amugy ja bazzeg... nem tudom, hogy sirjak vagy nevessekennyi lelkisérült emberrel
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 29., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 29., szerda 8:57
Pont este neztem nem sokkal a covid megjelenese utani last week tonight with john oliver reszeket. Mikor Trump magyarazza, hogy beszelt a vakcina gyartokkal, ev vegere jon az oltas. Azonnal kapta a nyakaba a sarat, hogy mirol beszel ez az idiota, mindenki tudja, hogy legalabb masfel - ket ev.hehetheoriginal írta: Amugy trumppal mi a baj amugy, mint politikus?
Ha balfasz a kerdes vagy a kérdező, es rosszindulatuan vagy nem objektiven kerdez, akkor mar miert ne kuldhetne el a faszba?
Lehet mint politikus paraszt a stilus, de ez legyen a legnagyobb baj....
Kroosnal vagy verstappennel ilyen dolgok utan itt oromkodik mindenki, hogy vegre elkuldte az anyjaba a nyomorultat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 29., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 29., szerda 8:45
Lehet picit erosebb volt, amit Remy irt, de ha azt nezzuk, hogy Neymar rendszeresen megkapja a pojaca jelzot es Hamilton palyan es azon kivuli viselkedese sem sokban kulonbozik, meg talan jogosnak is mondhato. (a kulonbseg kettojuk kozott, hogy az egyik szarra nyerte maga, a masik meg nem) Nyilvan, ha versenyzes helyett elkuldte volna tudom is en, gyapotot szedni, az mar tenylegesen rasszizmus (nem olyan, mint a Nelson Pique vagy multkori F2-es versenyzo fele), hanem azt mar kell is jelenteni.kiserik írta:Nem mondod, hogy ezt a Remy kommentet jelentették. Ez már komoly boszorkányüldözésRealista24 írta:
Különösebben hidegen hagy ez a topic és téma is, de amikor hirtelen kapsz 10 downvote-ot, és jelentgetik a hszed, akkor csak megkérhetlek erre, nem? De. A kérdés költői, nem kell rá válaszolni.
B verzió, hogy egymásnak estek itt négyen-öten, egy jó személyeskedő szarakodással, aztán mindenki pihenhet egy kicsit a nyáron.
Nekem teljesen mindegy.![]()
Eredetileg erre akartam reagalni, de pont jol jott a fenti pelda. Nem tetszik, amit a masik irt, vagy aki irta, nem vitatkozunk vele, nem vazolunk fel egy kozepen levo allaspontot, 'lehet hogy valamilyen szinten igazad van, viszont ez es e miatt szerintem megsincs vagy kicsit tulzo, amit mondtal", hanem azonnal tiltsuk be, toroljuk el. A politikaban nem pont ez a hozzaallas, az egesz cancel culture meg tulerzekenyseg termelte ki a Trumpokat?Halfkey írta:De milyen jó lenne, ha használnánk az eszünket, és nem csak a végletek közül lehetne választani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon nehéz élni ebben a Trump által (vagy nem is általa, csak az ő ideje alatt nagyon elterjedt) whatabout vitakultúrában. Minden érvre fel lehet hozni valami más végletet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 27., hétfő 15:43
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem