amugy ja bazzeg... nem tudom, hogy sirjak vagy nevessekennyi lelkisérült emberrel

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 9:28
amugy ja bazzeg... nem tudom, hogy sirjak vagy nevessekennyi lelkisérült emberrel
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 29., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 29., szerda 8:57
Pont este neztem nem sokkal a covid megjelenese utani last week tonight with john oliver reszeket. Mikor Trump magyarazza, hogy beszelt a vakcina gyartokkal, ev vegere jon az oltas. Azonnal kapta a nyakaba a sarat, hogy mirol beszel ez az idiota, mindenki tudja, hogy legalabb masfel - ket ev.hehetheoriginal írta: Amugy trumppal mi a baj amugy, mint politikus?
Ha balfasz a kerdes vagy a kérdező, es rosszindulatuan vagy nem objektiven kerdez, akkor mar miert ne kuldhetne el a faszba?
Lehet mint politikus paraszt a stilus, de ez legyen a legnagyobb baj....
Kroosnal vagy verstappennel ilyen dolgok utan itt oromkodik mindenki, hogy vegre elkuldte az anyjaba a nyomorultat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 29., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 29., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 29., szerda 8:45
Lehet picit erosebb volt, amit Remy irt, de ha azt nezzuk, hogy Neymar rendszeresen megkapja a pojaca jelzot es Hamilton palyan es azon kivuli viselkedese sem sokban kulonbozik, meg talan jogosnak is mondhato. (a kulonbseg kettojuk kozott, hogy az egyik szarra nyerte maga, a masik meg nem) Nyilvan, ha versenyzes helyett elkuldte volna tudom is en, gyapotot szedni, az mar tenylegesen rasszizmus (nem olyan, mint a Nelson Pique vagy multkori F2-es versenyzo fele), hanem azt mar kell is jelenteni.kiserik írta:Nem mondod, hogy ezt a Remy kommentet jelentették. Ez már komoly boszorkányüldözésRealista24 írta:
Különösebben hidegen hagy ez a topic és téma is, de amikor hirtelen kapsz 10 downvote-ot, és jelentgetik a hszed, akkor csak megkérhetlek erre, nem? De. A kérdés költői, nem kell rá válaszolni.
B verzió, hogy egymásnak estek itt négyen-öten, egy jó személyeskedő szarakodással, aztán mindenki pihenhet egy kicsit a nyáron.
Nekem teljesen mindegy.![]()
Eredetileg erre akartam reagalni, de pont jol jott a fenti pelda. Nem tetszik, amit a masik irt, vagy aki irta, nem vitatkozunk vele, nem vazolunk fel egy kozepen levo allaspontot, 'lehet hogy valamilyen szinten igazad van, viszont ez es e miatt szerintem megsincs vagy kicsit tulzo, amit mondtal", hanem azonnal tiltsuk be, toroljuk el. A politikaban nem pont ez a hozzaallas, az egesz cancel culture meg tulerzekenyseg termelte ki a Trumpokat?Halfkey írta:De milyen jó lenne, ha használnánk az eszünket, és nem csak a végletek közül lehetne választani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon nehéz élni ebben a Trump által (vagy nem is általa, csak az ő ideje alatt nagyon elterjedt) whatabout vitakultúrában. Minden érvre fel lehet hozni valami más végletet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 27., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 15:29
Ha a szerződés lehetőséget biztosít erre, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem a befizetett pénzeddel.Anthony írta: Amikor te kifizetted a nyaralást a turisztikai iroda is nyugodtan tovább küldhette a lóvét a partnernek. Ha nem tette meg az legyen az ő gondja.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 27., hétfő 15:28
mi már úgy foglaltunk szállást hogy ki volt emelve módosulhat még az összeg az árfolyam ingadozások miatt. de lehet csak balfasz vagyok, who knows.Realista24 írta:Sok szolgáltatói szerződésben, így pl. a mi cégünknél is benne van, hogy pl. a szerződéskötéskori napi közép mnb euró/dollár/stb. árfolyamtól mondjuk 5%-kal való eltérés esetén a különbözetet eladó és vevő elszámolja egymás között. Akár plusz, akár mínusz.Gascoigne írta:
Az meg legálisan hogy lehet? Ha a forint a másik irányba ment volna, az ügynökség nyilván nem fizetné ki nekik a különbözetet, akkor így miért az ő bajuk?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 27., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 15:18
Sok szolgáltatói szerződésben, így pl. a mi cégünknél is benne van, hogy pl. a szerződéskötéskori napi közép mnb euró/dollár/stb. árfolyamtól mondjuk 5%-kal való eltérés esetén a különbözetet eladó és vevő elszámolja egymás között. Akár plusz, akár mínusz.Gascoigne írta:Az meg legálisan hogy lehet? Ha a forint a másik irányba ment volna, az ügynökség nyilván nem fizetné ki nekik a különbözetet, akkor így miért az ő bajuk?Realista24 írta: Euro megint nagy lökést kapott, igaz nem a jó irányba.
Akiknek befizetett nyaralásuk van, kaptak már megkeresést, hogy fizessenek be x forintot emiatt? Pár ismerős már megkapta.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. június 27., hétfő 15:11
Az meg legálisan hogy lehet? Ha a forint a másik irányba ment volna, az ügynökség nyilván nem fizetné ki nekik a különbözetet, akkor így miért az ő bajuk?Realista24 írta: Euro megint nagy lökést kapott, igaz nem a jó irányba.
Akiknek befizetett nyaralásuk van, kaptak már megkeresést, hogy fizessenek be x forintot emiatt? Pár ismerős már megkapta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 22., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 22., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 22., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. június 22., szerda 10:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 22., szerda 9:11
Ez az ispánozás és vármegyézés az egyik legkreatívabb gumicsont az elmúlt években, amíg erről beszélünk, nem téma az, hogy:Marky írta: Zsenialis tema, hogy ne a brutalis elszegenyedesrol beszeljenek az emberek. Ekozben Matolcsyek meg tobb hitellel harcolnak az inflacio ellen.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. június 22., szerda 0:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 21., kedd 22:54
a kincstárnok a lölö nem? bár ő nábob is lehetne, sőt az.raul 4 ever írta:Hüjék vagytok, nem lehetünk, Főni református, azt a pápa nem fogja leokézni..csababarca írta:
ahhoz nem lenne elég hosszú a nyelved.
pár éve poénból talán itt is mondtam, de leszünk még királyság.![]()
Am. már szívom feleségem vérét, ÖK-nál dolgozik: nádorasszony esetleg szeretne-e lenni ügyintéző helyett, vagy kincstárnok?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem