Pont ez a legfőbb kritika felé, és ezért nem szereti az aktuális csapata szurkolóinak egy része sem, mert az egyéni célok érdeklik egy csapat sportban, és ez kirívóan látszik is rajta. És ha az egyéni eredmények érdeklik, akkor nem kell letenni egyik csapat mellett sem a nagyesküt, hogy ne üssön később vissza.Sierra írta:Mert sosem volt ilyen. Őt az egyéni rekordok hajtják, és minél nagyobb nyomot akar hagyni a fodball világban. Én megértem, abban a posványos Manchesterben lófaszt nem fog nyerni, de ha egy nagyobb BL szereplő topcsapat elvinné, tovább növelhetné pl a BL góljainak számát, és még több cím állna a neve mellett. Őt mindig is ezek a dolgok motiválták, szurkolok neki, hogy találjon egy BL csapatot, és tegyen még el tizenpárgólt a BL-ben mielőtt visszavonul.petiamadridista írta: 37 évesen miért nem elég ha azt mondom,.hogy kész én itt akarok maradni és segíteni, ha nyerünk, ha nem. Ez a klub a hazám, itt lettem sztarjátékos. En most segítek az MU-nak. Ebben semmi rossz nem lenne. Nincs már mit bizonyítania egyeni szinten.
Remélem nem igazol el. Nagy kurvaság lenne.![]()
Erre pedig ráerősít a személyisége is, amiből az ereje fakad, de az ebből következő megbyilvánulásai miatt tudja ráhúzni a média a rosszfiú szerepét, Messire meg az autista, csendes karaktere miatt a jófiúét.