Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
nem lesz, mert friss info szerint flatearth barátom marad, rajott, hogy senkinek sehova se kell, es a garantalt 30vhány milla helyett nem akar 6 millert kapni a lakerstol

thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
John Wall tervek szerint leigazol a Clippershez - gondolom valami minimumért a padra. Ezek ritkán jönnek be, de a Clippers azért erős lesz jövőre (mondjuk én tartom, hogy túl egysíkú a csapat és gyenge a passzjáték, de Wall ezen kicsit segíthet)
Fantasy: Simmons - Westbrook backcourt jövőre felfut a Netsnél, mekkora komédia lesz amikor egymás után 5x kipasszolják a ziccert, mert egyik tripladuplát akar, másik meg fél, hogy blokkolják.hehetheoriginal írta: en ezen a puha kis buzi simonson röhögök, végigszimulálta a szezont, erre mire pályára lépne, mindenki lelép a netsből![]()

Azt mondanám amúgy bármelyik másik játékos esetében, hogy nonszensz ez a hír, de ismerve Kyriet simán el tudom képzelni, ebben az üzletben meg csak upside van. Nem tudja már hova szétbarmolni ezt a csapatot.nmate írta:Nincs az az isten, hogy Lebron még Westbrook mellé Irvinget is odaengednéZsombor írta: [Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception.![]()
![]()
![]()
Brooklyn meg nem fog kérni Westbrookból, ott van nekik Simmons, elég az
![]()
Persze valószínű Lebron is pont úgy nevet ez a tweeten, mint mi.

- hehetheoriginal
en ezen a puha kis buzi simonson röhögök, végigszimulálta a szezont, erre mire pályára lépne, mindenki lelép a netsből

thereisonly1ronaldo
- nmate
Nincs az az isten, hogy Lebron még Westbrook mellé Irvinget is odaengednéZsombor írta: [Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception.![]()
![]()
![]()

Persze valószínű Lebron is pont úgy nevet ez a tweeten, mint mi.
[Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception.nmate írta: Na, Irvingnek 2 napja van lemondani a player optionről, valószínűleg a sign&trade nem fog összejönni senkivel.
Aytonról továbbra sincs semmi - legalábbis én nem láttam.
Belenéztem, ez a 4 pontos spot poén és szinte mindig csak ilyen csalamádé dobómozdulatos arcok dobnak onnanhehetheoriginal írta: kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal![]()
de télleg![]()
![]()

- nmate
Na, Irvingnek 2 napja van lemondani a player optionről, valószínűleg a sign&trade nem fog összejönni senkivel.
Belenéztem, ez a 4 pontos spot poén és szinte mindig csak ilyen csalamádé dobómozdulatos arcok dobnak onnanhehetheoriginal írta: kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal![]()
de télleg![]()

- hehetheoriginal
kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal
de télleg

de télleg

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
keci mennyi az a penzmennyiseg, aminel mar azt mondja, hogy elég?sebydani írta:Kosárban is jó a sport projektNBA announce a deal with Kylian Mbappé's production company, Zebra Valley, for a multi-year partnership to collab on original content for the league.

meanwhile lakers epiti a jövöt, ment a draft shaq meg pippen fiáért

thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kosárban is jó a sport projektNBA announce a deal with Kylian Mbappé's production company, Zebra Valley, for a multi-year partnership to collab on original content for the league.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Pedig az már mikor voltTjacks írta: Mennék én is, de még mindig Hardennel azonosítom a csapatot, képtelen vagyok elfelejteni![]()

Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből.

Amúgy Detroit még nagy win.
GSW: én Looneyt tartanám meg, nehezen találnak oda passzoló centert.
Suns: szerintem Ayton megy. Náluk mindig nagy a csend, nem kommunikálnak soha semmit, csak amit kötelező.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mennék én is, de még mindig Hardennel azonosítom a csapatot, képtelen vagyok elfelejteninmate írta: Jövőre én megyek Houston vonatra, Jabari Smith, TyTy Washington, jó lesz.![]()
OKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.

Más:
Suns újra nekivág ezzel a kerettel vagy aytont dobjàk?
Még mindig a warriorsra vagyok kiváncsi hogy kifizetnek-e mindenkit hogy egyben maradjon a banda vagy sem. GP2-t tartanám még mindenképp ha választani kell közte és Looney /otto porter közül.
- nmate
Giddey perceit nem hinném, hogy beáldoznék Westbrookért, márpedig ő nem fog padra jönni. Amúgy lenne benne ráció.hehetheoriginal írta:westbrookrol mennek a pletykak, 3 csapatos tradeOKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.![]()
- hehetheoriginal
westbrookrol mennek a pletykak, 3 csapatos tradeOKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.

thereisonly1ronaldo
- nmate
Jövőre én megyek Houston vonatra, Jabari Smith, TyTy Washington, jó lesz.
OKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.

- nmate
Jól van, közben Lillard kapott egy Jerami Grantet
Egyébként respect Lillardnek tényleg, hogy nem megy sehova társulni, de nem az a kaliberű játékos ő, aki bajnoki címre képes vezetni egy csapatot, vagy nagyon jó csapatjáték kell oda, ahol kompenzálják a nulla védekezését.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Matt barnes, az már magas polchehetheoriginal írta: most neztem vegig a t-mac, gilbert, matt barnes 'nba finals watch party' podcastot, imadnivaló, ahogy kutyazzak a mai nba-t es az edzőket![]()
jó volt hallani, hogy ugyanazokrol a dolgokrol beszéltek, amik nekem is bökik a csőrömet evek óta, hogy milyen gyenge szinvonalu a mai kosarlabda a korabbihoz képest, nincs palank alatti kizaras vedooldalon, nincs labdás kettőzése, a védekezés lagymatag, eszetlen hajigalas megy mindenutt attól is, akinél nem zsigerbol jön, hanem csak tanulta, látszik is a meccseken sajnos.....

Labdás kettőzés nincs? Már hogy ne lenne?
Egyébként nem lenne baj a triplázással, úgy kéne fújni mint a Finalst utolsó(?) meccsén. Nincs 25-30 büntető/meccs/csapat. És akkor perimeteren is lehetne védekezni normálisan.
- nmate
Úgy értem most, edzőként vagy akármilyen formában, élesben.
Átfogalmazom, miért ebbe az irányba megy a kosárlabda, ha egy másik út jobb lenne? Ezt nem értem. Nem akarom, hogy ne beszélgessünk, csak nem értem miért egy totál másik irány lenne a jó, ha kb minden edző errefelé megy? Csak ők, az 30 edző plusz az X fő stáb nem látja ezt?
Igazából a véleményem van, az edzők jobban tudják amúgy, csak profik és lenyelik, hogy más a ez a kosárlabda (szabályok). Nincs sok értelme romantikázni, meg puffogni, hogy bezzegrégen. Most ezek vannak, ezzel kell a legjobbnak lenni és ide a recept teljesen más. Bizonyos szempontból nehezebb itt védekezni, egy Hardenhez, Trae Younghoz hozzá sem érhetsz, mert repül a falt. De pl. meg lehet nézni mit csinált a Miami Younggal idén, amit tavaly sem a Knicks sem a Phili nem tudott, de még a Bucks sem teljesen.
Az idei szezon mélypont volt nálam is, de azért lehetett benne találni 1-2 jó dolgot.
Átfogalmazom, miért ebbe az irányba megy a kosárlabda, ha egy másik út jobb lenne? Ezt nem értem. Nem akarom, hogy ne beszélgessünk, csak nem értem miért egy totál másik irány lenne a jó, ha kb minden edző errefelé megy? Csak ők, az 30 edző plusz az X fő stáb nem látja ezt?
Igazából a véleményem van, az edzők jobban tudják amúgy, csak profik és lenyelik, hogy más a ez a kosárlabda (szabályok). Nincs sok értelme romantikázni, meg puffogni, hogy bezzegrégen. Most ezek vannak, ezzel kell a legjobbnak lenni és ide a recept teljesen más. Bizonyos szempontból nehezebb itt védekezni, egy Hardenhez, Trae Younghoz hozzá sem érhetsz, mert repül a falt. De pl. meg lehet nézni mit csinált a Miami Younggal idén, amit tavaly sem a Knicks sem a Phili nem tudott, de még a Bucks sem teljesen.
Az idei szezon mélypont volt nálam is, de azért lehetett benne találni 1-2 jó dolgot.
- hehetheoriginal
azt vagod, hogy mindharom befejezte mar reg?
de ilyen alapon, akkor senki barmilyen sportban semmirol se mondjon velemenyt, csak ha ott van a konkret aktualis csapatban. minden forum, media, szurkoloi vita, mindent megszuntetni, bezarni, cancel, jön máté szétcsap
de ilyen alapon, akkor senki barmilyen sportban semmirol se mondjon velemenyt, csak ha ott van a konkret aktualis csapatban. minden forum, media, szurkoloi vita, mindent megszuntetni, bezarni, cancel, jön máté szétcsap

thereisonly1ronaldo
- nmate
Engem az érdekelt mindig, ha vannak ilyen emberek, akik jobban tudják, jobban csinálnák, miért nincsenek ott?