Gyere ki g**ihehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=duWiG9Z ... RadicsPeti
ez most jol esett![]()
a 6.c nagyon meg fog baszni![]()

(ez is Peti, te is...
just saying...

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 27., hétfő 22:33
Gyere ki g**ihehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=duWiG9Z ... RadicsPeti
ez most jol esett![]()
a 6.c nagyon meg fog baszni![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 27., hétfő 22:32
Passzív bevétel, kötetlen beszélgetés? Bármikor.sebydani írta: Ha csinálsz egy onlyfanst én simán előfizetekEgyébként van egy jó befektetési ajánlatom, egy kávé mellett megbeszélhetjük.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 27., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 27., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 20:32
gutihaz14 írta: masnak kell a szemmutet![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 27., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 20:27
Jah hogy közgazSüti írta:Dehogy vagyok közigazgatásban.Realista24 írta:
Közigazgatásbanvan, szóval gondolom semmihez ami hasznos.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 27., hétfő 20:20
Dehogy vagyok közigazgatásban.Realista24 írta:Közigazgatásbanvan, szóval gondolom semmihez ami hasznos.Halfkey írta: Ez rajtad múlik - mihez értesz?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 27., hétfő 20:18
Biztosítás vagy ingatlanközvetítő?Süti írta: Srácok, bedobom ide is, hátha jön valami érdekes input.
Ki milyen mellékest vállalna be, ha a főállása kifejezetten sok kapacitást engedne? Jelenleg olyan napi 3-4 órával letudom a dolgot, és ez előreláthatólag nem fog változni.
Igazából csak szeretném optimalizálni, és hasznosan tölteni az így felszabadult időt, kb. minden ötlet jöhet. Amit képzésben gondoltam, azt már szintén letudtam az utóbbi időben, így komolyabb tanulásra nem szeretném fordítani az időt, kell egy kis szünet ilyen téren. (Mondanám, hogy emberi keretek között, de ez nem az a hely, szóval azokat majd átgörgetem.)
Pár info: Főváros, albi van, szóval asztalosnak nem tudok elmenni, közg vonalon megy a főállás.
Előre félek a válaszoktól.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 20:13
Közigazgatásbanvan, szóval gondolom semmihez ami hasznos.Halfkey írta: Ez rajtad múlik - mihez értesz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 27., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 26., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. június 26., vasárnap 16:36
Ilyet en nem ismerek, de ha ajanlanom kellene egy strandot, az a Balatongyoroki lenne, eddigi eletem soran a legszebb, legjobb strand, ahol voltam a balcsin.KAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 25., szombat 10:26
nehogy lölö is megtudjaKAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
HozzászólásSzerző: Petr » 2022. június 25., szombat 10:20
KAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 25., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 24., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 24., péntek 20:09
Tényleg keci, azon még ott voltam.nmate írta:Remélem ezt használjákhehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?Ha igen, hogy jött be?
Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem