Real Madrid are NOT interested in Dybala. @marca
Ha lép Asensio nagyon remélem, hogy rámegyünk Gnabryra, mert úgy a szélsőink szépen meglennének (Vini, Rodry, Gnabry, Hazard, Lucas + Fede + Arribas vagy Peter közül az egyik szerintem marad a Castillában, szóval jöhetnek tűzoltani ha nagy a szar), ráadásul a bőségnek köszönhetően Rodrygo is egyre többet játszhatna középen és Benznek talán lehetne egy minőségi cseréje is, de akkor kérdés, hogy mi lenne Mayorallal.
Frant nagyon szívesen hoznám, de nem tudom a kupán kívül mi jutna még neki. Kell a sok minőségi ember egy ilyen vérszívó idényre, de lehet ő már túl sok lenne, viszont én még mindig az érkezésére szavazok.
Jobbhátvéd poszton szerencsére jobban megleszünk, mint a múlt éven, de még mindig inkább eladnám Odrit (ha jól emlékszem voltak hírek, hogy a Fio vagy bárki más vinné 20-30-ért) és hoznám Porrót vagy Mukielét, de erre nincs nagyon esély. Rosszabb egyik sem lenne és a jövőre nézve is megoldást jelenthetnének. Trent, Hakimi és Cancelo szerintem mozdíthatatlan (utóbbi februárban hosszabbított 27-ig) és Jamest sem lenne könnyű elhozni + ott van a zsebében az angol kártya is. Mazraoui nagyon jó lett volna, érte kár. Tóbiásból hátha lesz valami.
Kölcsönadni remélhetőleg sok mindenkit fogunk. Reinier mutathatna valamit, Blanconak és Miguelnek meg kell a tapasztalat. Őket muszáj lesz kölcsönadni. A Castilla is tele van ígéretes játékosokkal. Arribast és Rafa Marínt a Dortmund vitte volna pár hete, de hülyeség lenne őket oda küldeni. Bízom benne, hogy majd jelentkeznek a spanyol csapatok is.
Ceballos Modric és Kroos visszavonulása után lehetne fontos ember. Nagyon el akarjuk adni, de a 8 millió vicc érte, szóval a legjobb talán egy hosszabbítás+kölcsön csomag lenne a számára, aztán meglátjuk megmaradt-e a tavaszi forma. Vallejot is jó lenne megnézni egy másik csapatban, sok játékidővel, de 5. kh-nak sem lenne rossz. Legutóbb a Granadában volt így, de ott talán nem is kezdett, szar formában volt a sérülések miatt vagy mi. Ők egyébként a fizuja mekkora részét állták?