Na, már túl sok volt a jó hírRealista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 24., péntek 15:44
Na, már túl sok volt a jó hírRealista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 24., péntek 14:53
Igen.. Egyedül jh-ben lehetünk így egy kicsit bajban.. Carva már nem a prime időszakában van és Bodri nála gyengébb.. De majd akkor besegít Fede, meg Militao..Donát írta:Asensio elmegy, és Lucas lesz az új igazolás a helyérehalamadrid írta:
Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.amúgy inkább ő, mint Dybala. Szélre is csak akkor hoznék embert, ha használható, csak a létszám miatt tuti nem. Rodrygo/Valverde/Vasquez jobbszél, nem allstardreamteam, de ezzel együtt sem lenne katasztrófa. Elől úgy néz ki mindhárom poszton kockáztatunk majd; Benzema bírja e még a tempót, Vini tartja-e, esetleg emeli a szintet, Rodrygo szintet lép e. Igazából ilyen beton kapussal, védelemmel és középpályával szerintem ez abszolút ésszerű kockázat. Hazard is ott lesz még jolly jokernek talán.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 24., péntek 14:31
Asensio elmegy, és Lucas lesz az új igazolás a helyérehalamadrid írta:Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.MorataMartin írta:
Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 24., péntek 14:10
Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.MorataMartin írta:Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. június 24., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 24., péntek 13:49
Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 24., péntek 11:47
Ennyi.Kerlon írta: A PSG edzoje lesz es Mbappe minden betoltott posztjanak a helyettese
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 24., péntek 10:26
A PSG edzoje lesz es Mbappe minden betoltott posztjanak a helyetteseSierra írta:Lehet itt a P$G-re gondolt.dzsi91 írta: “Hogy folytatom az edzősködést. Még mindig ezt akarom tenni. Aztán miért ne lehetnék egy projekt élén… egy klub elnöke vagy egy cég igazgatója, például.
Fu de adnám ha Zizu követné Perezt.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 24., péntek 9:58
Ő is Eun kívüli...KAG írta: Marca szerint Son neve is felmerült, mint lehetséges opció.
Ha értelmes áron lehetne hozni, én hoznám.
Annyi, hogy feltehetően a világ összes pénzét kérné érte a Tham. Úgy tudom, hogy most hosszabbított nemrég, 2025 ig.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 24., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. június 24., péntek 9:20
Egy sörbe hogy nem ment át az eyetesten.hehetheoriginal írta: Nézem![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 9:15
NézemLadislao Suarez írta: AS szerint megvan a jövő Benzemája. Matheusnak hívják, brazil és a Botafogo játékosa. 18 éves. Először a Castillába jönne.
Reiniert vinné a Benfica.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. június 24., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 24., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 23., csütörtök 23:41
Lehet itt a P$G-re gondolt.dzsi91 írta: “Hogy folytatom az edzősködést. Még mindig ezt akarom tenni. Aztán miért ne lehetnék egy projekt élén… egy klub elnöke vagy egy cég igazgatója, például.
Fu de adnám ha Zizu követné Perezt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. június 23., csütörtök 23:39
Vegre lecsereltuk azt a szart normalis autoraLadislao Suarez írta: Na az Audi helyett már BMW-vel fognak közlekedni a srácok.![]()
Lejár a szerződés az Audival és elvileg a BMW lesz az új szponzor.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. június 23., csütörtök 23:37
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem