milyen rossz a kiejtése, hát tökre nem azt mondja, mint ami le van írva

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 25., szombat 10:31
milyen rossz a kiejtése, hát tökre nem azt mondja, mint ami le van írva
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 25., szombat 10:24
Egyébként erről a Henrique Araújo-ról nagyon sok jót olvastam, nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint pl Mayoral.Pad'em írta: JUST IN: Real Madrid are Benfica are very close to agreeing a deal for Reinier Jesús. It will be a loan deal without an option to buy.
During negotiations for Reinier with Benfica, Henrique Araújo, 20 year old striker, was also discussed. @marca
Benfica saját nevelés, 5 meccse volt nagycsapatban, 3 gól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 25., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 25., szombat 9:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 25., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 24., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 24., péntek 20:04
"We are trying to find a team for Mariano. He will leave Madrid when we find a team that satisfies him."Realista24 írta: David Aranda (Mariano's agent): "Mariano wants to leave Real Madrid." @BernabeuDgt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 24., péntek 20:01
ezt tudjuk, meg azt is hogy csak akkor ha ugyanazt megkapja máshol, különben maradnaRealista24 írta: David Aranda (Mariano's agent): "Mariano wants to leave Real Madrid." @BernabeuDgt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. június 24., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. június 24., péntek 17:14
Porro 30-40-ből kijönne, kár, hogy nem kerül szóba mostanábanhalamadrid írta: Jobbhátvéd poszton szerencsére jobban megleszünk, mint a múlt éven, de még mindig inkább eladnám Odrit (ha jól emlékszem voltak hírek, hogy a Fio vagy bárki más vinné 20-30-ért) és hoznám Porrót vagy Mukielét, de erre nincs nagyon esély. Rosszabb egyik sem lenne és a jövőre nézve is megoldást jelenthetnének. Trent, Hakimi és Cancelo szerintem mozdíthatatlan (utóbbi februárban hosszabbított 27-ig) és Jamest sem lenne könnyű elhozni + ott van a zsebében az angol kártya is. Mazraoui nagyon jó lett volna, érte kár. Tóbiásból hátha lesz valami.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 24., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 24., péntek 15:44
Na, már túl sok volt a jó hírRealista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 24., péntek 14:53
Igen.. Egyedül jh-ben lehetünk így egy kicsit bajban.. Carva már nem a prime időszakában van és Bodri nála gyengébb.. De majd akkor besegít Fede, meg Militao..Donát írta:Asensio elmegy, és Lucas lesz az új igazolás a helyérehalamadrid írta:
Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.amúgy inkább ő, mint Dybala. Szélre is csak akkor hoznék embert, ha használható, csak a létszám miatt tuti nem. Rodrygo/Valverde/Vasquez jobbszél, nem allstardreamteam, de ezzel együtt sem lenne katasztrófa. Elől úgy néz ki mindhárom poszton kockáztatunk majd; Benzema bírja e még a tempót, Vini tartja-e, esetleg emeli a szintet, Rodrygo szintet lép e. Igazából ilyen beton kapussal, védelemmel és középpályával szerintem ez abszolút ésszerű kockázat. Hazard is ott lesz még jolly jokernek talán.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 24., péntek 14:31
Asensio elmegy, és Lucas lesz az új igazolás a helyérehalamadrid írta:Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.MorataMartin írta:
Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 24., péntek 14:10
Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.MorataMartin írta:Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. június 24., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 24., péntek 13:49
Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 12:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem