Szerintem Lucas így visszatér a szélső posztra, Odriozola meg sok lehetőséget kap majd.MorataMartin írta:Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca

Kommentáld a híreket
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Justin Odriozola? Ez Alvaronak rokona? Jo jatekos?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szerintem a következő szezonra csere jobbhátvédnek jó lesz Carvajal és Lucas mögé. Nagyon úgy sem fog játszani, mint Vallejo, vagy Ceballos.Realista24 írta: JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: Odriozola will be at Real Madrid next season.
@marca
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennyi.Kerlon írta: A PSG edzoje lesz es Mbappe minden betoltott posztjanak a helyettese

A PSG edzoje lesz es Mbappe minden betoltott posztjanak a helyetteseSierra írta:Lehet itt a P$G-re gondolt.dzsi91 írta: “Hogy folytatom az edzősködést. Még mindig ezt akarom tenni. Aztán miért ne lehetnék egy projekt élén… egy klub elnöke vagy egy cég igazgatója, például.
Fu de adnám ha Zizu követné Perezt.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Ő is Eun kívüli...KAG írta: Marca szerint Son neve is felmerült, mint lehetséges opció.
Ha értelmes áron lehetne hozni, én hoznám.
Annyi, hogy feltehetően a világ összes pénzét kérné érte a Tham. Úgy tudom, hogy most hosszabbított nemrég, 2025 ig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Marca szerint Son neve is felmerült, mint lehetséges opció.
Annyi, hogy feltehetően a világ összes pénzét kérné érte a Tham. Úgy tudom, hogy most hosszabbított nemrég, 2025 ig.
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Uriember biztosra nem fogad
Nem tudok mit mondani, atlagos.

Nem tudok mit mondani, atlagos.
thereisonly1ronaldo
Egy sörbe hogy nem ment át az eyetesten.hehetheoriginal írta: Nézem![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
NézemLadislao Suarez írta: AS szerint megvan a jövő Benzemája. Matheusnak hívják, brazil és a Botafogo játékosa. 18 éves. Először a Castillába jönne.
Reiniert vinné a Benfica.

thereisonly1ronaldo
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
AS szerint megvan a jövő Benzemája. Matheusnak hívják, brazil és a Botafogo játékosa. 18 éves. Először a Castillába jönne.
- Pad'em
Dybala totál kamu szerintem, a két milánoi klub acsarkodik rajta jóideje, közülük lesz valamelyik. Mire mi Asensiót eladjuk, Dybala már alaír vhova, Jimbo jól mondja.
@peti volt elég hír már, hogy egyeztettünk az ügynökével. Meg ő lenne a legésszerűbb opció talán, azért pörög a neve. Utóbbi napokban bedobott Sterling, Ekitike, Dybala vonal teljesen uborkaszezon koholmánynak tűnik. Kíváncsi leszek kire esik a választás, ha tényleg hozunk valakit.
@MarioCortegana: "3/4 players will LEAVE Real Madrid and I think the club will sign someone for the attack." @4amigospodcast
@peti volt elég hír már, hogy egyeztettünk az ügynökével. Meg ő lenne a legésszerűbb opció talán, azért pörög a neve. Utóbbi napokban bedobott Sterling, Ekitike, Dybala vonal teljesen uborkaszezon koholmánynak tűnik. Kíváncsi leszek kire esik a választás, ha tényleg hozunk valakit.
@MarioCortegana: "3/4 players will LEAVE Real Madrid and I think the club will sign someone for the attack." @4amigospodcast
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Lehet itt a P$G-re gondolt.dzsi91 írta: “Hogy folytatom az edzősködést. Még mindig ezt akarom tenni. Aztán miért ne lehetnék egy projekt élén… egy klub elnöke vagy egy cég igazgatója, például.
Fu de adnám ha Zizu követné Perezt.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vegre lecsereltuk azt a szart normalis autoraLadislao Suarez írta: Na az Audi helyett már BMW-vel fognak közlekedni a srácok.![]()
Lejár a szerződés az Audival és elvileg a BMW lesz az új szponzor.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Gnabryról nincs semmi hír.
Mi alapjan várja itt a fórum ??
Mi alapjan várja itt a fórum ??
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Na az Audi helyett már BMW-vel fognak közlekedni a srácok.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
“Hogy folytatom az edzősködést. Még mindig ezt akarom tenni. Aztán miért ne lehetnék egy projekt élén… egy klub elnöke vagy egy cég igazgatója, például.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ne aggódjatok, mire eldől Asensio sorsa, Dybala már alá fog írni valahova
nem várja meg augusztus végét szabadon igazolhatóként
nem várja meg augusztus végét szabadon igazolhatóként