Jól járt vele a bm
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 24., péntek 7:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 24., péntek 7:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 24., péntek 7:05
Bundesben Mane 20+ golos jatekos lesz, mentsd el szavaim.ziro4vr írta: Az oké szerkezetileg, de ha megnézem lewa nélkül a bm keretet, stabil góllövőt nem nagyon találni. Még Gnabryban látnám erre a potenciált, de ő meg fél lábbal kint van már.
De ez az ő bajuk.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 6:28
Muller tamassal lesznek ott oltozoi beszelgetesekRealista24 írta:Na, most irja az AS a C BM lehetőséget.Pad'em írta: Lewa fejére is állhat vagy barca mezbe mehet edzésre, a Bayern nem fogja elengedni ha nem találnak helyettest. Márpedig opció nincs sok. Cé mondjuk nem tudom miért nem merül fel egy 2 évre. Esetleg Schick, ahogy ziro is bedobta nem rég. Egy jó Jovicsra is még ha gyorsak lecsaphatnak![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 24., péntek 5:49
Na, most irja az AS a C BM lehetőséget.Pad'em írta: Lewa fejére is állhat vagy barca mezbe mehet edzésre, a Bayern nem fogja elengedni ha nem találnak helyettest. Márpedig opció nincs sok. Cé mondjuk nem tudom miért nem merül fel egy 2 évre. Esetleg Schick, ahogy ziro is bedobta nem rég. Egy jó Jovicsra is még ha gyorsak lecsaphatnak![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. június 23., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. június 23., csütörtök 14:44
engem nem lepne meg, ha Mané pótolná Lewát, nem egy az egyben, hanem más szerepkörben, szélen már a Pool-ban is elég semmilyen volt, mikor bement Firmino helyett középre, akkor javult föl újra, ebből gondolom, hogy Nagelsmann is oda szánja és inkább átalakítja a csapatjátékot, talán ilyen típusú "csatár" jobban is fekszik nekiziro4vr írta: Ha Lewa elmegy akkor azért nagyon sok gól esik ki, a felsorolt játékosok elsősorban kreátorok, pl Müller is, aki kurva sok asszisztot oszt ki az utóbbi években.
Egyelőre jól igazol a BM, szerintem 50 körül el fogják engedni Lewát, de akkor is fog kelleni egy befejező csatár.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. június 23., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 23., csütörtök 13:03
+ a fél PL, plusz mi, Barca, PSG.Realista24 írta:Loading....Bayern München....gutihaz14 írta: Christopher Nkunku has signed a new contract with RB Leipzig until 2026.
The deal contains a $63M release clause for 2023, per multiple reports![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 23., csütörtök 13:00
Loading....Bayern München....gutihaz14 írta: Christopher Nkunku has signed a new contract with RB Leipzig until 2026.
The deal contains a $63M release clause for 2023, per multiple reports![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 23., csütörtök 12:58
Igen, de neki sosem volt fontos a pénz, és sok helyen azt olvastam, hogy az is volt a távozásának az oka, hogy nem kapott többet.Halfkey írta:Keveset keresett eddig egyébkén, szóval ez még nem is olyan nagy szó.Realista24 írta: Elvileg Mané a korábbi fizuja dupláját fogja kapni Münchenben.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 23., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 23., csütörtök 11:34
What? Akiket sorolsz szélsők, vagy támadó középpályások. Gondolom csatárposztra csatárt akarnának majd.realistahuni írta:De milyen helyettes kell nekik amúgy, ezt nem értem. Ott van Müller, Sané, Gnabry, Coman, Musiala most meg Mané aki elvileg már hamis 9-esben is tud játszani. Inkább az ő beépítésével foglalkoznék mint a Lewa utáni sírással.Pad'em írta: Lewa fejére is állhat vagy barca mezbe mehet edzésre, a Bayern nem fogja elengedni ha nem találnak helyettest. Márpedig opció nincs sok. Cé mondjuk nem tudom miért nem merül fel egy 2 évre. Esetleg Schick, ahogy ziro is bedobta nem rég. Egy jó Jovicsra is még ha gyorsak lecsaphatnak![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 23., csütörtök 11:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 23., csütörtök 11:20
Keveset keresett eddig egyébkén, szóval ez még nem is olyan nagy szó.Realista24 írta: Elvileg Mané a korábbi fizuja dupláját fogja kapni Münchenben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. június 23., csütörtök 10:34
De milyen helyettes kell nekik amúgy, ezt nem értem. Ott van Müller, Sané, Gnabry, Coman, Musiala most meg Mané aki elvileg már hamis 9-esben is tud játszani. Inkább az ő beépítésével foglalkoznék mint a Lewa utáni sírással.Pad'em írta: Lewa fejére is állhat vagy barca mezbe mehet edzésre, a Bayern nem fogja elengedni ha nem találnak helyettest. Márpedig opció nincs sok. Cé mondjuk nem tudom miért nem merül fel egy 2 évre. Esetleg Schick, ahogy ziro is bedobta nem rég. Egy jó Jovicsra is még ha gyorsak lecsaphatnak![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. június 23., csütörtök 10:00
Schick tuti nem opció, tekintve, hogy most hosszabbított. Werner adná magát, neki jól állt a bundás és Nagelsmann is jól ismeri. Kalajdzic-ról volt még hír korábban.Lewa fejére is állhat vagy barca mezbe mehet edzésre, a Bayern nem fogja elengedni ha nem találnak helyettest. Márpedig opció nincs sok. Cé mondjuk nem tudom miért nem merül fel egy 2 évre. Esetleg Schick, ahogy ziro is bedobta nem rég. Egy jó Jovicsra is még ha gyorsak lecsaphatnak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 23., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 23., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. június 23., csütörtök 9:23
Kicsit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint tavaly a PSG - Mbappe sztorival. Nem engedjük el, aztán jövő nyárig meggyőzzük.. Annyi lehet a különbség, hogy Lewa más korban van, így azzal sem buknak feltétlen nagyot, ha jövőre ingyen mégis lelép..Realista24 írta: Kahn nyomott egy szurit Lewanak: "Szerződésünk van vele, nem aggódunk."![]()
Bytheway, szerintem jól erősítenek most és imádnám, ha egy sértődött Lewát megtartanának.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem