és a sok csíra meg ezt fogja megkajálni, hogy a conte mekkora edző....Conte feltalálta a spanyol viaszt Várhidi szerint
amúgy nálam is szar volt a hang
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 6., szerda 0:30
és a sok csíra meg ezt fogja megkajálni, hogy a conte mekkora edző....Conte feltalálta a spanyol viaszt Várhidi szerint
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 6., szerda 0:29
nálam sem volt jó a hang... sokszor elment de nem bánkódtam emiattGéci írta:Na én meg ezen szakadtam... Azt mondja, hogy kevés edző játszaná ezt meg___Samy___ írta:hagyjuk már várhidit.....neki még az is újdonság volt, hogy a csatár fogta a mélységi karmestert....![]()
... Jó oké értem én, hogy a Real - Juve a digin volt, de azért illene 1 kicsit felkészülni na... Ilyenkor kellene Hajdúnak kinyitni a száját, ha már Ő képviseli a Madridot, hogy szóljon ennek az aberáltnak, hogy Benzema ugyan ezt tolta előző meccsen Pirlóval, de Conte feltalálta a spanyol viaszt Várhidi szerint... Az első félidőben amúgy csak nálam szarakodott a hang vagy másnál is?!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 6., szerda 0:27
Na én meg ezen szakadtam... Azt mondja, hogy kevés edző játszaná ezt meg___Samy___ írta:hagyjuk már várhidit.....neki még az is újdonság volt, hogy a csatár fogta a mélységi karmestert....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 6., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 6., szerda 0:21
volt szerencsém hozzá XD nevettem is rajt egy jótEl Unico írta:Azt hallottátok,mit mondott Várhidi arra,hogy Ramos jobb oldalra került,és ott fog játszani? Na ez az ember ott írta le magát,mint SZAKEMBER.carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
ha ezt leszűrte, és többet nem rakja oda akkor nem csak egy pontot nyertünk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 6., szerda 0:20
Meggyőződésem, hogy azért játszott ott, hogy Pogbát meg tudja fogni vagy Asamoaht, mert Carvajal akármilyen jó ez a két nigró pitbulról lepattant volna...Galacticos írta:carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 5., kedd 23:51
Szerintem az volt az utasítás,hogy szépen járassuk meg a labdát,nem kell rohanni,legyünk türelmesek,várjuk ki,amíg meglazul a Juve védelme,és akkor mehetnek a szélek felé a mélységi indítások. Ancelotti szerintem ott rontotta el,hogy nem kapcsolt időben: a Juve is kivárja a támadások lehetőségét,visszahúzódtak,és vártak. Szerintem aki előbb váltott volna,és letámad,az nyerte volna meg a meccset. Egyik csapat sem támadta a labdakihozatalokat,egyik csapat sem gyakorolt nyomást a másikra,ez lett belőle.hát ha azt kérte carlo, hogy az első kapott gólig meg se próbáljunk támadást vezetni, akkor egy szó nem érheti a csapatot, mert profi módon eszik az edző szavait
Azt hallottátok,mit mondott Várhidi arra,hogy Ramos jobb oldalra került,és ott fog játszani? Na ez az ember ott írta le magát,mint SZAKEMBER.carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 5., kedd 23:50
Es ez szerintem nem is nagyon fog valtozni. Bale es Ronaldo (illetve DM) is nagyon szeret kontrazni, akkor erzik magukat jol ha van elottuk terulet. Magaval a kontrazos taktikaval semmi bajom nincs, foleg ha kozeppalyan megszereznenk a labdat es azonnal indulna a tamadas. Sokkal jobban kiborit az, amikor elkezdunk hatul otlettelenul passzolgatni.dannen írta:nem 2 napja van együtt a gárda és még mindig a góljaink nagy részét kontrából szerezzük.
+1.El Unico írta:Én élveztem a mérkőzéseket,veletek ellentétben,akik soha semminek nem tudnak örülni. Nem olyan régen még imádkoztatok,hogy 4 pont összejöjjön a Juve ellen... nézzétek meg a csoportot,hogy áll. (Tisztelet a kivételnek).
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 5., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 5., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 5., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 23:34
Hát lehet engem sem fogtok szeretni, nem is azért vagyok itt, szóval teszek rá.. A véleményemet meg leírom, azért van a fórum. Akit nem érdekel az tudja a megoldást...Marky írta:szerintem már az is szép dolog, hogy ennyi helyzetünk volt és 2-t is tudtunk lőni.
casillas most annyit védett, hogy újra elő fog kerülni a kapuskérdés....
akik elégedetlenkednek, gondoljanak arra, hogy tevez 4 éve továbbra sem lőtt bl gólt. megvan a továbbjutás, a következő fordulóban a koppenhágát bedaráljuk aztán lehet majd pihentetni is akár. cr gólkirály lesz idén is, rekordot dönt. mi kell még?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 23:21
Konkrétan megválaszoltad. Néha elkalandozik az emberünk.pavel írta:Jó volt ez fickók! Azért itt sok minden fejben dőlt el. S nos, ott a mieink sehol nem voltak, ezért lett iksz...
Benzemával meg mi van néha? Elpattannak a labdák, az emberét 2-3-4 méterről követi, nem tud passzolni...ááá
Khedira meg mint egy fejetlen ló, csak rohangált, csúszkált össze-vissza!
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 5., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 23:02
ja, nekem is nagyon tetszett a játékaÉs Xabi is elég jó volt
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:58
????Géci írta:Ne ragozd, mert tuti, hogy a MU meccset nézted...zalkrisz írta:És még annyit, hogy nem az eredménnyel van bajom, a 4 pont is megfelel, az hiányzik, hogy meg sem próbáltunk győzni, akkor mentünk előre mikor muszáj volt és mikor kicsit megzavarodtak. Se előtte, se utána.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 5., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 5., kedd 22:54
Nem volt bajom a mai meccsel és örülök is a 4 pontnak, mert tényleg nem erre számítottam a sorsolás után. De azt azért hozzátenném, hogy ez a Juve sokkal gyengébb, mint amire számítottam. Se elől, se hátul nem erős. Van 1 felettébb erős középpályája, átlagos csatársora, és gyenge védelme, ami rengetegszer hibázik...___Samy___ írta:mielőtt jönnének a károgók, mert miért ne jönnének
emlékezzünk vissza, mikor elemezgettük, hogy a 2 juve meccsről hány pont lenne a legreálisabb
4 ponttal már a legtöbben megelégedtetek volna, most itt van a 4 pont, még sem jó....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 5., kedd 22:52
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem