Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 28., kedd 7:57

nem lesz, mert friss info szerint flatearth barátom marad, rajott, hogy senkinek sehova se kell, es a garantalt 30vhány milla helyett nem akar 6 millert kapni a lakerstol :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 28., kedd 7:51

John Wall tervek szerint leigazol a Clippershez - gondolom valami minimumért a padra. Ezek ritkán jönnek be, de a Clippers azért erős lesz jövőre (mondjuk én tartom, hogy túl egysíkú a csapat és gyenge a passzjáték, de Wall ezen kicsit segíthet)
hehetheoriginal írta: en ezen a puha kis buzi simonson röhögök, végigszimulálta a szezont, erre mire pályára lépne, mindenki lelép a netsből :lol:
Fantasy: Simmons - Westbrook backcourt jövőre felfut a Netsnél, mekkora komédia lesz amikor egymás után 5x kipasszolják a ziccert, mert egyik tripladuplát akar, másik meg fél, hogy blokkolják. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. június 27., hétfő 22:46

nmate írta:
Zsombor írta: [Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception. :lol: :lol: :lol:
Nincs az az isten, hogy Lebron még Westbrook mellé Irvinget is odaengedné :lol: Brooklyn meg nem fog kérni Westbrookból, ott van nekik Simmons, elég az :mrgreen:

Persze valószínű Lebron is pont úgy nevet ez a tweeten, mint mi.
Azt mondanám amúgy bármelyik másik játékos esetében, hogy nonszensz ez a hír, de ismerve Kyriet simán el tudom képzelni, ebben az üzletben meg csak upside van. Nem tudja már hova szétbarmolni ezt a csapatot. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 27., hétfő 20:35

en ezen a puha kis buzi simonson röhögök, végigszimulálta a szezont, erre mire pályára lépne, mindenki lelép a netsből :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 27., hétfő 19:52

Zsombor írta: [Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception. :lol: :lol: :lol:
Nincs az az isten, hogy Lebron még Westbrook mellé Irvinget is odaengedné :lol: Brooklyn meg nem fog kérni Westbrookból, ott van nekik Simmons, elég az :mrgreen:

Persze valószínű Lebron is pont úgy nevet ez a tweeten, mint mi.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. június 27., hétfő 19:43

nmate írta: Na, Irvingnek 2 napja van lemondani a player optionről, valószínűleg a sign&trade nem fog összejönni senkivel.

Aytonról továbbra sincs semmi - legalábbis én nem láttam.
hehetheoriginal írta: kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal :lol:
de télleg :roll:
Belenéztem, ez a 4 pontos spot poén és szinte mindig csak ilyen csalamádé dobómozdulatos arcok dobnak onnan :lol:
[Wojnarowski] Irving has great interest in joining the Lakers, sources said, which he could do by declining the $36.5 million option and signing with Los Angeles for the $6 million taxpayer mid-level exception. :lol: :lol: :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 27., hétfő 18:27

Na, Irvingnek 2 napja van lemondani a player optionről, valószínűleg a sign&trade nem fog összejönni senkivel.

Aytonról továbbra sincs semmi - legalábbis én nem láttam.
hehetheoriginal írta: kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal :lol:
Belenéztem, ez a 4 pontos spot poén és szinte mindig csak ilyen csalamádé dobómozdulatos arcok dobnak onnan :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 26., vasárnap 18:53

kurvajó még mindig ez az ice cube-os 3v3, a kivénhedt csatalovakkal :lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 20:11

sebydani írta:
NBA announce a deal with Kylian Mbappé's production company, Zebra Valley, for a multi-year partnership to collab on original content for the league.
Kosárban is jó a sport projekt
keci mennyi az a penzmennyiseg, aminel mar azt mondja, hogy elég? :lol:

meanwhile lakers epiti a jövöt, ment a draft shaq meg pippen fiáért :D
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 24., péntek 14:48

NBA announce a deal with Kylian Mbappé's production company, Zebra Valley, for a multi-year partnership to collab on original content for the league.
Kosárban is jó a sport projekt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 24., péntek 12:00

Tjacks írta: Mennék én is, de még mindig Hardennel azonosítom a csapatot, képtelen vagyok elfelejteni :mrgreen:
Pedig az már mikor volt :D Még 1-2 jobb kiegészítőembert benyúlnak (kellene egy tekintélyes arc ide is) Green, KPJ, Smith plusz a padról TyTy (mondjuk nála kérdés miért csúszott le vagy 10 helyet, de nagy steal lehet), nagyon jól hangzik. Ránézésre Jabari Smith volt a top3 legkomplexebb arca, remélem nem cseszik el - meg persze ő is belerakja a melót ami kell.

Knicks meg Brunsont akarja, de nagy pofára esés lesz ebből. :lol: Elengedték 11. drafthelyet (+hálistennek Kemba is elhúzott), Ousmane Dieng lehett volna, ausztrál bajnokságból jön, hosszútávon szerintem ő jó lesz. Magas, atletikus, csak még nyers. Ezek szerint marad Mitch Robinson, Charlie Ward után az első rookie lehet, akivel hosszabbít a Knicks. Az bő 20 év, amíg nem sikerült egyet sem megtartani. Kínos csend.

Amúgy Detroit még nagy win.

GSW: én Looneyt tartanám meg, nehezen találnak oda passzoló centert.
Suns: szerintem Ayton megy. Náluk mindig nagy a csend, nem kommunikálnak soha semmit, csak amit kötelező.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 24., péntek 11:42

nmate írta: Jövőre én megyek Houston vonatra, Jabari Smith, TyTy Washington, jó lesz. :mrgreen:

OKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.
Mennék én is, de még mindig Hardennel azonosítom a csapatot, képtelen vagyok elfelejteni :mrgreen:

Más:

Suns újra nekivág ezzel a kerettel vagy aytont dobjàk?
Még mindig a warriorsra vagyok kiváncsi hogy kifizetnek-e mindenkit hogy egyben maradjon a banda vagy sem. GP2-t tartanám még mindenképp ha választani kell közte és Looney /otto porter közül.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 24., péntek 10:09

hehetheoriginal írta:
OKC is érdekes, van upside, de kellene nekik valami rutinos arc, hogy jobban fejlődjenek.
westbrookrol mennek a pletykak, 3 csapatos trade :kalapos:
Giddey perceit nem hinném, hogy beáldoznék Westbrookért, márpedig ő nem fog padra jönni. Amúgy lenne benne ráció.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 9:33

westbrookrol mennek a pletykak, 3 csapatos trade :kalapos:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 24., péntek 9:22

Jövőre én megyek Houston vonatra, Jabari Smith, TyTy Washington, jó lesz. :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 23., csütörtök 14:30

Jól van, közben Lillard kapott egy Jerami Grantet :lol: Egyébként respect Lillardnek tényleg, hogy nem megy sehova társulni, de nem az a kaliberű játékos ő, aki bajnoki címre képes vezetni egy csapatot, vagy nagyon jó csapatjáték kell oda, ahol kompenzálják a nulla védekezését.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 22., szerda 19:19

hehetheoriginal írta: most neztem vegig a t-mac, gilbert, matt barnes 'nba finals watch party' podcastot, imadnivaló, ahogy kutyazzak a mai nba-t es az edzőket :lol:

jó volt hallani, hogy ugyanazokrol a dolgokrol beszéltek, amik nekem is bökik a csőrömet evek óta, hogy milyen gyenge szinvonalu a mai kosarlabda a korabbihoz képest, nincs palank alatti kizaras vedooldalon, nincs labdás kettőzése, a védekezés lagymatag, eszetlen hajigalas megy mindenutt attól is, akinél nem zsigerbol jön, hanem csak tanulta, látszik is a meccseken sajnos.....
Matt barnes, az már magas polc :ike:

Labdás kettőzés nincs? Már hogy ne lenne?

Egyébként nem lenne baj a triplázással, úgy kéne fújni mint a Finalst utolsó(?) meccsén. Nincs 25-30 büntető/meccs/csapat. És akkor perimeteren is lehetne védekezni normálisan.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 22., szerda 17:08

Úgy értem most, edzőként vagy akármilyen formában, élesben.

Átfogalmazom, miért ebbe az irányba megy a kosárlabda, ha egy másik út jobb lenne? Ezt nem értem. Nem akarom, hogy ne beszélgessünk, csak nem értem miért egy totál másik irány lenne a jó, ha kb minden edző errefelé megy? Csak ők, az 30 edző plusz az X fő stáb nem látja ezt?

Igazából a véleményem van, az edzők jobban tudják amúgy, csak profik és lenyelik, hogy más a ez a kosárlabda (szabályok). Nincs sok értelme romantikázni, meg puffogni, hogy bezzegrégen. Most ezek vannak, ezzel kell a legjobbnak lenni és ide a recept teljesen más. Bizonyos szempontból nehezebb itt védekezni, egy Hardenhez, Trae Younghoz hozzá sem érhetsz, mert repül a falt. De pl. meg lehet nézni mit csinált a Miami Younggal idén, amit tavaly sem a Knicks sem a Phili nem tudott, de még a Bucks sem teljesen.

Az idei szezon mélypont volt nálam is, de azért lehetett benne találni 1-2 jó dolgot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 22., szerda 16:17

azt vagod, hogy mindharom befejezte mar reg?

de ilyen alapon, akkor senki barmilyen sportban semmirol se mondjon velemenyt, csak ha ott van a konkret aktualis csapatban. minden forum, media, szurkoloi vita, mindent megszuntetni, bezarni, cancel, jön máté szétcsap :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 22., szerda 14:29

Engem az érdekelt mindig, ha vannak ilyen emberek, akik jobban tudják, jobban csinálnák, miért nincsenek ott? :mrgreen:

Vissza: