Elektronika
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Egy "miniszobába" milyen TV-t vennétek?
A cél kb 100e alatt szerepel.
Konkrétan azért kérdezem, mert egyik infós ismerős azt mondta, hogy ő ma már nem venne TV-t, de korábban se vett. Projektort vett, és kivetít mindent a falra. Szerinte a mai világban már minden a streaming oldalakon és szolgáltatók kezében van, ott vannak a filmek, sorozatok (amiket mondjuk ja, jobban megéri ott nézni, mint Tv-ben), de én pl meccseket TV-ben szoktam nézni. Meccsstreaming meg tudtommal csak külföldiül van. a szokásos rojadirecta vagy mifene oldalakon, magyarul ilyeneket nem tudok.
Egy LG-vel szemezek.
van egy Samsungban is
Esetleg Philips? (elég gagyi)
Tudás alapján talán LG.
A cél kb 100e alatt szerepel.
Konkrétan azért kérdezem, mert egyik infós ismerős azt mondta, hogy ő ma már nem venne TV-t, de korábban se vett. Projektort vett, és kivetít mindent a falra. Szerinte a mai világban már minden a streaming oldalakon és szolgáltatók kezében van, ott vannak a filmek, sorozatok (amiket mondjuk ja, jobban megéri ott nézni, mint Tv-ben), de én pl meccseket TV-ben szoktam nézni. Meccsstreaming meg tudtommal csak külföldiül van. a szokásos rojadirecta vagy mifene oldalakon, magyarul ilyeneket nem tudok.
Egy LG-vel szemezek.
van egy Samsungban is
Esetleg Philips? (elég gagyi)
Tudás alapján talán LG.
A velemenyekbol kiindulva, nem lehet nagy gond veluk. A gpu arat pedig megertem, nyilvan ha ar-ertek aranyt nezel, akkor ez egy faszantos cucc.davi10 írta:Ja nem gondolom, hogy valami kínai csodát kapnék, inkább olyasmi érdekelt, hogy nem szórakoznak-e a garanciával.zsuninnyo írta: Nem ismerem oket, de az ertekelesuk jo, es semmi extrat nem csinalnak. Rendeld meg, aztan vedd at, ennyi a sztori, szerintem nem fognak atverni. Arban is jonak tunik, bar nem tudom mire akarod hasznalni, nem erdemes-e egy combosabb gpu.
Ahogy néztem ennél jobb gpu már árban nagyobb ugrás lenne, mint terveztem rákölteni
Amúgy ilyen mindenes gépnek szánom, inkább kísérletezgetnék vele (After Effects, Unreal, meg ha már megvan nyilván játszanék is rajta valamennyit, stb), nem munkára kell, szóval nem fogok a kardomba dőlni, ha 10 perccel tovább renderel![]()
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ja nem gondolom, hogy valami kínai csodát kapnék, inkább olyasmi érdekelt, hogy nem szórakoznak-e a garanciával.zsuninnyo írta: Nem ismerem oket, de az ertekelesuk jo, es semmi extrat nem csinalnak. Rendeld meg, aztan vedd at, ennyi a sztori, szerintem nem fognak atverni. Arban is jonak tunik, bar nem tudom mire akarod hasznalni, nem erdemes-e egy combosabb gpu.
Ahogy néztem ennél jobb gpu már árban nagyobb ugrás lenne, mint terveztem rákölteni

Amúgy ilyen mindenes gépnek szánom, inkább kísérletezgetnék vele (After Effects, Unreal, meg ha már megvan nyilván játszanék is rajta valamennyit, stb), nem munkára kell, szóval nem fogok a kardomba dőlni, ha 10 perccel tovább renderel

Nem ismerem oket, de az ertekelesuk jo, es semmi extrat nem csinalnak. Rendeld meg, aztan vedd at, ennyi a sztori, szerintem nem fognak atverni. Arban is jonak tunik, bar nem tudom mire akarod hasznalni, nem erdemes-e egy combosabb gpu.davi10 írta: Sziasztok!
A Skynet Computerrel van valakinek tapasztalata? Náluk néztem ki ezt (H610M-K, i5-12400F, 3060 12gb) 32gb rammal, 500 gb ssd + 2tb hdd. Összerakosgattam ezt máshol is, sehol nem jött ki ilyen olcsón, ez 440k lenne most. Külön-külön keresgélve a komponenseket se találtam nagy különbséget az árakkal, és olyan sokat nem vacakolnék ezzel, hogy 5 különböző boltból veszem a cuccokat, aztán ha valami elromlik akkor keresgéljem, hogy minek hogy van a garanciája.
Illetve ha valaki bele tud kötni a konfigba szívesen fogadom, egyelőre amit megkaptam, hogy az 500gb ssd kevés lehet.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Sziasztok!
A Skynet Computerrel van valakinek tapasztalata? Náluk néztem ki ezt (H610M-K, i5-12400F, 3060 12gb) 32gb rammal, 500 gb ssd + 2tb hdd. Összerakosgattam ezt máshol is, sehol nem jött ki ilyen olcsón, ez 440k lenne most. Külön-külön keresgélve a komponenseket se találtam nagy különbséget az árakkal, és olyan sokat nem vacakolnék ezzel, hogy 5 különböző boltból veszem a cuccokat, aztán ha valami elromlik akkor keresgéljem, hogy minek hogy van a garanciája.
Illetve ha valaki bele tud kötni a konfigba szívesen fogadom, egyelőre amit megkaptam, hogy az 500gb ssd kevés lehet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://player.hu/eletmod/gesztesi-mate ... szemmuteteSüti írta: Oparet olvastam, érik az a szemműtét.![]()

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm nem is tudom erre miért nem gondoltam

- Süti
Oparet olvastam, érik az a szemműtét.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
hasznalj operatNewZoo írta: Hali, telefonra lehet valahogy reklámblokkolót tenni(chromet használok)? Találtam egy adblocker browsert, ami tökéletesen működik de nem tudom, hogy mennyire biztonságos.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Süti
Nekem Adaway megy, de roottal. 0 reklám. Root nélkül nem tudom milyen. (android)
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Hali, telefonra lehet valahogy reklámblokkolót tenni(chromet használok)? Találtam egy adblocker browsert, ami tökéletesen működik de nem tudom, hogy mennyire biztonságos.
Jövőre fogok csak venni, most a gazt egy elektromos Parksideal nyírom ami most is kapható. Jól zúzza, csak ahol hepehupa van ott nehéz tolni.
- ___Samy___
lan-lan kotes
Ip tartomany ugyanaz legyen
Ip cimet allitsd at
Dhcp szervert kapcsold ki
Az atjaro meg legyen a fo router
Igy konfigold a beiktatasra kerulo routert, es elvileg menni fog.
Ip tartomany ugyanaz legyen
Ip cimet allitsd at
Dhcp szervert kapcsold ki
Az atjaro meg legyen a fo router
Igy konfigold a beiktatasra kerulo routert, es elvileg menni fog.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szia,h3x0r írta: Emeletes haz. Az internet kabel az emeleten jon be. Az emeleten es a foldszinten is van 1-1 TP-Link Archer C6, AC1200 router. Egy ethernet kabellel van osszekotve, jol be van allitva, tokeletesen mukodik. Viszont most ugy alakult, hogy 4 kabelt kell huzzak az emeleti routerbol. Osszesen van 4 kimenet, de abbol egyet mar elfoglal az, ami a foldszintre megy, szoval 1-el minuszba vagyok. Ha berakok egy regi tp link routert (TL-WR841N) termeszetesen wifi nelkul, az ugy mukodni fog? Vagy mindenkepp vegyek egy switch-et, ha igen milyet? Koszi elore is!
Elméletileg működnie kell. Egy DHCP szolgáltatást kapcsolj ki a 3. routeren és szerintem rendben lesz.
Szerk.: Ja és a WAN portot ne használd a megosztáshoz.
- h3x0r
Emeletes haz. Az internet kabel az emeleten jon be. Az emeleten es a foldszinten is van 1-1 TP-Link Archer C6, AC1200 router. Egy ethernet kabellel van osszekotve, jol be van allitva, tokeletesen mukodik. Viszont most ugy alakult, hogy 4 kabelt kell huzzak az emeleti routerbol. Osszesen van 4 kimenet, de abbol egyet mar elfoglal az, ami a foldszintre megy, szoval 1-el minuszba vagyok. Ha berakok egy regi tp link routert (TL-WR841N) termeszetesen wifi nelkul, az ugy mukodni fog? Vagy mindenkepp vegyek egy switch-et, ha igen milyet? Koszi elore is!
- Süti
Délután meg jön a hír hogy részeg kamionos tarolt le egy óvodás csoportot...

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Szakmai válasznak már leírtam hogy a kettő fizikailag nem választható szét, nem lehet olyan kábelt gyártani ami nem viszi csak az egyiket. Hiba persze mindenben a világon elképzelhető, de nem azért mert "az olyan HDMI nem viszi a hangot". Az hogy a képet tisztán vigye, a hangot sehogy, meg abszolút szoftveres kérdésnek hangzik nem hardveresnek. Általában millió troubleshoot kérdést talál az ember mindenről a neten és problémamegoldást, érdekes módon a te problémádnak senkinél nem az volt az oka hogy "szar a kábel", hanem az hogy szoftveresen nem kattintott valamit - ahogy itt alább a fórumban is ez volt a probléma. Távoli tippre amit csináltál a kábelhibával az a "have you tried turning on and off again" lépés, az újra bedugás után be tudta automatikusan állítani a szoftver a dolgot. De tudom, az egész világ mindig fordítva megy a kibaszott autópályán, pedig te tudod mi az irányhehetheoriginal írta: nagyon expert válasz, ez aztán megmagyarázza, hogy ugyanaz a hardver miert nem mukodik egyik kabellel, masikkal meg igen
neved mátol halfke...gyelmű![]()

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hehe nem tököl sose, nem számítanak nála a szabványok, ha fekete, meg hosszú, ő bedugja. Story of his life...Halfkey írta:Úgy hogy a kábelre fogtad a balfaszságod.hehetheoriginal írta:
Hu meglepodnel, ra van irva a dobozra, hogy mindent is, aztan lofasz.
Tobb kabellel volt ilyen bajom, ugyanaz a setup, aztan az egyik mukodott, a masik nem, ezt hogy magyarazod?
Szemmutet megvolt, fulmutet nem kell, mert halistennek nem kell a faszsagaidat hallgatnkm, eleg csak olvasni![]()

(amúgy ez a hang érdekes, a 2019-es céges skype egy darabig MINDIG azt csinálta, hogy ha rádugtam a gépet a dokkolóra, átállította a lejátszást az egyik monitorra és ott "csörgött", de aztán szemműtét és jó lett..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
nagyon expert válasz, ez aztán megmagyarázza, hogy ugyanaz a hardver miert nem mukodik egyik kabellel, masikkal meg igen 
neved mátol halfke...gyelmű

neved mátol halfke...gyelmű

thereisonly1ronaldo