Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 10:05

hehetheoriginal írta: brühühüüüüü

kurvaanyád :lol: :lol: :lol: :lol:
képzelem, hogy fáj neki a bugattiból kiszállni, mindenkinek megvannak a maga problémái, nyomorult barom :lol:
Szerintem ő RR típus :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 22., szerda 10:02

brühühüüüüü

kurvaanyád :lol: :lol: :lol: :lol:
képzelem, hogy fáj neki a bugattiból kiszállni, mindenkinek megvannak a maga problémái, nyomorult barom :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 9:28

Nasser Al-Khelaifi: “In Spain, the State supports some clubs and more than us. A magnificent stadium in the middle of the city without paying anything... We pay for the stadium, for the training center. It's not fair.” @marca

Jujj de fáj :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 21., kedd 19:15

halamadrid írta: Nasser Al Khelaifi: “I rejected €180m from Real Madrid for Mbappe because I knew he wanted to stay.”

Vérzik a szemem az ilyenektől.

szerk:
Úristen, van még egy: Nasser Al Khelaifi: “I know Mbappe very well, I know what his family and him want. They don’t care about money.”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha tudta hogy bappe maradni fog akkor miert nem fogadta el hogy aztan bappe mondja ki a koszonom nemet? :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 21., kedd 18:44

Jović to Fiorentina is about to be finalized. Fiorentina will pay 40%-50% of the player's current salary. @AlfredoPedulla

Ámen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 21., kedd 18:28

Nasser Al Khelaifi: “I rejected €180m from Real Madrid for Mbappe because I knew he wanted to stay.”

Vérzik a szemem az ilyenektől.

szerk:
Úristen, van még egy: Nasser Al Khelaifi: “I know Mbappe very well, I know what his family and him want. They don’t care about money.”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. június 21., kedd 17:52

A PSG, Bayern, Newcastle hármas mellett mi is figyeljük Hugo Ekitikét a Reims-ből. 20 éves és a mostani szezonban lőtt 11 gólt és adott 3 gólpasszt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 21., kedd 17:04

realistahuni írta: - 14/15-ben egy gyengébb Juve ellen estünk ki az elődöntőben szerintem, stb.
Népszerűtlen vélemény lesz, de azt nem bántam.
Hiába volt abban az évben is szoros a bajnokság, az a Barca volt az egyedüli Barca, akire azt tudtam mondani, hogy bazzeg ez igen.
"Végre" fociztak is, az az Messi-Neymar-Suarez-Iniesta négyes beszarás volt abban az évben.
"Jó" volt látni nem azt a mérhetetlen unalmas tikitakás fost tolják telibe.
Megérdemelték azt a BLt.
Lehet a döntőben megfoghattuk volna őket, de eléggé szét volt esve a csapat akkortájt és nagyon erős volt az a Barca.

Utólag meg aztán biztos így volt a legjobb ahogy történtek a dolgok :lol:

Olyan szinten tettük a helyére a nagy csodaBarcát, hogy arra szavak nincsenek :lol:
Barca történelmének a legsikeresebb korszaka volt bőven és így is rájuk vertünk BL címekben :lol: :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. június 21., kedd 16:34

Eleg mar beloluk, na. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 21., kedd 16:33

Real Madrid among other top clubs are interested in the French forward Hugo Ekitike. @lequipe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 21., kedd 16:09

Sorrentino írta: Korábban volt szó Endrick-ről is, vagy ő már jegyet váltott Meseországba?
40 körül hozhattuk volna, de hosszabbított/komoly szerződést kapott és így már 60-at kellene fizetni, ráadásul 15(!!!!!) éves, szóval még van idő.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 21., kedd 15:02

Idén nem nézelődünk a brazil piacon? :coffee:

Nincs valami ifjú Vini vagy Rodrygo a láthatáron, aki átment az eye testen? :D Esetleg Reinier-t visszaválthatnánk valahogy? :mrgreen:

Korábban volt szó Endrick-ről is, vagy ő már jegyet váltott Meseországba?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 21., kedd 12:54

- 11/12-ben nagyon bitang csapatunk volt de nem volt elég a BL-re.

az a kedvenc szezonom ever. Most visszanéztem a kezdőt meg kik hagyták ki a büntetőket: Cr, Ramos, Kaka. Az mi már.;D

Ami még rémlik az Marcelo szétcselez mindenkit majd üresre inditja crt de Higu pont beleért vagy nem tudom de les lett.
Na meg, hogy Kaka beállitása óriási hátrány volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. június 21., kedd 12:42

Én úgy vagyok ezzel, hogy sokszor többet érdemeltünk volna az elmúlt években mégsem kaptuk meg, az utóbbi években meg nincs meg annyira a sebesség és a tempó középen, a BBC féle élesség és termékenység elől, viszont van rutin meg komoly mentalitás és kicsit a karma visszaadja amit anno elvett.

- a Pellegrini csapat 09/10-es szezonban 96 (!) pontos volt és második helyre volt elég, utóbbi években azért jóval kevesebb ponttal is lehet bajnokságot nyerni.
- 10/11-ben ha nincs az alves homorítás és Pepe piros lap és a visszavágón a mascherano homorítás és a jogtalanul elvett Higuain gól, lehet megfogtuk volna a prime barszát. 92 pont itt sem volt elég a bajnoksághoz.
- 11/12-ben nagyon bitang csapatunk volt de nem volt elég a BL-re.
- 14/15-ben egy gyengébb Juve ellen estünk ki az elődöntőben szerintem, stb.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. június 21., kedd 12:16

h3x0r írta:
Zolee003 írta: Az elmúlt 5 BL gyözelmünkkor szerintetek mikor voltunk mi a legjobb csapat papiron?
16/17-et nehez lenne nem ide sorolni.
Kassai..... Ja, nem.

A Realnak mindig szerencseje van, vagy csalnak. Nem tudjatok?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. június 21., kedd 11:27

Dupla D írta: Elég szubjektív dolog ez a legjobb csapat jelző. Az én értékrendemben nem mindig az a csapat nyer, aki jobb. Ezernyi faktor hozzájárul egy eredményhez. Ha ugyanazt a meccset 10-ből 9-szer nyerné egy csapat, és csak egyszer kapna ki, akkor ez a csapat most rosszabb, ha az következik be, amire 10% esély van?

14, 17 szerintem ez a két év, amikor mi voltunk valóban a legjobb csapat a BL győzelmek éveiből. Eszembe nem jutna azt mondani pl. hogy 2004-ben a Porto, 2012-ben a Chelsea volt a legjobb csapat.

A Realnak viszont olyan mentalitása van, ami senki másnak. Ez pedig egy döntő faktor sok esetben. Gyakran esélytelebbként is meg tudjuk nyerni a párharcokat. Esélyesként pedig szinte sose bukunk el. Magyarul szinte mindig felülteljesítünk, vagy hozzuk az elvártakat. Ez szerintem sokkal fontosabb, sokkal nagyobb erény, mint az, hogy papíron kinek van a legjobb csapata.
Amíg ezek az események egyszer történnek meg, addig lehet mondani, hogy statisztikailag valószínűtlen, vagy akár használhatod a véletlen vagy a szerencse szavat is.
Ha ez folyamatosan ismétlődik, pl ha valaki 10-ből 5x nyeri meg a bl-t, azt nem lehet a véletlennel, vagy azzal magyarázni, hogy szerencse, és nem ők voltak a legjobbak. Ha valami folyamatosan ismétlődik az már egy minta, és csak azzal lehet magyarázni, hogy jobbak voltunk. Minden más csak terelés.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 21., kedd 11:05

Elég szubjektív dolog ez a legjobb csapat jelző. Az én értékrendemben nem mindig az a csapat nyer, aki jobb. Ezernyi faktor hozzájárul egy eredményhez. Ha ugyanazt a meccset 10-ből 9-szer nyerné egy csapat, és csak egyszer kapna ki, akkor ez a csapat most rosszabb, ha az következik be, amire 10% esély van?

14, 17 szerintem ez a két év, amikor mi voltunk valóban a legjobb csapat a BL győzelmek éveiből. Eszembe nem jutna azt mondani pl. hogy 2004-ben a Porto, 2012-ben a Chelsea volt a legjobb csapat.

A Realnak viszont olyan mentalitása van, ami senki másnak. Ez pedig egy döntő faktor sok esetben. Gyakran esélytelebbként is meg tudjuk nyerni a párharcokat. Esélyesként pedig szinte sose bukunk el. Magyarul szinte mindig felülteljesítünk, vagy hozzuk az elvártakat. Ez szerintem sokkal fontosabb, sokkal nagyobb erény, mint az, hogy papíron kinek van a legjobb csapata.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Zolee003
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2022. június 21., kedd 10:56

Kerlon írta:
Zolee003 írta: Az elmúlt 5 BL gyözelmünkkor szerintetek mikor voltunk mi a legjobb csapat papiron?
mi nyertük, tehát mi
Ámen!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 21., kedd 10:48

mi nyertük, tehát mi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 21., kedd 8:47

Realista24 írta: Chelsea vinné Militaot. Nem áll szandekunkban eladni.
Szerencsére normális emberek nem mennek gyengébb csapatokba, ha nem muszáj, márpedig csak gyengébb csapat van, mint a Real Madrid :kalapos:

Kivéve Bappe, de őt is csak egy zsák pénnzel és tíz teve árával lehetett kényszeríteni, meg elnökök hívogatták. Fiatal volt és befolyásolható. :D

Vissza: