Mikor volt kézilabda szakosztály a Real Madridban?Sorrentino írta:Amúgy nálunk miért szűnt meg a kézilabda szakosztály?Realista24 írta:
Eljött az idő, hogy gratuláljak, hogy ismét egy olyan sportágban tudnak dominálni, ahol nem képviseljük magunkat.![]()
![]()

Real Madrid vs. Barcelona
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Blowfish írta:Sakk is megszűnt?!Realista24 írta:
Azt írják, mint számos más szakágra, mint box, röplabda, jégkorong, sakk, stb.), hogy gazdasági okok miatt. Hiába arattak sikereket, vagy arat pl. a kosárlabdacsapat Európában is győzelmeket, egyszerűen nem gazdaságos. Egyszerűen annyira alacsony az érdeklődés az ilyen sportok iránt, hogy szelektálni kellett.![]()
Akkor már semmi esély rá, hogy Real játékos legyek![]()
Hátha indít Perez rollerhokit, oda még jó lehetsz, ahogy nézem ez kb. ingyen kupa. Bár nálunk nem kell ilyenekkel tömni a szekrényt, hogy valami legyen benne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Sakk is megszűnt?!Realista24 írta:Azt írják, mint számos más szakágra, mint box, röplabda, jégkorong, sakk, stb.), hogy gazdasági okok miatt. Hiába arattak sikereket, vagy arat pl. a kosárlabdacsapat Európában is győzelmeket, egyszerűen nem gazdaságos. Egyszerűen annyira alacsony az érdeklődés az ilyen sportok iránt, hogy szelektálni kellett.Sorrentino írta:
Amúgy nálunk miért szűnt meg a kézilabda szakosztály?![]()

Akkor már semmi esély rá, hogy Real játékos legyek

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják, mint számos más szakágra, mint box, röplabda, jégkorong, sakk, stb.), hogy gazdasági okok miatt. Hiába arattak sikereket, vagy arat pl. a kosárlabdacsapat Európában is győzelmeket, egyszerűen nem gazdaságos. Egyszerűen annyira alacsony az érdeklődés az ilyen sportok iránt, hogy szelektálni kellett.Sorrentino írta:Amúgy nálunk miért szűnt meg a kézilabda szakosztály?Realista24 írta:
Eljött az idő, hogy gratuláljak, hogy ismét egy olyan sportágban tudnak dominálni, ahol nem képviseljük magunkat.![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Amúgy nálunk miért szűnt meg a kézilabda szakosztály?Realista24 írta:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mondom, hogy hamar, de találtam talán releváns és értelmezhető leírást erről a méltán híres sportág top versenysorozatáról.
Format
In 2007, the competition name and format was changed to form the European League, a 16-team competition with no preliminary rounds. In 2020, the format was changed to a 9-team competition with no proliminary rounds. In 2021, the format was changed to a 8-team competition with no proliminary rounds.
Legutóbb 2017/18ban nyerte meg ezt a Barca. 11 európai országban művelik ezt a sportágat, világszerte nagyjából 60 országban.
Eljött az idő, hogy gratuláljak, hogy ismét egy olyan sportágban tudnak dominálni, ahol nem képviseljük magunkat.
Format
In 2007, the competition name and format was changed to form the European League, a 16-team competition with no preliminary rounds. In 2020, the format was changed to a 9-team competition with no proliminary rounds. In 2021, the format was changed to a 8-team competition with no proliminary rounds.
Legutóbb 2017/18ban nyerte meg ezt a Barca. 11 európai országban művelik ezt a sportágat, világszerte nagyjából 60 országban.
Eljött az idő, hogy gratuláljak, hogy ismét egy olyan sportágban tudnak dominálni, ahol nem képviseljük magunkat.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bármilyen sportban szép dolog Európa legjobbjának lenni. Grat érte a roller hokizóknak. De ha nem érzed, hogy mennyire szánalmas egy ilyen közleményt kiadni, és még büszkének is lenni rá, akkor baj van.4Rv írta:én is azt gondoltam, hogy a 14. után 3 nappal messin vergődni a legalja. de hogy a rivális a kézilabda csapata kupasikere után a hivatalos csatornáin közöl egy összegzést a szakosztályai európai kupacímeiről és aztán ezen kiakadni, rihiröhizni és gúnyolódni.. na ez még rátett arra is egy lapáttal..tomi_b írta: Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...![]()
![]()

- Süti
A Magyar Barcelona RollerHoki Fanklub fórumján ezt nem kellene olvasnod.4Rv írta:én is azt gondoltam, hogy a 14. után 3 nappal messin vergődni a legalja. de hogy a rivális a kézilabda csapata kupasikere után a hivatalos csatornáin közöl egy összegzést a szakosztályai európai kupacímeiről és aztán ezen kiakadni, rihiröhizni és gúnyolódni.. na ez még rátett arra is egy lapáttal..tomi_b írta: Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...![]()
![]()

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealMadridFanatic
Ha nem erzed, mennyire szanalmas ez a kisebbsegi komplexusbol fakado kamu europai trofea gyujtemeny mutogatas, akkor a hiba nalad van.4Rv írta:én is azt gondoltam, hogy a 14. után 3 nappal messin vergődni a legalja. de hogy a rivális a kézilabda csapata kupasikere után a hivatalos csatornáin közöl egy összegzést a szakosztályai európai kupacímeiről és aztán ezen kiakadni, rihiröhizni és gúnyolódni.. na ez még rátett arra is egy lapáttal..tomi_b írta: Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...![]()
![]()
Mi az isten ez a roller hoki? Mintha valami jegyzett dolog lenne, kozben eselyes, hogy 10bol 9 embernek fogalma nincs rola, hogy egyaltalan letezik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
4Rv írta:én is azt gondoltam, hogy a 14. után 3 nappal messin vergődni a legalja. de hogy a rivális a kézilabda csapata kupasikere után a hivatalos csatornáin közöl egy összegzést a szakosztályai európai kupacímeiről és aztán ezen kiakadni, rihiröhizni és gúnyolódni.. na ez még rátett arra is egy lapáttal..tomi_b írta: Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...![]()
![]()
A legalja szó mellett ti vagytok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én is azt gondoltam, hogy a 14. után 3 nappal messin vergődni a legalja. de hogy a rivális a kézilabda csapata kupasikere után a hivatalos csatornáin közöl egy összegzést a szakosztályai európai kupacímeiről és aztán ezen kiakadni, rihiröhizni és gúnyolódni.. na ez még rátett arra is egy lapáttal..tomi_b írta: Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Modricék megtanították a kövi generációt bl-t nyerni piké és társai meg erre tanítják a srácokat.Realista24 írta: Na már Pedri is rázendített, a néhány csapatnak csak a győzelem a fontos, mindegy, hogy hogyan nyernek nótára.![]()
Biztos nagy korszak előtt állnak az idejét múlt focijukkal meg a meseországban nevelkedett tinisztárjaikkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Megneztem nyertek-e egymas utan harmat… Es hat beszoptuk, 8 evben is bajnokok lettek egymas utan. Jobb lesz ha mindenki meghuzza magat es elismeri hogy a barca a legnagyobb!

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azt hinné az ember nincs, de mégis mindig van lejjebb...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Süti írta: Minden pénzt megadnék azért hogy lássam hehét görkorizva hokiütővel barca játékosokat csapkodni.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Minden pénzt megadnék azért hogy lássam hehét görkorizva hokiütővel barca játékosokat csapkodni.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csináljunk egy fórumos csapatot, szerintem jövőre döntőt játszhatnánk velük

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Végem van keci.Realista24 írta:
Ah, dehogy.![]()
https://twitter.com/FCBarcelona/status/ ... aXUmpYWlyw
Ez a kedvencem:
Do you remember all these trophies?
Azt sem tudtam, hogy roller hockeyban van európai megmérettetés, amit számon is tart bárki.

Azt se tudtam hogy van Roller Hockey.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
amig a katalanok gyujtik a perselyben meg kalapban a penzt raphinhara addig o koszoni szepen inkabb alair az arsenalba

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, dehogy.Süti írta:Lécci mondjátok hogy ilyen hivatalos kommunikáció nem volt.Realista24 írta: A Barca most azzal szediti magát és a culekat hogy nekik van a legtöbb európai trofeajuk.
Igaz az osszes sportágat számolva, így van nekik 45, az alábbi bontasban.
Men’s football: 5
Women’s football: 1
Basketball: 2
Roller hockey: 22
Futsal: 4
Handball: 11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ez a kedvencem:
Do you remember all these trophies?
Azt sem tudtam, hogy roller hockeyban van európai megmérettetés, amit számon is tart bárki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema