HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 20., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 20., hétfő 12:37
Lécci mondjátok hogy ilyen hivatalos kommunikáció nem volt.Realista24 írta: A Barca most azzal szediti magát és a culekat hogy nekik van a legtöbb európai trofeajuk.
Igaz az osszes sportágat számolva, így van nekik 45, az alábbi bontasban.
Men’s football: 5
Women’s football: 1
Basketball: 2
Roller hockey: 22
Futsal: 4
Handball: 11
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 20., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. június 20., hétfő 12:08
yes, you read that right. roller-fucking-hockeyRealista24 írta: A Barca most azzal szediti magát és a culekat hogy nekik van a legtöbb európai trofeajuk.
Igaz az osszes sportágat számolva, így van nekik 45, az alábbi bontasban.
Men’s football: 5
Women’s football: 1
Basketball: 2
Roller hockey: 22
Futsal: 4
Handball: 11
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 20., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 20., hétfő 10:41
Szerintem előbb meccset kéne nyerniük, aztán eldönthetik, hogy jó érzés-e vagy sem.Süti írta: Ezek egyébként visszanézték mostanában a saját meccseiket, vagy edzésen csak a bohóc gyakorlatok mennek, egymás dobálásával nagy labdával meg zsákbafutás, amin az egész világ röhög?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 20., hétfő 10:40
Nem csak a pénz miatt nem fognak soha kimászni a gödörbőlRealista24 írta: Na már Pedri is rázendített, a néhány csapatnak csak a győzelem a fontos, mindegy, hogy hogyan nyernek nótára.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 20., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 20., hétfő 10:32
Betegek ezek én már írtam ezt ezelőtt egy pár hónappal.Realista24 írta: Na már Pedri is rázendített, a néhány csapatnak csak a győzelem a fontos, mindegy, hogy hogyan nyernek nótára.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 20., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. június 18., szombat 19:37
Hát de pont jó eredményekkel lehet visszatérni, ahhoz meg kellenek az új igazolások, mert a jelenlegi keret nem elég.zsuninnyo írta:l
Attol meg hogy egy igazolas sem hivatalos, nem azt olvasom, hogy na a Barcelona levegohoz jut, ezert ugy alakitjak at a klub mukodeset, modelljet, hogy fenntarthato legyen, es a kozlejovoben visszaterjenek a magasabban jegyzet csapatok koze, hanem azt hogy mar megint ki az az xy akit le akarnak igazolni. Igazi luzer vezetes. Ha tetszik, ha nem, a barcelona egy eros kozepcsapat lett, es ezen nem egy oreg Lewa meg Abu meg balfasz Ferran Torres (meg mitomen milyen b-c-zs kategorias neveket dobalnak) fognak valtoztatni, hanem egy mukodo, vonzo klub kepe.
Laporta ugyanugy szakadekba loki a klubot, csak o most meg a jogokat is eladja, ami meg kozeptavon is egy borzasztoan idiota dontes.
Hát nem tudom, az utóbbi pár napban hangosabbak lettek a hírek, főleg Kounde-val kapcsolatban. Olyat is olvastam, hogy a bejövő pénzből 200 milliót tud igazolásokra fordítani a klub, ennyit remélem nem fognak eltapsolni egy nyár alatt, nagyobb prioritás lenne szerintem a hollandokat megtartani.Pad'em írta: Igen, kíváncsi leszek mekkora mozgásteretek lesz ezután, a friss free agentek gondolom beférnek, meg a Gavi renewal, de hogy Kounde meg Lewa szintűek is, az még kérdéses..
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 17., péntek 20:55
Jöhet hozzánk Benz cseréjének Jovic/Mariano fizetéséért és a nagypapa álma is valóra válnawZoLee7 írta: Auba-val mi lesz Lewa leigazolása után? Nem hiszem, hogy a barca padja annyira minden vágya lenne
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. június 17., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 17., péntek 20:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. június 17., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 17., péntek 19:26
Attol meg hogy egy igazolas sem hivatalos, nem azt olvasom, hogy na a Barcelona levegohoz jut, ezert ugy alakitjak at a klub mukodeset, modelljet, hogy fenntarthato legyen, es a kozlejovoben visszaterjenek a magasabban jegyzet csapatok koze, hanem azt hogy mar megint ki az az xy akit le akarnak igazolni. Igazi luzer vezetes. Ha tetszik, ha nem, a barcelona egy eros kozepcsapat lett, es ezen nem egy oreg Lewa meg Abu meg balfasz Ferran Torres (meg mitomen milyen b-c-zs kategorias neveket dobalnak) fognak valtoztatni, hanem egy mukodo, vonzo klub kepe.davi10 írta:Egyelőre 1 igazolás sem hivatalos, én bízom benne, hogy van terv. Nem feltétlen Laporta miatt, hanem az emberek, akikkel körülvette magát. Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerintzsuninnyo írta: Meg nem is ertekesitettek semmit, maris eszetlenul szornak a penzt igazolasokra, ahelyett, hogy elso korben mindent rendbetennenek es egy ertelmes modellt hoznanak letre? Ez igen, that's the spirit. Ez ugyanolyan szanalmas mint amikor vki adosaggban uszik de a cofidis penzbol vesz egy uj 2 meteres oled tvt :DDDD
Es ennek az elnoknek tapsikol mindenki, es tole varjatok a megmentest![]()
"Mateu Alemany is the most intelligent person in European football."
Meglátjuk, mindenesetre nem lesz unalmas a nyár.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 17., péntek 15:26
Ő pláne túltolta, de Laporta is ugyanabból a kottából játszik, de nincs is más kotta.hehetheoriginal írta:azt az elozo elnök csinalta, nem? messi agyament fizuival plAmúgy meg Laporta csak azt csinálja mint minden politikus, meg kormány. Élj a mának, oldj meg hitelből mindent, nem baj ha süllyed a hajó, az már nem az ő gondja. Ha minden ország ezt csinálja, nem meglepő, hogy a klubok is.
lapi csak probalja a viz felett tartani a hajót, hogy ne süllyedjenek évekre a középmezőnybe.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 15:24
azt az elozo elnök csinalta, nem? messi agyament fizuival plAmúgy meg Laporta csak azt csinálja mint minden politikus, meg kormány. Élj a mának, oldj meg hitelből mindent, nem baj ha süllyed a hajó, az már nem az ő gondja. Ha minden ország ezt csinálja, nem meglepő, hogy a klubok is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 17., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 17., péntek 14:16
davi10 írta: Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerint
"Mateu Alemany is the most intelligent person in European football."
Az lesz, hogy ez a Torre már első labdaérintésénél fel lesz szopva az egekbe mint Pedri/Gavi, 10perc után jön majd a válogatott behívó Enriquétől, Norbi vinnyog mekkorákat fordul a kezdőkörben, Tchouameniről csend tavaszig aztán majd rácsodálkozik a világ a BL kieséses szakaszban, hogy mekkora gyémánt van a kezünkben. Camavingánál is ez volt. De nekem tetszik ez a script.davi10 írta: Viszont mindkét játekosra kiváncsi leszek, Torre-t elvileg nagy igéretnek tartják, akiért ti is mentetek a franciáról meg jókat olvastam, de szerintem 1x nem láttam még játszani.
Igen, kíváncsi leszek mekkora mozgásteretek lesz ezután, a friss free agentek gondolom beférnek, meg a Gavi renewal, de hogy Kounde meg Lewa szintűek is, az még kérdéses..davi10 írta: Az egész arról szól, hogy az idei évet nagy plusszal tudja elkönyvelni a klub (ezért kell júni 30-ig eladni ezeket), és akkor abból számolgat majd a Liga fizetési plafont meg mindent.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem