HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 19., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. június 19., vasárnap 17:22
Neki letelt a kölcsönszerződése? Mert akkor idén fogunk lépni szerintem az ügyében, hogy lássuk, lehet-e belőle valami. A spanyol középcsapatok jó megoldást jelenthetnek, ahogy Luninnak is, mert ő se bukta, de itt a Courtois korszakban várnia kell még.gutihaz14 írta: reinierrel is kéne foglalkozni, egyértelműen szakmai bukás volt az utóbbi két éve, mind az hogy nem spanyolba küldték így az EUs útlevele nem jött 1 nappal sem közelebb, mind az hogy a bvb-be ment ahol 2 év alatt játszott összesen 700 percet, ez az egész kölcsön szerződés a nagybetűs HOGYAN NE! (luniné ugyanez volt anno, mostmár van miből tanulnunk)
talájunk neki egy valladolidot vagy getafet mert nem hiszem hogy ennyire rossz lenne.
Ha lefut még egy szezont a Milanban ugyanennyi meccsel, akkor eladható lesz szerintem. Ha nem is nekik, de egy másik csapat csak elviszi.Pad'em írta: Először egy évet volt, visszajött és tavaly nyáron kötöttük velük a két éveset. Abból van még egy éve, összesen három évet lesz ott. Szó volt róla, hogy megvennék de aztán elült, gondolom megvárják lép e még szintet.
Jovic helyett megtartjuk a keretben Mayoralt, Mariano mellett. Szerintem ez lesz, valamint ha Asensiót eladjuk akkor szétnézünk támadó fronton, sanszosan Gnabry felé.
Jobbhátvéd poszt idén se lesz megoldva, az eléggé gyanítható.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 19., vasárnap 17:10
Először egy évet volt, visszajött és tavaly nyáron kötöttük velük a két éveset. Abból van még egy éve, összesen három évet lesz ott. Szó volt róla, hogy megvennék de aztán elült, gondolom megvárják lép e még szintet.R. Carlos írta: Brahim nem két évet volt kölcsönben ott? Azt hittem idén letelt az.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 19., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. június 19., vasárnap 16:55
Azért én ezt nem mondanám. A jobb oldalt rendezni kellene, bármennyire is sikerült Valverdével/Rodrygoval/Asensioval és Carvajallal rendezni a végén azt.wZoLee7 írta: Meg csak junius kozepe, boven adhatunk el es vehetunk... Egyertelmuen megvannak kiktol szabadulnank, Asensio sajat sorsanak ura, lesznek itt meg valtozasok, de nekunk nem kell hatalmas valtozas, mert a kezdonk adott
Mariano még nem is akkora gond, mert néha mutat valamit, meg egy év van a szerződéséből. Vallejonak és Jovicnak viszont van hátra. A kölcsön jó opció lenne mindkettőnek, talán feljebb tornázhatnánk a béka segge alatt lévő árukat és belátnák, hgy máshol jobb lenne nekik, illetve lenne hely Mayoralnak is a keretben, akit jobb választásnak tartok mint Marianot és Jovicot.Pad'em írta: Amíg Mariano és Vallejo nem akarnak távozni, a vezetőség fejre is állhat. Jovicsról meg épp most tárgyalunk a Fiorentinával. Persze egy fillért nem akarnak fizetni ők se a kölcsönért, plusz fizetése felét is mi állnánk. Nem lenne egy nagy deal, pár milliót igazán kaphatnánk a kölcsönért, de még így is jobb mint a semmi, szóval sanszos, hogy majd belemegyünk.
Brahim még egy évet kölcsönben van a Milannál, Odri kérdéses, majd előszezon után kiderül mi lesz a sorsa. De ő is maradni akar...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 19., vasárnap 16:46
Amíg Mariano és Vallejo nem akarnak távozni, a vezetőség fejre is állhat. Jovicsról meg épp most tárgyalunk a Fiorentinával. Persze egy fillért nem akarnak fizetni ők se a kölcsönért, plusz fizetése felét is mi állnánk. Nem lenne egy nagy deal, pár milliót igazán kaphatnánk a kölcsönért, de még így is jobb mint a semmi, szóval sanszos, hogy majd belemegyünk.R. Carlos írta: Nem tudom, hogy jól olvasom-e ki a vezetőség terveit a hírekből, de azt látva, hogy Rüdiger csak a 12-es és a 22-es mez közül válaszhat nekem nagyon úgy tűnik, hogy maximum egy igazolásunk lesz még a megmaradó üres mezszámra, távozók aligha. A közelgő VB-re tekintettel még jónak is tűnik az ötlet, bár van egy pár felesleges ember a keretben, akikkel nem nagyon számol az edző, mint pl. Jovic, Mariano és Vallejo, ezért őket engedni kellene bármilyen ajánlatra szerintem. Érdekes lehet továbbá, hogy a kölcsönből visszatérőknek, hova tovább. Szerintem Brahim Díaz és Odriozola is értékesíthető most viszonylag jó áron, bár az olasz csapatok mindig fillérbaszók voltak, de náluk jobb kérő nem lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 19., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. június 19., vasárnap 16:17
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. június 18., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 18., szombat 15:54
2. csapat:tubatibi írta: ----------------Courtois-------------------
------Militao--------------Rüdiger--------
Carvajal-----------------------------Alaba
---------------Tchouameni---------------
-------Camavinga-----------Fede-------
-----------------Modric--------------------
----------Karim-----------Vini-------------
![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 18., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. június 18., szombat 15:34
flori írta: Tchouameni’s arrival has changed Carlo Ancelotti’s view. The coach has the 442 formation on his mind for next season. @marca
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 18., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 15., szerda 11:58
nem veletlenul nem kell gnabry69erssam írta:Az új szélsőnkPad'em írta:
LV-vel mi lesz vajon.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 15., szerda 11:28
Tessék?ANDS írta: Carvajal posztján Nacho is bevethető, és még mindig jobb megoldás, mint
Benzema helyett Mariano.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. június 15., szerda 11:22
Az új szélsőnkPad'em írta:
LV-vel mi lesz vajon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 11:18
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. június 12., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 12., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 12., vasárnap 15:05
Azon a pár meccsen? Rodrygo, Hazard, DE ugye írtam, hogy oda úhyis hozunk valakit, HA egyszer sikerül eladni azt a kettőt aki eleve itt van. Tudnak többen is játszani? LV meg Carvajal, akiket a meccsek 90%-ban sajnos bárki megver, előbbi beadni nem tud, utóbbi meg már sokat sérült, pl ezért kell majd ott erősíteni, de pont azzal kezdtem hogy Június eleje van...ANDS írta:Érdekes, szerintem ott többen is tudnak játszani, de Benzema helyett ki tud beállni, őt tehermentesíteni?wZoLee7 írta: Junius eleje van, fogunk hozni egy tamadot aki beillik majd a sorba es lesz eleg ember arra, hogy megoldjak a jobb oldlat Valverde nelkul. Hazard is megkapja az utolso utani utani evet a bizonyitasra, hat ha hoz egy jo szintet.
… Engem sokkal jobban zavara vedelem jobb oldala, na az a resz uvolt az erositesert
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem