HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 18., szombat 12:58
Hugo Sanchez mappéról:
Mi járhat egy játékos fejében, amikor nemet mond a Real Madridnak? Mit gondolsz, Mbappé mentálisan nem állt készen arra, hogy szembeszálljon a fehér mez követelte kihívásokkal?
Ezt nagyon nehéz megválaszolni, hiszen nem látok a fejébe, nem tudok az ő agyával gondolkodni, mivel nem Mbappé vagyok. De az én meglátásom szerint nem mondott nemet a Real Madridnak, hanem jelezte, hogy még várniuk kell rá egy kicsit. Nagyon sok, rajta kívül álló forrásból származó nyomás nehezedik a vállaira, talán még a családja is nyomást helyezett rá és befolyásolta a döntését, de végső soron az ő kívánsága is ez kellett hogy legyen. Az álma viszont más, ahogy ő is mondta, és ez az álom még várhat egy kicsit. Úgy vélem, mutatja jelét annak, hogy szeretne a Real Madrid játékosa lenni, de jelen pillanatban, leginkább politikai és szociális gondok miatt ez nem történik meg. Nem gondolom, hogy gazdasági szempontok befolyásolták volna, hiszen a Real Madridnál is rengeteg pénz üthette volna a markát, csakúgy, mint a PSG-ben való maradással. Ezért én úgy vélem, hogy ez nem pénz kérdése volt, és nem a Real Madridnak mondott nemet, hanem sokkal inkább azt jelezte, hogy nem tud háttérbe helyezni egyéb olyan tényezőket, amik erősebbek, mint a pénz. Ezt meg kell értenetek.
Abban azért lehet valami, hogy politikai nyomás is van a háttérben. Amikor Macron, az ország első embere hívja fel, hogy maradjál már, az már régen rossz.