Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 19., vasárnap 8:05

LOL!

És ezeknek volt pofájuk ordítozni a sajtóban hogy mi tárgyalunk Mbappeval aki szabadon igazolható volt? Pfejj, ezek nagyon felkúrnak :-@
Igazán fel kéne jelenteni ez miatt is őket.
Még akkor is ha szart sem ér ugye, ha a kecskepásztor büntetlenül fenyegetheti a bírókat...

Mondjuk azon nagyon röhögtem hogy Leonardot, aki a legjobban ordítozott és fenyegetőzött és osztotta hogy Donatello nem megy sehová az első mozdulattal kirúgta az új sporting director :lol: :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 19., vasárnap 0:39

Pad'em írta: JUST IN: PSG asked Vinícius not to renew with Real Madrid, REPEATEDLY from November to March.

PSG offered Vinicius €40m per season, a huge signing bonus and business opportunities in Qatar to not renew with Real Madrid. @MarioCortegana

Gondolták Perez eladná vagy wtf? :wtf: Vagy ez már ilyen előbosszú akart lenni ha mi elhoztuk volna Manikát ingyen, hogy majd ők is Vinit? Omg ennel a klubnál undorítóbb nincs.
Ez is Agent Kylian volt, még a komolyabb pozi nélkül? :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 18., szombat 23:59

JUST IN: PSG asked Vinícius not to renew with Real Madrid, REPEATEDLY from November to March.

PSG offered Vinicius €40m per season, a huge signing bonus and business opportunities in Qatar to not renew with Real Madrid. @MarioCortegana

Gondolták Perez eladná vagy wtf? :wtf: Vagy ez már ilyen előbosszú akart lenni ha mi elhoztuk volna Manikát ingyen, hogy majd ők is Vinit? Omg ennel a klubnál undorítóbb nincs.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 18., szombat 23:21

hehetheoriginal írta: Fiatal vilagsztart nagycsapatbol mikor engedtek el utoljara (serulesek nelkul fullos jatekoskent)?
Kizart, hogy az arab odaadja 2-3 ev utan. 2-3 ev az semmi.
Vagy akkor 250millert mond ra, azt meg nem fizeti ki perec
2-3 ev mulva az 350 millio, kozben mar rzek a 100+ is nevrtseges osszegrsk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. június 18., szombat 23:13

Halfkey írta: Nem értem amúgy ezt a logikát hogy mekkora most rajta a társadalmi nyomás. Három év múlva Macron meg a kecskepásztor majd azt mondja kösz tesa ennyi elég volt? Ugyanekkora nyomás lesz rajta, ez nem fog változni.

hat de ok azt remelik, hogy addig tortenelmet ir, es elhozza elso BL gyozelmuket. talan ugy konnyebben engedne, ugye bappe mama is ezt hangoztatta, hogy a kicsi fianak a farmer ligabol kell nagyot alkotni(nem fog) ha meg 3 ev mulva se hozza a BLt bappe akkor azert fogjak konnyebben engedni mert konkretan kimaxoltak azt a tudast amit annak a csapatnak abban a kornyezetben tud nyujtani. ha addig agyat noveszt akkor johet ide focazni amugy meg nem fog hianyozni ha nem jon. neymart is tuleltuk, asszem. :kalapos:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 18., szombat 22:50

Nem értem amúgy ezt a logikát hogy mekkora most rajta a társadalmi nyomás. Három év múlva Macron meg a kecskepásztor majd azt mondja kösz tesa ennyi elég volt? Ugyanekkora nyomás lesz rajta, ez nem fog változni.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. június 18., szombat 20:46

Jobbosra Salah helyett simán beraknám Marco barátunkat. :mrgreen:

Diaz-Nunez-Marco, baszó hármas, balfasz Jota mögöttük. :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 18., szombat 20:45

Liverpool are interested in Marco Asensio. They've informed the player's entourage.
@diarioas

Áll még az a 150-es ajánlat? :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. június 18., szombat 14:43

Sok ilyen kizárt dolog megvalósult már. Pont ennek a klubnak és ennek az elnöknek mondod azt hogy ilyen még nem volt, úgyhogy nem teheted meg te se? :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 18., szombat 14:43

CR7 2009-ben. más világsztárra nem emlékszem
ő akkor 24 volt, most haaland is majd annyi lesz 2 év múlva nyáron de én sem hiszem hogy esélyünk lesz elhozni
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 18., szombat 14:31

Fiatal vilagsztart nagycsapatbol mikor engedtek el utoljara (serulesek nelkul fullos jatekoskent)?
Kizart, hogy az arab odaadja 2-3 ev utan. 2-3 ev az semmi.
Vagy akkor 250millert mond ra, azt meg nem fizeti ki perec
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. június 18., szombat 13:57

Yazid írta:
Realista24 írta:
Real Madrid see Erling Haaland as the ideal Benzema replacement and the Norwegian LIKES the plan. @diarioas
LOL

nem fog ő eljönni egyhamar, felejtős
Tchouameni is felejtos volt szerinted. Rudigerrol is lemondtal egy ponton. :lol:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 18., szombat 13:54

kiserik írta:
Donát írta:

Attól, hogy nem tartom reálisnak, mégis durvára drukkolok, hogy valósággá váljon. Ancelotti kinevezését sem tartottam jó ötletnek (bár nem is sírtam tele ellene a fórumot), mégis durvára drukkoltam neki. Valóban totál gerinctelenség.
Kinek nem inge... :kacsint:
Ja, ez az új szarkazmus? :mrgreen:

Dzsínek meg +1, szóról szóra adom, ugyanezt gondolom.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. június 18., szombat 13:47

flori írta: Lesz itt még meglepetés 3 év múlva. Lehet megenyhülünk mi is. :)
Perez elhozza ha van rá lehetőség az fix. Nyilván lesz aki megenyhül lesz aki nem aztán majd a teljesítményével kompenzálhat.

Szerintem most volt rá szükségünk. 3 év múlva nem lesz addig feltűnik egy jobb vagy elhozzuk halaandot. Párizsban teljesen elkanádzodik és itt ugyanezt játssza majd el anyucival ha szerződést akar hosszabbítani.

Ha rajtam múlik ott rohad meg vagy menjen a barszába. Nagy ígéret volt de akkora tehetségnek nem gondoltam soha mint ahány kört futottunk érte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2022. június 18., szombat 13:46

Remélem nem igazoljuk le három év múlva se és nem csak azért mert 2x is a PSG-t választotta, hanem mert egy elkényeztetett kisgyerek aki azt hiszi, hogy ő a világ közepe.

A PSG-nél hiányzik a kontroll, hogy valaki megmondja a fiatalabb játékosnak, hogy most hülye voltál. Itt ha hülye vagy akkor egy Modric, Casemiro stb. az öltözőben tarkón vág, ott meg Neymar röhögve mondja, hogy jó vagy tesó. Nagyon rosszat tett neki, hogy Neymar mellett nevelkedett és azt látta, hogy a PSG-nél mindent lehet, mert senki nem szól rá és ez 3 év múlva csak rosszabb lesz. Szerintem téved aki azt hiszi, hogy azért maradt mert Macron is győzködte. Szerintem azért maradt mert élvezi, hogy róla szól minden és senki nem mond ellent neki.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 18., szombat 13:10

flori írta: Lesz itt még meglepetés 3 év múlva. Lehet megenyhülünk mi is. :)
Én is ezt gondolom. És Perez is ezt nyilatkozta. Fel kell nőnie a Realhoz, hogy idejöhessen.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 18., szombat 13:03

Lesz itt még meglepetés 3 év múlva. Lehet megenyhülünk mi is. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 18., szombat 12:58

Hugo Sanchez mappéról:

Mi járhat egy játékos fejében, amikor nemet mond a Real Madridnak? Mit gondolsz, Mbappé mentálisan nem állt készen arra, hogy szembeszálljon a fehér mez követelte kihívásokkal?

Ezt nagyon nehéz megválaszolni, hiszen nem látok a fejébe, nem tudok az ő agyával gondolkodni, mivel nem Mbappé vagyok. De az én meglátásom szerint nem mondott nemet a Real Madridnak, hanem jelezte, hogy még várniuk kell rá egy kicsit. Nagyon sok, rajta kívül álló forrásból származó nyomás nehezedik a vállaira, talán még a családja is nyomást helyezett rá és befolyásolta a döntését, de végső soron az ő kívánsága is ez kellett hogy legyen. Az álma viszont más, ahogy ő is mondta, és ez az álom még várhat egy kicsit. Úgy vélem, mutatja jelét annak, hogy szeretne a Real Madrid játékosa lenni, de jelen pillanatban, leginkább politikai és szociális gondok miatt ez nem történik meg. Nem gondolom, hogy gazdasági szempontok befolyásolták volna, hiszen a Real Madridnál is rengeteg pénz üthette volna a markát, csakúgy, mint a PSG-ben való maradással. Ezért én úgy vélem, hogy ez nem pénz kérdése volt, és nem a Real Madridnak mondott nemet, hanem sokkal inkább azt jelezte, hogy nem tud háttérbe helyezni egyéb olyan tényezőket, amik erősebbek, mint a pénz. Ezt meg kell értenetek.

Abban azért lehet valami, hogy politikai nyomás is van a háttérben. Amikor Macron, az ország első embere hívja fel, hogy maradjál már, az már régen rossz.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 18., szombat 9:54

Donát írta:
kiserik írta: Remélem pont annyira fog bejönni a jóslatotok, mint Carlo kinevezése után, aztán majd lehet lapítani, mint szar a fűben :lol:

Attól, hogy nem tartom reálisnak, mégis durvára drukkolok, hogy valósággá váljon. Ancelotti kinevezését sem tartottam jó ötletnek (bár nem is sírtam tele ellene a fórumot), mégis durvára drukkoltam neki. Valóban totál gerinctelenség.
Kinek nem inge... :kacsint:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 18., szombat 9:34

tubatibi írta: De erre komolyan reális esélyt láttok?

Akármilyen hihetetlennek tűnik, de szerintem Haaland tényleg kedveli a City-t, Faterja is ott nyomta, sztárként fogják kezelni, egy rakat gólt elfog rakni, az egyik legnívósabb bajnokság mindenre esélyes csapatában játszik, brutális pénzeket leakaszt mellé, vezér és csk lehet Manchesterben.

Nem látok arra esélyt, hogy 2 év múlva lelép, sőt arra is kevés esélyt látok, hogy mozdítható lesz Ő onnan a közeljövőben, hasonló lesz, mint Agüero szerintem, a zenitjén túl majd lelehet szerződtetni.
Én is így látom de nyilván 2 szezon alatt sok minden történhet. Rosszul teljesít a csapat, összevesznek Peppel, kirúgják Pepet és az új edzővel nem fog jól kijönni, stb. stb.

Vagy lehet hogy egy év múlva hosszabbít.

És akárhány tehetség befuthat közben, sose lehet tudni.
Jön a vb, Perez már dörzsöli a kezét :lol:

Egy szó mint 100 most már el kell engedni a Hali Bapi dolgot.

Vissza: