Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 17., péntek 20:55

wZoLee7 írta: Auba-val mi lesz Lewa leigazolása után? Nem hiszem, hogy a barca padja annyira minden vágya lenne
Jöhet hozzánk Benz cseréjének Jovic/Mariano fizetéséért és a nagypapa álma is valóra válna :D.

Kár, hogy Mariano magunkhoz láncolta magát.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. június 17., péntek 20:24

Nem lep meg, hogy előre menekülnek, nyilván ők látják a számokat, gondolom kijön a matek, hogy inkább megéri rövid távon jobb eredményeket hozni (kikukázott top playerekkel), mint eltűnni hosszú évekig a középmezőnyben

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 17., péntek 20:10

Auba-val mi lesz Lewa leigazolása után? Nem hiszem, hogy a barca padja annyira minden vágya lenne

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. június 17., péntek 19:37

Igazából kurva szar helyzetben vannak minden szempontból. Lewandowski Xavi aubameyang dani alves ezek mind olyan igazolások ami arra van,hogy lenyugtassa a sok magzatpózban vergődő Barszást.

Lewa szerintem nem fog oda illeni valszeg ő is inkább ide jönne ha lenne hely számára de arra jó lesz mint csavi és dani alves,hogy rövid időre kicsit romantikázzanak a barszások. De itt a vége valszeg az lesz a storynak,hogy eladják a fiatal dejongot egy 2-3szezonos lewandowskiért.

Csávinak valami brutál jó őszt kell hoznia,hogy ne szakadjon a fejére az egész camp nou.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 17., péntek 19:26

davi10 írta:
zsuninnyo írta: Meg nem is ertekesitettek semmit, maris eszetlenul szornak a penzt igazolasokra, ahelyett, hogy elso korben mindent rendbetennenek es egy ertelmes modellt hoznanak letre? Ez igen, that's the spirit. Ez ugyanolyan szanalmas mint amikor vki adosaggban uszik de a cofidis penzbol vesz egy uj 2 meteres oled tvt :DDDD
Es ennek az elnoknek tapsikol mindenki, es tole varjatok a megmentest :D
Egyelőre 1 igazolás sem hivatalos, én bízom benne, hogy van terv. Nem feltétlen Laporta miatt, hanem az emberek, akikkel körülvette magát. Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerint
"Mateu Alemany is the most intelligent person in European football."
Meglátjuk, mindenesetre nem lesz unalmas a nyár.

Attol meg hogy egy igazolas sem hivatalos, nem azt olvasom, hogy na a Barcelona levegohoz jut, ezert ugy alakitjak at a klub mukodeset, modelljet, hogy fenntarthato legyen, es a kozlejovoben visszaterjenek a magasabban jegyzet csapatok koze, hanem azt hogy mar megint ki az az xy akit le akarnak igazolni. Igazi luzer vezetes. Ha tetszik, ha nem, a barcelona egy eros kozepcsapat lett, es ezen nem egy oreg Lewa meg Abu meg balfasz Ferran Torres (meg mitomen milyen b-c-zs kategorias neveket dobalnak) fognak valtoztatni, hanem egy mukodo, vonzo klub kepe.
Laporta ugyanugy szakadekba loki a klubot, csak o most meg a jogokat is eladja, ami meg kozeptavon is egy borzasztoan idiota dontes.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 17., péntek 15:26

hehetheoriginal írta:
Amúgy meg Laporta csak azt csinálja mint minden politikus, meg kormány. Élj a mának, oldj meg hitelből mindent, nem baj ha süllyed a hajó, az már nem az ő gondja. Ha minden ország ezt csinálja, nem meglepő, hogy a klubok is.
azt az elozo elnök csinalta, nem? messi agyament fizuival pl
lapi csak probalja a viz felett tartani a hajót, hogy ne süllyedjenek évekre a középmezőnybe.
Ő pláne túltolta, de Laporta is ugyanabból a kottából játszik, de nincs is más kotta.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 15:24

Amúgy meg Laporta csak azt csinálja mint minden politikus, meg kormány. Élj a mának, oldj meg hitelből mindent, nem baj ha süllyed a hajó, az már nem az ő gondja. Ha minden ország ezt csinálja, nem meglepő, hogy a klubok is.
azt az elozo elnök csinalta, nem? messi agyament fizuival pl
lapi csak probalja a viz felett tartani a hajót, hogy ne süllyedjenek évekre a középmezőnybe.
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 17., péntek 15:13

Nekem a játékosok oldaláról érdekes ez. Értem én, hogy barca meg minden, de napi szinten olvasni arról, hogy milyen gyenge pénzügyileg a klub, aztán a pletykák szerint sorban állnak a sztárjátékosok, hogy jöhessenek, akik a legjobban fizetett játékosaik a jelenlegi klubjuknak.
Most vagy a gránátvörös színtől elfelejti mindenki a bérigényeit, és átmegy jótékonykodásba, vagy más módon kapják a pénzt, jobbra-balra záradékok szerint. (ahogy a hírek szerint pique, aki lemondott a fizujáról 1-2 éve, most meg kapná a fél barcát.)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 17., péntek 14:16

davi10 írta: Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerint
:lol: :lol: az biztos. Nem ő mondta, hogy Rüdigerrel csak azért talalkoztatok, hogy megmondjátok nem akarjátok leigazolni?
davi10 írta: Viszont mindkét játekosra kiváncsi leszek, Torre-t elvileg nagy igéretnek tartják, akiért ti is mentetek a franciáról meg jókat olvastam, de szerintem 1x nem láttam még játszani.
Az lesz, hogy ez a Torre már első labdaérintésénél fel lesz szopva az egekbe mint Pedri/Gavi, 10perc után jön majd a válogatott behívó Enriquétől, Norbi vinnyog mekkorákat fordul a kezdőkörben, Tchouameniről csend tavaszig aztán majd rácsodálkozik a világ a BL kieséses szakaszban, hogy mekkora gyémánt van a kezünkben. Camavingánál is ez volt. De nekem tetszik ez a script.
davi10 írta: Az egész arról szól, hogy az idei évet nagy plusszal tudja elkönyvelni a klub (ezért kell júni 30-ig eladni ezeket), és akkor abból számolgat majd a Liga fizetési plafont meg mindent.
Igen, kíváncsi leszek mekkora mozgásteretek lesz ezután, a friss free agentek gondolom beférnek, meg a Gavi renewal, de hogy Kounde meg Lewa szintűek is, az még kérdéses..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. június 17., péntek 14:00

zsuninnyo írta: Meg nem is ertekesitettek semmit, maris eszetlenul szornak a penzt igazolasokra, ahelyett, hogy elso korben mindent rendbetennenek es egy ertelmes modellt hoznanak letre? Ez igen, that's the spirit. Ez ugyanolyan szanalmas mint amikor vki adosaggban uszik de a cofidis penzbol vesz egy uj 2 meteres oled tvt :DDDD
Egyelőre 1 igazolás sem hivatalos, én bízom benne, hogy van terv. Nem feltétlen Laporta miatt, hanem az emberek, akikkel körülvette magát. Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerint
Meglátjuk, mindenesetre nem lesz unalmas a nyár.
Realista24 írta: Lewa ügyében most küldiket az upgradelt ajánlatot, amit már talán elfogad a BM, de az 40m körüli lesz.

Mindenesetre tipikus culé szint már utat tört ismét a twitteren, ahol az új 5milliós csodátok dekázását vetik össze Csucsuéval, meg a szokásos 5m vs 100m.
Lewa-ért én naivan egy 10 misi körüli összeget vizionáltam, 34 éves, 1 év van a szerződéséből, semmi értelmét nem látom ennyit áldozni rá. Úgy meg főleg, hogy itt van Auba és reméljük Depay is itt lesz még.

Az utóbbihoz nem tudok hozzászólni. Nincs twitterem, úgyhogy velem nem jönnek ilyenek szembe.
Viszont mindkét játekosra kiváncsi leszek, Torre-t elvileg nagy igéretnek tartják, akiért ti is mentetek a franciáról meg jókat olvastam, de szerintem 1x nem láttam még játszani.
Anthony írta: Értem hogy kell a pénz rövid távon, de ha eladják a jövőbeni bevételeik majd 50%-át akkor sosem fognak tudni talpra állni.
Még van egy rakás terület, ahonnan a bejövő bevételek 100%-a továbbra is a klubé (jegybevételek, helyezések után járó díjak, szponzori pénzek, stb.). És Laporta leszögezte, hogy mindenre lesz visszavásárlási opciója a klubnak.
Az egész arról szól, hogy az idei évet nagy plusszal tudja elkönyvelni a klub (ezért kell júni 30-ig eladni ezeket), és akkor abból számolgat majd a Liga fizetési plafont meg mindent.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2022. június 17., péntek 13:46

Anthony írta: Értem hogy kell a pénz rövid távon, de ha eladják a jövőbeni bevételeik majd 50%-át akkor sosem fognak tudni talpra állni.

Mert annyi az adóságuk, hogy nincs nagyon más választásuk. Vagy gyorsan pénzt szereznek amiből tudnak vagy csődbe mennek. A 700 millió arra kell, hogy életben maradjanak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 17., péntek 13:14

Pad'em írta: Én Lewát sem értem teljesen minek nekik. Odahozták Aubát, mondhatjuk, hogy igencsak bevált, fosta a gólokat, erre ráhozzák a lengyelt? Aki nyilván jóval jobb csatár, de a gaboni szerintem sokkal jobban illik oda mint Lewa fog. Aubát meg ha kiteszik szélre akkor nem lesz az igazi, na mindegy ők tudják.
Lewa 34 éves, elvileg 3 éves szerződést adnak neki. Én ezért nem értem.

Auba szerződésében van egy érdekes pont:
The play will sign a contract until 30 June 2025 with an option to agree departure on 30 June 2023.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 17., péntek 13:11

Én Lewát sem értem teljesen minek nekik. Odahozták Aubát, mondhatjuk, hogy igencsak bevált, fosta a gólokat, erre ráhozzák a lengyelt? Aki nyilván jóval jobb csatár, de a gaboni szerintem sokkal jobban illik oda mint Lewa fog. Aubát meg ha kiteszik szélre akkor nem lesz az igazi, na mindegy ők tudják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 17., péntek 12:45

Értem hogy kell a pénz rövid távon, de ha eladják a jövőbeni bevételeik majd 50%-át akkor sosem fognak tudni talpra állni.

Minek veretik itt magukat Lewandowskival meg nem tudom milyen drága igazolásokkal, inkább húznák be a farkukat és nevelgessék Gavit és társait pár évig.

Na de ők tudják.

Igaz Perez is anno azért lőtte be a galaktikus rakétát, mert kicsik voltak a csapat bevételei, de valahogy nem tűnik összehasonlíthatónak a 2 ügy.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 17., péntek 12:37

davi10 írta: Pont tegnap volt rendkívüli közgyűlés, ahol megszavazták a BLM (Barça Licensing & Merchandising) 49,9%-ának illetve a közvetítési jogok 25%-ának eladását.
Előbbiért 200-300, utóbbiért 400-500 milliós ajánlatok vannak Laporta szerint.

80 milliót nem adnék Kounde-ért, de tetszik, hogy felismerték, hogy a védelem a legnevetségesebb csapatrész. Xavi elvileg meg is mondta Pique-nek, hogy nem lesz kezdő jövőre.

Lewa annyira erősködik, hogy szerintem Ő is jönni fog valami alacsonyabb összegért.

Én inkább azt remélem, hogy ezekkel a bejövő pénzekkel nem leszünk ráutalva az eszetlen eladásokra, és FDJ neg Depay marad, mindkettőnek bőven helye van a csapatban.
Szerintem De Jong sorsa már eldőlt, és az ő távozása nélkül nem tudtok igazolni.

Lewa ügyében most küldiket az upgradelt ajánlatot, amit már talán elfogad a BM, de az 40m körüli lesz.

Mindenesetre tipikus culé szint már utat tört ismét a twitteren, ahol az új 5milliós csodátok dekázását vetik össze Csucsuéval, meg a szokásos 5m vs 100m.

Illetve remélem azért Piqué a 80 millióját nem hagyja a kasszában.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 17., péntek 12:37

davi10 írta: Pont tegnap volt rendkívüli közgyűlés, ahol megszavazták a BLM (Barça Licensing & Merchandising) 49,9%-ának illetve a közvetítési jogok 25%-ának eladását.

80 milliót nem adnék Kounde-ért, de tetszik, hogy felismerték, hogy a védelem a legnevetségesebb csapatrész. Xavi elvileg meg is mondta Pique-nek, hogy nem lesz kezdő jövőre.

Lewa annyira erősködik, hogy szerintem Ő is jönni fog valami alacsonyabb összegért.

Én inkább azt remélem, hogy ezekkel a bejövő pénzekkel nem leszünk ráutalva az eszetlen eladásokra, és FDJ neg Depay marad, mindkettőnek bőven helye van a csapatban.
Meg nem is ertekesitettek semmit, maris eszetlenul szornak a penzt igazolasokra, ahelyett, hogy elso korben mindent rendbetennenek es egy ertelmes modellt hoznanak letre? Ez igen, that's the spirit. Ez ugyanolyan szanalmas mint amikor vki adosaggban uszik de a cofidis penzbol vesz egy uj 2 meteres oled tvt :DDDD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2022. június 17., péntek 12:38-kor.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. június 17., péntek 12:31

Pont tegnap volt rendkívüli közgyűlés, ahol megszavazták a BLM (Barça Licensing & Merchandising) 49,9%-ának illetve a közvetítési jogok 25%-ának eladását.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 17., péntek 12:19

Realista24 írta:
Pad'em írta: Elvileg közel vannak Koundéhoz, 65M-ért.

A hogyan az remek kérdés, 700 milliós adósággal.
Valami audiovizuális jogokat (50%) adtak el fix összeg + éves díjért, amiből 2047-ig 1mrd jön be nekik, első körben valami 150m körül.
Annak a felét gyors el is vernék egy védőre. Jól van :D

Miért nem hisznek inkább az Eric - Christensen duóban? :'(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 17., péntek 12:11

Pad'em írta: Elvileg közel vannak Koundéhoz, 65M-ért.

Valami audiovizuális jogokat (50%) adtak el fix összeg + éves díjért, amiből 2047-ig 1mrd jön be nekik, első körben valami 150m körül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 17., péntek 12:03

Elvileg közel vannak Koundéhoz, 65M-ért.

Vissza: