zsuninnyo írta:
Meg nem is ertekesitettek semmit, maris eszetlenul szornak a penzt igazolasokra, ahelyett, hogy elso korben mindent rendbetennenek es egy ertelmes modellt hoznanak letre? Ez igen, that's the spirit. Ez ugyanolyan szanalmas mint amikor vki adosaggban uszik de a cofidis penzbol vesz egy uj 2 meteres oled tvt :DDDD
Es ennek az elnoknek tapsikol mindenki, es tole varjatok a megmentest
Egyelőre 1 igazolás sem hivatalos, én bízom benne, hogy van terv. Nem feltétlen Laporta miatt, hanem az emberek, akikkel körülvette magát. Pl. Alemany, aki a Marseille elnöke szerint
"Mateu Alemany is the most intelligent person in European football."
Meglátjuk, mindenesetre nem lesz unalmas a nyár.
Realista24 írta:
Lewa ügyében most küldiket az upgradelt ajánlatot, amit már talán elfogad a BM, de az 40m körüli lesz.
Mindenesetre tipikus culé szint már utat tört ismét a twitteren, ahol az új 5milliós csodátok dekázását vetik össze Csucsuéval, meg a szokásos 5m vs 100m.
Lewa-ért én naivan egy 10 misi körüli összeget vizionáltam, 34 éves, 1 év van a szerződéséből, semmi értelmét nem látom ennyit áldozni rá. Úgy meg főleg, hogy itt van Auba és reméljük Depay is itt lesz még.
Az utóbbihoz nem tudok hozzászólni. Nincs twitterem, úgyhogy velem nem jönnek ilyenek szembe.
Viszont mindkét játekosra kiváncsi leszek, Torre-t elvileg nagy igéretnek tartják, akiért ti is mentetek a franciáról meg jókat olvastam, de szerintem 1x nem láttam még játszani.
Anthony írta:
Értem hogy kell a pénz rövid távon, de ha eladják a jövőbeni bevételeik majd 50%-át akkor sosem fognak tudni talpra állni.
Még van egy rakás terület, ahonnan a bejövő bevételek 100%-a továbbra is a klubé (jegybevételek, helyezések után járó díjak, szponzori pénzek, stb.). És Laporta leszögezte, hogy mindenre lesz visszavásárlási opciója a klubnak.
Az egész arról szól, hogy az idei évet nagy plusszal tudja elkönyvelni a klub (ezért kell júni 30-ig eladni ezeket), és akkor abból számolgat majd a Liga fizetési plafont meg mindent.