Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 18., szombat 0:52

Mai AS címlap: Haaland 2024.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 17., péntek 12:31

Hugo Sanchez: “Mbappe didn’t say no to Real Madrid, he said wait for me a bit”

lesz meg ebbol meg egy kor :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 17., péntek 12:07

Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas

:lol: :lol: :lol:
Ez vicc. :lol: Remélem elhajtották őket a picsába. :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 17., péntek 11:45

Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.

Na, tudtam én, hogy ez a nagy menni akarás idáig tartott :lol:
Rohadt idegesítő ez.

Folyamatosan az ilyen koloncok okozzák a gondot.

Foglalják a helyet, megy a pénz a fizetésre és nem tudunk/akarunk igazolni ezért egy alap embert.

Bappe xopatgat minket évek óta, az egy dolog. Azt a dolgot el kell ereszteni. Viszont most amíg itt van egy második fiatalkorát élő Karim aranylabdás formában, addig lehetne valami ténylegesen focizni tudó/akaró fiatalt beépíteni, de akkor az ilyenek gátolják.

Jó lenne szavadulni már az összes csak fizetését felvevő embertől. De nyilván nem egyszerű szituáció ez, ha élő szerződésük van.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 17., péntek 11:23

Sierra írta: Egyébként durva, hogy 15 éve volt a Capello féle nagy menetelés. :| Mikor öregedtünk így meg? :'(
Ezt most, hogy realizáltam majdnem lefordultam a székről. 15 év :ozil:

Be is rakom a Gazooly videót :salute: Esetleg aki nem ismerné, itt megtekintheti. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. június 17., péntek 11:15

Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.

2018-ban 5 éves szerződést adtunk neki vagy hosszabbítottunk vele? Elég nagy cumi mindkettő mondjuk így utólag.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 17., péntek 10:47

Dehát élete klubja, ennél feljebb nincs, minek akarna elmenni. :D

Egyébként durva, hogy 15 éve volt a Capello féle nagy menetelés. :| Mikor öregedtünk így meg? :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 17., péntek 10:40

Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 17., péntek 1:17

Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas

Na ilyenkor azt kell csinálni hogy semmi gond, tartsátok meg a 3 millát, de írjunk egy papírt hogy van nálatok 40 millió kreditünk, követi az inflációt, amíg el nem fogy addig matchelhetjük vele más ajánlatait. Ezt eljátszani minél több csapattal, és kész a világuralom.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 16., csütörtök 18:38

Mindeközben a friss feljutó Nottingham csak kapust 20 misiert akar vinni. :lol:

Óriási h semmi penz nincs a spanyoloknal
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 18:35

Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 16., csütörtök 14:46

MorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön :( Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
Ha terveznének, akkor se mondaná meg, ez üzletpolitika. Az potenciális ár miatt sem mindegy. Jobbszélsőt oké, lehetne venni, de még mindig nem veti fel a pénz a klubot (önmagához képest - válságok), ennek fényében nem vészes az a Carvajal, Odriozola, Vasquez, Tobias sor. Értem én, hogy nem top a keret ezen része, de azért nem sok csapattal kéne cserélnünk így sem. Cserecsatának pedig jön Mayoral. Értem, hogy nem rá gondoltál, magasabb polcról szeretnétek, de ez megint pénz kérdése. Szerintem egy a jövőre nézve jól hangzó befektetést meglépne a klub, olyat mint Tchouaméni a középpályán, de nem nagyon van ilyen. Nkuku 120ért sok, az ne fér bele jelenleg. Távozók függvényében lehet még érkező, szerintem ez okés is. Pénzt kéne csinálni a Mayoral (ha a mester nem számít rá), Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Cebalos, Odriozola, Lunin (?), Kubo, Chust, Altube sorból, amennyit lehet, aztán gondolkodhatunk érkezőkben. Meg nekem van egy olyan megérzésem, hogy bika ajánlat esetén Mendyt vagy Casemirot is elengednének, mondjuk én mindkettő távozását ellenezném. Bár előbbiről egyetlen kósza hír volt, utóbbiról annyi sem.

Persze, bőven lehetne még erősíteni ezen a kereten, de szerintem messze nem olyan vészes, mint amilyen a hangulat a fórumon.

(közben látom Berti megelőzött, de kb uazt írtuk, ment is rá a +1) :D

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. június 16., csütörtök 14:42

MorataMartin írta: Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön :( Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
Hazard biztos
még 1 évet adnak neki

Jovic menni fog kölcsönbe

Mayoral lehet az új cserecsatár így, ő csak kölcsönben volt
nem top szint, de Jovic-Mariano kettősnél csak jobb lesz :hmmm:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 16., csütörtök 14:41

MorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön :( Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
Pedig milyen jó lenne egy Morata :lol:

Jobbhátvédnek jön Odri, előre pedig Mayoral. Bizonyítsanak a felkészülés alatt és ha Carlo rábólint, akkor backupnak tökéletesek.
Amit Perez mond az egy bizalomnyilvánítás az említett két jómadárnak, hogy rajtuk múlik, de ha szükséges és van egy jó deal a piacon, akkor bármi megtörténhet.

A jelenlegi kerettel nyugodtan neki lehet szaladni a szezonnak.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 16., csütörtök 14:21

Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön :( Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 16., csütörtök 10:05

Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.

Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
Na és akkor most lehet elgondolkodni, hogy sok e vagy kevés Vininek a 10, ami ráadásul több mint a duplája a mostani fizetésének. :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 16., csütörtök 9:46

Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.

Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
Köszi. :salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 9:38

Amúgy ezt a Chiringuitot Perez miért imádja ennyire, teljesen komolytalan az ő szintjén itt kommunikálni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 16., csütörtök 9:15

Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 22:34

MorataMartin írta:
Pad'em írta:

Csak miért annak a baromarcú tik takozónak adja megint :lol: Annyira nem illik Perezhez az a bohóc.
Milyen interjút ad Perez, kinek? :-*
Ma éjszaka, chiringuitoban Pedrerolnak ad mélyinterjút.

Vissza: