Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mai AS címlap: Haaland 2024.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hugo Sanchez: “Mbappe didn’t say no to Real Madrid, he said wait for me a bit”
lesz meg ebbol meg egy kor
lesz meg ebbol meg egy kor

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ez vicc.Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas
![]()
![]()
![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Rohadt idegesítő ez.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
Na, tudtam én, hogy ez a nagy menni akarás idáig tartott![]()
Folyamatosan az ilyen koloncok okozzák a gondot.
Foglalják a helyet, megy a pénz a fizetésre és nem tudunk/akarunk igazolni ezért egy alap embert.
Bappe xopatgat minket évek óta, az egy dolog. Azt a dolgot el kell ereszteni. Viszont most amíg itt van egy második fiatalkorát élő Karim aranylabdás formában, addig lehetne valami ténylegesen focizni tudó/akaró fiatalt beépíteni, de akkor az ilyenek gátolják.
Jó lenne szavadulni már az összes csak fizetését felvevő embertől. De nyilván nem egyszerű szituáció ez, ha élő szerződésük van.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezt most, hogy realizáltam majdnem lefordultam a székről. 15 évSierra írta: Egyébként durva, hogy 15 éve volt a Capello féle nagy menetelés.Mikor öregedtünk így meg?
![]()

Be is rakom a Gazooly videót

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2018-ban 5 éves szerződést adtunk neki vagy hosszabbítottunk vele? Elég nagy cumi mindkettő mondjuk így utólag.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
Dehát élete klubja, ennél feljebb nincs, minek akarna elmenni.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.

Egyébként durva, hogy 15 éve volt a Capello féle nagy menetelés.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
Na, tudtam én, hogy ez a nagy menni akarás idáig tartott
Na, tudtam én, hogy ez a nagy menni akarás idáig tartott

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na ilyenkor azt kell csinálni hogy semmi gond, tartsátok meg a 3 millát, de írjunk egy papírt hogy van nálatok 40 millió kreditünk, követi az inflációt, amíg el nem fogy addig matchelhetjük vele más ajánlatait. Ezt eljátszani minél több csapattal, és kész a világuralom.Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas
![]()
![]()
![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindeközben a friss feljutó Nottingham csak kapust 20 misiert akar vinni.
Óriási h semmi penz nincs a spanyoloknal

Óriási h semmi penz nincs a spanyoloknal
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas
@diarioas

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha terveznének, akkor se mondaná meg, ez üzletpolitika. Az potenciális ár miatt sem mindegy. Jobbszélsőt oké, lehetne venni, de még mindig nem veti fel a pénz a klubot (önmagához képest - válságok), ennek fényében nem vészes az a Carvajal, Odriozola, Vasquez, Tobias sor. Értem én, hogy nem top a keret ezen része, de azért nem sok csapattal kéne cserélnünk így sem. Cserecsatának pedig jön Mayoral. Értem, hogy nem rá gondoltál, magasabb polcról szeretnétek, de ez megint pénz kérdése. Szerintem egy a jövőre nézve jól hangzó befektetést meglépne a klub, olyat mint Tchouaméni a középpályán, de nem nagyon van ilyen. Nkuku 120ért sok, az ne fér bele jelenleg. Távozók függvényében lehet még érkező, szerintem ez okés is. Pénzt kéne csinálni a Mayoral (ha a mester nem számít rá), Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Cebalos, Odriozola, Lunin (?), Kubo, Chust, Altube sorból, amennyit lehet, aztán gondolkodhatunk érkezőkben. Meg nekem van egy olyan megérzésem, hogy bika ajánlat esetén Mendyt vagy Casemirot is elengednének, mondjuk én mindkettő távozását ellenezném. Bár előbbiről egyetlen kósza hír volt, utóbbiról annyi sem.MorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
Persze, bőven lehetne még erősíteni ezen a kereten, de szerintem messze nem olyan vészes, mint amilyen a hangulat a fórumon.
(közben látom Berti megelőzött, de kb uazt írtuk, ment is rá a +1)

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Hazard biztosMorataMartin írta: Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
még 1 évet adnak neki
Jovic menni fog kölcsönbe
Mayoral lehet az új cserecsatár így, ő csak kölcsönben volt
nem top szint, de Jovic-Mariano kettősnél csak jobb lesz

Pedig milyen jó lenne egy MorataMorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)

Jobbhátvédnek jön Odri, előre pedig Mayoral. Bizonyítsanak a felkészülés alatt és ha Carlo rábólint, akkor backupnak tökéletesek.
Amit Perez mond az egy bizalomnyilvánítás az említett két jómadárnak, hogy rajtuk múlik, de ha szükséges és van egy jó deal a piacon, akkor bármi megtörténhet.
A jelenlegi kerettel nyugodtan neki lehet szaladni a szezonnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön
Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)

Na és akkor most lehet elgondolkodni, hogy sok e vagy kevés Vininek a 10, ami ráadásul több mint a duplája a mostani fizetésének.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Sorrentino
Köszi.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz

Amúgy ezt a Chiringuitot Perez miért imádja ennyire, teljesen komolytalan az ő szintjén itt kommunikálni.
- Pad'em
Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Ma éjszaka, chiringuitoban Pedrerolnak ad mélyinterjút.MorataMartin írta:Milyen interjút ad Perez, kinek?Pad'em írta:
Csak miért annak a baromarcú tik takozónak adja megintAnnyira nem illik Perezhez az a bohóc.
![]()