MorataMartin írta:
Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jön

Illetve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
Ha terveznének, akkor se mondaná meg, ez üzletpolitika. Az potenciális ár miatt sem mindegy. Jobbszélsőt oké, lehetne venni, de még mindig nem veti fel a pénz a klubot (önmagához képest - válságok), ennek fényében nem vészes az a Carvajal, Odriozola, Vasquez, Tobias sor. Értem én, hogy nem top a keret ezen része, de azért nem sok csapattal kéne cserélnünk így sem. Cserecsatának pedig jön Mayoral. Értem, hogy nem rá gondoltál, magasabb polcról szeretnétek, de ez megint pénz kérdése. Szerintem egy a jövőre nézve jól hangzó befektetést meglépne a klub, olyat mint Tchouaméni a középpályán, de nem nagyon van ilyen. Nkuku 120ért sok, az ne fér bele jelenleg. Távozók függvényében lehet még érkező, szerintem ez okés is. Pénzt kéne csinálni a Mayoral (ha a mester nem számít rá), Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Cebalos, Odriozola, Lunin (?), Kubo, Chust, Altube sorból, amennyit lehet, aztán gondolkodhatunk érkezőkben. Meg nekem van egy olyan megérzésem, hogy bika ajánlat esetén Mendyt vagy Casemirot is elengednének, mondjuk én mindkettő távozását ellenezném. Bár előbbiről egyetlen kósza hír volt, utóbbiról annyi sem.
Persze, bőven lehetne még erősíteni ezen a kereten, de szerintem messze nem olyan vészes, mint amilyen a hangulat a fórumon.
(közben látom Berti megelőzött, de kb uazt írtuk, ment is rá a +1)