Pad'em írta: Mai AS címlap: Haaland 2024.

Ez is csak az eladott példányszámnak szól, semmi másnak. (Vagy én tévedek, és hitelt érdemlően tudunk erről a kivásárlási árról?)
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 18., szombat 6:17
Pad'em írta: Mai AS címlap: Haaland 2024.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 18., szombat 0:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 17., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 17., péntek 12:07
Ez vicc.Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 17., péntek 11:45
Rohadt idegesítő ez.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
Na, tudtam én, hogy ez a nagy menni akarás idáig tartott![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 17., péntek 11:23
Ezt most, hogy realizáltam majdnem lefordultam a székről. 15 évSierra írta: Egyébként durva, hogy 15 éve volt a Capello féle nagy menetelés.Mikor öregedtünk így meg?
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. június 17., péntek 11:15
2018-ban 5 éves szerződést adtunk neki vagy hosszabbítottunk vele? Elég nagy cumi mindkettő mondjuk így utólag.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 17., péntek 10:47
Dehát élete klubja, ennél feljebb nincs, minek akarna elmenni.Realista24 írta: Mariano is happy at Real Madrid, he won't leave the club unless someone else offers him the same salary as he's earning at Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 17., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 17., péntek 1:17
Na ilyenkor azt kell csinálni hogy semmi gond, tartsátok meg a 3 millát, de írjunk egy papírt hogy van nálatok 40 millió kreditünk, követi az inflációt, amíg el nem fogy addig matchelhetjük vele más ajánlatait. Ezt eljátszani minél több csapattal, és kész a világuralom.Realista24 írta: Real Betis can only spend €3m for Dani Ceballos right now. They hope Real Madrid will "gift" them the midfielder.
@diarioas
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 16., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 18:35
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 16., csütörtök 14:46
Ha terveznének, akkor se mondaná meg, ez üzletpolitika. Az potenciális ár miatt sem mindegy. Jobbszélsőt oké, lehetne venni, de még mindig nem veti fel a pénz a klubot (önmagához képest - válságok), ennek fényében nem vészes az a Carvajal, Odriozola, Vasquez, Tobias sor. Értem én, hogy nem top a keret ezen része, de azért nem sok csapattal kéne cserélnünk így sem. Cserecsatának pedig jön Mayoral. Értem, hogy nem rá gondoltál, magasabb polcról szeretnétek, de ez megint pénz kérdése. Szerintem egy a jövőre nézve jól hangzó befektetést meglépne a klub, olyat mint Tchouaméni a középpályán, de nem nagyon van ilyen. Nkuku 120ért sok, az ne fér bele jelenleg. Távozók függvényében lehet még érkező, szerintem ez okés is. Pénzt kéne csinálni a Mayoral (ha a mester nem számít rá), Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Cebalos, Odriozola, Lunin (?), Kubo, Chust, Altube sorból, amennyit lehet, aztán gondolkodhatunk érkezőkben. Meg nekem van egy olyan megérzésem, hogy bika ajánlat esetén Mendyt vagy Casemirot is elengednének, mondjuk én mindkettő távozását ellenezném. Bár előbbiről egyetlen kósza hír volt, utóbbiról annyi sem.MorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. június 16., csütörtök 14:42
Hazard biztosMorataMartin írta: Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 16., csütörtök 14:41
Pedig milyen jó lenne egy MorataMorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 16., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 16., csütörtök 10:05
Na és akkor most lehet elgondolkodni, hogy sok e vagy kevés Vininek a 10, ami ráadásul több mint a duplája a mostani fizetésének.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 16., csütörtök 9:46
Köszi.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 16., csütörtök 9:15
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem