TheBull6 írta:
raul 4 ever írta:
Nagy makkja, hogy a liga egyébként gyengusz, illetve perpill a 2 milánói csapat jobb, mint a juve így nem nagyok az elvárások..
Szerintem pont hogy nagy az elvárás a Juventusnál, két bukott bajnoki cím, jönnek a riválisok is egyre fel, szerintem nem fér bele még1 év ahol az európa liga elől menekülgetés van negyedik hellyel.
Hát ha ezzel a kerettel, a mostani szezon után a bajnoki címért akarnak menni, akkor nagyon háttal ültek a tv-nek... Lép Dybala, Bernardesci, Chiellini is elbúcsúzott. Eddig még nincs fix érkező, de erősíteni kéne a védelem közepét (Demiral marad?), meg a támadósort is.. Nem sokat segít, ha Cuadradot feltolják 1 sorral, akkor van Chiesa, Cuadrado, Vlahovic, Kean előre.. Ez minden, csak nem veretes.. DM-val se tudnak/tudtak megegyezni.. Van ott baj..
Persze ettől még kifelé lehet azt mondani, hogy namajdmost, de ez kb. annyira hiteles, mintha az atma indulna úgy a szezonnak, hogy fix a tripla..
Szerintem ha nem jön össze 2-3 (vállalható) név, megint marad a "csak a bl hely legyen meg lécci-lécci", mint elérhető cél.