ja elnézést, azt hittem az a román válogatott.hehetheoriginal írta:magyar vagyok te buzi, hat nem latod?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 12:16
ja elnézést, azt hittem az a román válogatott.hehetheoriginal írta:magyar vagyok te buzi, hat nem latod?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 12:16
Bárhogy hívhatod, ha eleget fizetsz neki.Sierra írta:na, újabb kulisszatitkok kerülnek napvilágra, hehe keresztneve Peti?Steve írta: Peti Te eddig még nem tudtál engem kiakasztani az évtizedek alatt![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 15., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 12:15
na, újabb kulisszatitkok kerülnek napvilágra, hehe keresztneve Peti?Steve írta: Peti Te eddig még nem tudtál engem kiakasztani az évtizedek alatt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 12:14
magyar vagyok te buzi, hat nem latod?brazilia megnyerte a VB-t?akkor te feltaláltad az időgépet. vagy csak sok volt a Tubi.
![]()
Ömlengős litániához meg annyit, 1 elmentek a pitsába
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 12:04
brazilia megnyerte a VB-t?hehetheoriginal írta: mikor a valogatottol kezdve a klubcsapatom is a vilag legjobbja es mindent megnyert
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 11:58
Tényleg mindig ezt nyomja amúgy.hehetheoriginal írta:tudtam, hogy jön az ömlengős litánia
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:55
De nehogy már én legyek a hibás azért mert neki mész az egész világnak, majd ha visszaszólnak akkor meg tényleges harc lesz.
A szépet nem teszem se neked, se másnak. Számomra ez egy fórum ahova jólérezni jövök magam. Az is igazából mindegy ha kétszínű vagyok vagy mi vagyok..én ide nem háborúzni járok. Természetesen jogod van “rühelleni”, én attól még nem utállak sem Téged, sem mást ha ez ok
Én kiszállok itt a dolgokból. Nekem nincs semmi sérelmem itt senkivel. Ha lenne nem lennék itt vagy letiltanám az illetőt. Ez egy szórakozás ez a fórum nekem személyesen és örülök hogy van egy hely ahol mások hozzászólásait lehet olvasni, akik szintén a Realért rajonganak. Nagyjából ennyi.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:28
Jézusom.hehetheoriginal írta:Ilyen semmirekello kommentekkel nincs ertelme foglalkozni.cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
Steve en ruhellek, mint a szart, mikor velem beszeltel tetted a szépet, aztan szepen kijott a ketszinuseg, mikor ki lettem tiltva a provokacio utani kurvaanyazasert, remélem nem baj, hogy akkor teritsuk ki az összes kártyát, induljon a parádé![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:27
De két év múlva kikecmereg onnanhehetheoriginal írta:Hat mert a halis buzivonat mar a szakadekban rohadRealista24 írta: Nagyot megy a hehe szerelvény![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 15., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:16
Hat mert a halis buzivonat mar a szakadekban rohadRealista24 írta: Nagyot megy a hehe szerelvény![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:14
Ilyen semmirekello kommentekkel nincs ertelme foglalkozni.cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 10:31
cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 15., szerda 10:04
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem