hehetheoriginal írta: nem kell gtfo![]()

Hogy legyen mit nézned az Obiwan után:
Vini the 2nd Tóbiás vs Uruguay
https://twitter.com/FabricaMadrid/statu ... yTBLXy1KGw
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 13:05
hehetheoriginal írta: nem kell gtfo![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:49
Hát nem tudom..kiserik írta: Karim utódjának Haaland van szánva. 2 év múlva jön. Jobb oldalra elhozzuk Nkunku-t és ha gáz van megy be középre. Problem solved![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 15., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:42
Igen, amúgy eddig egész jól jöttünk ki a dolgokból ha végig nézünk a kp és a védelem megreformálásán. Pedig mikor ment Varane és a többiek volt egy aggodalom bennem.Realista24 írta:Mi nem is az a klub vagyunk, akiknek az olcsó megoldást kell keresnie hála az égnek.wZoLee7 írta: AZ a baj, hogy valaki csak kicsit villan, hoz egy jó szezont és máris 70 millió minimum. Annó a totál kérdőjel Viniciust menyiért hoztuk el? 40 felett volt talán, 17 évesen? Ehhez képest amennyiért Haaland váltott az ingyen volt, és Ő már eléggé a kész csatárok közé tartozik, bár a sérülések nála is kérdésesek. Olyan akiben ott van a Real Madrid jövőbeli kezdő potenciálja, az nem lesz olcsó
Ha a minőséget olcsón tudjuk megszerezni, az csak hab a tortán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:36
Mi nem is az a klub vagyunk, akiknek az olcsó megoldást kell keresnie hála az égnek.wZoLee7 írta: AZ a baj, hogy valaki csak kicsit villan, hoz egy jó szezont és máris 70 millió minimum. Annó a totál kérdőjel Viniciust menyiért hoztuk el? 40 felett volt talán, 17 évesen? Ehhez képest amennyiért Haaland váltott az ingyen volt, és Ő már eléggé a kész csatárok közé tartozik, bár a sérülések nála is kérdésesek. Olyan akiben ott van a Real Madrid jövőbeli kezdő potenciálja, az nem lesz olcsó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:35
Csodagyereket írtál, nem tucatot.Steve írta:Tudod te a választ, ne velem mondasd ki mert fizikai fájdalom leírni is.Realista24 írta:
Ki volt az utolsó argentin csodagyerek?![]()
![]()
![]()
![]()
Of course Grande Pipita mmint nálunk a Realnál![]()
Amúgy voltak jó csatárail, Aguero nálam az etalon akiben ott volt a kraft az argentínoktól.
Egy biztos idén kész drága csatár nem feltétlen szükséges, Karimban minimum van még egy szezon a toppon szerintem. Nem lassul, bírta a terhelést.
Viszont pont fasza időszak lenne valami fiatalt beépíteni mögé.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 15., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:20
Tudod te a választ, ne velem mondasd ki mert fizikai fájdalom leírni is.Realista24 írta:Ki volt az utolsó argentin csodagyerek?Steve írta:
Te ejtesztes te, inkább valami komoly dolgot írjál.
Most komolyan fasza lehetőség lenne valami tehetséges fiatalt berakosgatni Benzema mögé és nem megvárni, míg beszed KAK egy sérülést és akkor valami 0km-es félmegoldás emberre kellene számítani.
Régen a bokorban is találni lehett valami brazil, argentín csodagyereket, de úgy tűnik ez ma már nem divat.
Ez komolyan egy oroszrulett ronccsá hajtani a nem éppen tini Karimot. Valami helyettes a B-meccsekre legalább kell. A mostaniak nálam nem opciók, olyan kell akit beraksz és fut és gólt lő.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:14
Ki volt az utolsó argentin csodagyerek?Steve írta:Te ejtesztes te, inkább valami komoly dolgot írjál.
Most komolyan fasza lehetőség lenne valami tehetséges fiatalt berakosgatni Benzema mögé és nem megvárni, míg beszed KAK egy sérülést és akkor valami 0km-es félmegoldás emberre kellene számítani.
Régen a bokorban is találni lehett valami brazil, argentín csodagyereket, de úgy tűnik ez ma már nem divat.
Ez komolyan egy oroszrulett ronccsá hajtani a nem éppen tini Karimot. Valami helyettes a B-meccsekre legalább kell. A mostaniak nálam nem opciók, olyan kell akit beraksz és fut és gólt lő.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:13
Te ejtesztes te, inkább valami komoly dolgot írjál.hehetheoriginal írta:https://www.youtube.com/watch?v=nrjZtqK ... TAKESIANTVSteve írta: Valaki fasza fiatal csatár Benzema mögé?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. június 14., kedd 20:54
Adom ezt a forgatókönyvet, Kroos már nem fog hosszabbítani, Modric meg menjen a picsába nyugdíjba.Kerlon írta:Jövőre? Lehet Kroos és Modric kézenfogva visszavonulnak.Galacticos írta: Felek tole hogy fedevel a szelen fogunk szamolni foleg ha hozunk jovore bellinghamet is.
Amugy ha elmenne jovic es mariano, az az rdt olcsoert egy probat megerne, amikor lattam az espanyolba voltak jo meccsei.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 14., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. június 14., kedd 19:47
azért Rdt és Mariano nem 1 szintRealista24 írta: Mariano dominikai válogatott.
RdT spanyol válogatott.
Jimtől milyen egyéb megfejtést vársz?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 14., kedd 19:06
én ebben szinte biztos vagyok, hogy így leszKerlon írta:Jövőre? Lehet Kroos és Modric kézenfogva visszavonulnak.Galacticos írta: Felek tole hogy fedevel a szelen fogunk szamolni foleg ha hozunk jovore bellinghamet is.
Amugy ha elmenne jovic es mariano, az az rdt olcsoert egy probat megerne, amikor lattam az espanyolba voltak jo meccsei.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 14., kedd 18:01
Jövőre? Lehet Kroos és Modric kézenfogva visszavonulnak.Galacticos írta: Felek tole hogy fedevel a szelen fogunk szamolni foleg ha hozunk jovore bellinghamet is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 14., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. június 14., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 14., kedd 17:41
igazából mariano semmilyen válogatottRealista24 írta:Mariano dominikai válogatott.Fenoo írta:
Ugyan úgy félig dominikai mint Mariano. Szóval további megfejtést várok.![]()
RdT spanyol válogatott.
Jimtől milyen egyéb megfejtést vársz?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 14., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 14., kedd 17:33
Jaja tuti érdekel minket a srác, mert jó ideje írják, hogy célpont 23-ra. Nem tudom, az ő ára is ijesztő picit, de Csucsunál is csak az első interjúig érdekelt, ma már megvettRealista24 írta:Én azt olvastam, hogy a Haalandos tárgyalások során jeleztük a Dortmundnak, hogy kell nekünk a srác jövőre. Meg korábban is azt írták, hogy alapból 2023ra számolunk vele.Pad'em írta: Kis Jude:
Real Madrid want to find an agreement to bring Jude Bellingham for next year, because he can’t join until Vinícius receives his Spanish passport. @PacojoSER
Real Madrid believe Bellingham will cost €90m whilst Liverpool are willing to offer up-to €100m. @la_SER
Lesz még egy battle a Poolal? Keveset láttam ezt a gyereket, akkor tetszett, de 100 millió ő is baszki. Úgy tűnik vele akarjuk majd pótolni Modricsot, már amennyire ez elképzelhető.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem