Tényleg mindig ezt nyomja amúgy.hehetheoriginal írta:tudtam, hogy jön az ömlengős litánia

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 11:58
Tényleg mindig ezt nyomja amúgy.hehetheoriginal írta:tudtam, hogy jön az ömlengős litánia
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:55
De nehogy már én legyek a hibás azért mert neki mész az egész világnak, majd ha visszaszólnak akkor meg tényleges harc lesz.
A szépet nem teszem se neked, se másnak. Számomra ez egy fórum ahova jólérezni jövök magam. Az is igazából mindegy ha kétszínű vagyok vagy mi vagyok..én ide nem háborúzni járok. Természetesen jogod van “rühelleni”, én attól még nem utállak sem Téged, sem mást ha ez ok
Én kiszállok itt a dolgokból. Nekem nincs semmi sérelmem itt senkivel. Ha lenne nem lennék itt vagy letiltanám az illetőt. Ez egy szórakozás ez a fórum nekem személyesen és örülök hogy van egy hely ahol mások hozzászólásait lehet olvasni, akik szintén a Realért rajonganak. Nagyjából ennyi.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:28
Jézusom.hehetheoriginal írta:Ilyen semmirekello kommentekkel nincs ertelme foglalkozni.cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
Steve en ruhellek, mint a szart, mikor velem beszeltel tetted a szépet, aztan szepen kijott a ketszinuseg, mikor ki lettem tiltva a provokacio utani kurvaanyazasert, remélem nem baj, hogy akkor teritsuk ki az összes kártyát, induljon a parádé![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:27
De két év múlva kikecmereg onnanhehetheoriginal írta:Hat mert a halis buzivonat mar a szakadekban rohadRealista24 írta: Nagyot megy a hehe szerelvény![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 15., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:16
Hat mert a halis buzivonat mar a szakadekban rohadRealista24 írta: Nagyot megy a hehe szerelvény![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:14
Ilyen semmirekello kommentekkel nincs ertelme foglalkozni.cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 10:31
cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 15., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:55
Igen pont ezt taglaltam tegnap, hogy mennyire nem értem ezt. Számomra ez nagyon fura.hehetheoriginal írta: vagy hogy nem elegszel meg, hogy ülsz a padon evekig, mint egy kutya, csak mert ez almaid csapata es jo a fizu..
Mondjuk neki a hozzáállásával nem voltak gondok, meccseken legalábbis. Mindig megy mint a mérgezett egér. Az edzésmoráljáról sajnos nem sokat tudunk.hehetheoriginal írta: nem csak a jatekperc, nyilvan mint oly sokszor latjuk, nagyon nagy resz a profi elsportban a felfogas, gondolkodas es az akaratero, a munkahoz valo hozzaallas.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:46
Egyébként ebben egyet kell hogy értsek, Mariano mindig le volt itt nézve, pedig sztem több volt benne, mint amit itt lerakott az asztalra. De ilyen kevés játékperccel nehéz is.hehetheoriginal írta: miert? nem igy van te nyomorult? franciáknál korrekt szezont osszerakott, amikor az elmult evekben jatszott es epp nem csalta az idot a padon vagy a lelaton, akkor veszelyes es goleros volt a korulmenyekhez kepest, nem ugy mint egyes 60 millios sztárcsatárok.
mi nem igaz abbol, hogy robbanekony, eros, ygyors? keressuk az uj ronaldot, a mai egysebesseges traktorcsatarok kozott, de nyilvan több kell, senki nem mondta, hogy vilag legjobbja a gyerek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 9:34
ez a baj manapság, hogy nem értik a szarkazmust meg a trollkodást (pedig szoktam tenni smileyt mindigMinden egyes meccsnél, amikor vesztésre álltunk, hisztizel, aztán fordítás után te vagy az egyik leghangosabb. Legszebb példa erre a 14-es BL döntő.
mit tegyen az ember, ha a tények es esemenyek bizonyitjak az igazát utólag?Úgy általában focin túl is a te véleményed az objektív igazság, és mindenki más hülye. Láttam már ezt a politika topicban, az F1ben és az NBA-ben is.
miert? nem igy van te nyomorult?örülünk neki, robbanékony, erős, gyors, brutál lövőerő, mostantól úgy döntöttem, hogy a kedvencem a mostani csapatból.![]()
playerstribuneon van cikk, r24 linkelte.Hát amúgy mi a rákért ment el anno a Milanból. Emlékszik még rá valaki? Ott kúrta el a gyerek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 15., szerda 9:21
Donát írta:hehetheoriginal írta: szeretném látni a tévedéseim listáját (azon túl, hogy szóba álltam veled)
mert amugy ilyen hszt idehányni én is tudok minden érv nélkul![]()
Úgy általában focin túl is a te véleményed az objektív igazság, és mindenki más hülye. Láttam már ezt a politika topicban, az F1ben és az NBA-ben is.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 15., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 15., szerda 9:07
Pastoretól el a kezekkel te futballhoz nem értő, hát hogy volt merszed.Sierra írta:akkor kezdem én: Pato, Ganso, Lucas Moura, Javier Pastore (igaz ez csak 4hehetheoriginal írta: Lassam a listat, osszedobhatjatok mindenki ir 5öt, nehogy letorjon a sok gepelestol a kis körmötök).
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 15., szerda 9:06
Ganso, bmeg tényleg.. Nekem Opare égett be az agyalapi mirigyemigSierra írta:akkor kezdem én: Pato, Ganso, Lucas Moura, Javier Pastore (igaz ez csak 4hehetheoriginal írta: Lassam a listat, osszedobhatjatok mindenki ir 5öt, nehogy letorjon a sok gepelestol a kis körmötök).
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem