ahhoz nem lenne elég hosszú a nyelved.sebydani írta: Tudja valaki hogyan lehetek főispán?
pár éve poénból talán itt is mondtam, de leszünk még királyság.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. június 21., kedd 21:37
ahhoz nem lenne elég hosszú a nyelved.sebydani írta: Tudja valaki hogyan lehetek főispán?
HozzászólásSzerző: bonaparte100 » 2022. június 21., kedd 21:35
Amúgy ennek tényleg mi értelme van. Eleve a vármegyéknek nem is az volt a formája/neve mint ma. Ispán meg a Ludas Matyi mesébe van.gutihaz14 írta: mai kocsis máté agyhalál: vármegyék a megyék helyett
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 21., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 21., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 20., hétfő 13:03
hat pont ez a kommunikaciojuk 12 eve. erdemi valaszt meg soha nem tudtak adni csak mutogatni vissza a gyurcsanyra es ezzel szeruntuk megvalaszoltak mindent. meg a hazugsagok. meg azert annyira tisztaban volt azzal hogy 316-8 volt a ft tehat azert felkeszul ezekre a kerdesekre csak ok a valaszt abban erzik ha gyurcsanyizhatnak. mert ennel tobbre nem kepesek. es ez a valasztoiknak is boven kielegitoHalfkey írta: Az szerintem nem baj hogy pontosan nem emlékszik az árfolyam és a kormányok mozgására.
Az sokkal nagyobb, hogy ezt egy rendben lévő érvelésnek érzi. Nembaj hogy most 400, hiszen akkor volt majdnem 320 is. Nem érzi, érti az ellentmondást hogy ha azóta csak előre megyünk, akkor hogy romolhatott 20%ot a valuta?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 19., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 19., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 19., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 17., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 16., csütörtök 22:08
cart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. június 16., csütörtök 21:47
Kérdés, hogy a bankok meddig fogjak lenyelni ezt… nem lennek meglepve, hogyha ahogy vege van a kamatstopnak, egybol megnövelik a kamatot.cart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 16., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 16., csütörtök 20:34
Attól még a pénzügyi tudatosságnak ez az egész ad egy kurva nagy pofont. A fixesítés fele kene terelni az embereket, bár most épp magas kamatot fixalnanak be, szóval max az 5 évnek lenne értelme. A változó kamatozás az új frankhitelHalfkey írta: Mondjuk ez nem feltétlen igaz, amennyire tudom a moratórium az amellett hogy oké épp nem fizeted, ketyegteti a kamatod.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 16., csütörtök 19:30
Realista24 írta: Döntött a kormány:
- az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,
- a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,
- a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 11:00
Igen amúgy nem tudtam hova tegyem, végül ideraktam.kiserik írta:Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 15., szerda 10:23
Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 15., szerda 10:15
Nemsokára sajna ukraja 1/3-a is használhatatlan szétlőtt romhalom lesz..Sierra írta:Azért Afrikát összehasonlítani Ukrajnával elég merész.KAG írta:Afrika akkor miért az?Mind infrastruktúra, mind technikai felszereltség szempontjából ég és föld. Meg Afrikának az egyharmada használhatatlan sivatag.
Borzasztó, sajnálom őket nagyon, mert ilyen adottságokkal sokkal jobban kellene állniuk. De hát nehéz elszakadni a mother russiatól.Kerlon írta:Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:44
Azért Afrikát összehasonlítani Ukrajnával elég merész.KAG írta:Afrika akkor miért az?
Borzasztó, sajnálom őket nagyon, mert ilyen adottságokkal sokkal jobban kellene állniuk. De hát nehéz elszakadni a mother russiatól.Kerlon írta:Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem