ha csak ennyi lenne a számljájukon

tényleg... az agymosott m1- nézők tudnak már a kétszámjegyű inflációról? vagy az legyen majd meglepi
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 19., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 17., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 16., csütörtök 22:08
cart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. június 16., csütörtök 21:47
Kérdés, hogy a bankok meddig fogjak lenyelni ezt… nem lennek meglepve, hogyha ahogy vege van a kamatstopnak, egybol megnövelik a kamatot.cart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 16., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 16., csütörtök 20:34
Attól még a pénzügyi tudatosságnak ez az egész ad egy kurva nagy pofont. A fixesítés fele kene terelni az embereket, bár most épp magas kamatot fixalnanak be, szóval max az 5 évnek lenne értelme. A változó kamatozás az új frankhitelHalfkey írta: Mondjuk ez nem feltétlen igaz, amennyire tudom a moratórium az amellett hogy oké épp nem fizeted, ketyegteti a kamatod.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 16., csütörtök 19:30
Realista24 írta: Döntött a kormány:
- az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,
- a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,
- a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 11:00
Igen amúgy nem tudtam hova tegyem, végül ideraktam.kiserik írta:Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 15., szerda 10:23
Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 15., szerda 10:15
Nemsokára sajna ukraja 1/3-a is használhatatlan szétlőtt romhalom lesz..Sierra írta:Azért Afrikát összehasonlítani Ukrajnával elég merész.KAG írta:Afrika akkor miért az?Mind infrastruktúra, mind technikai felszereltség szempontjából ég és föld. Meg Afrikának az egyharmada használhatatlan sivatag.
Borzasztó, sajnálom őket nagyon, mert ilyen adottságokkal sokkal jobban kellene állniuk. De hát nehéz elszakadni a mother russiatól.Kerlon írta:Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:44
Azért Afrikát összehasonlítani Ukrajnával elég merész.KAG írta:Afrika akkor miért az?
Borzasztó, sajnálom őket nagyon, mert ilyen adottságokkal sokkal jobban kellene állniuk. De hát nehéz elszakadni a mother russiatól.Kerlon írta:Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 15., szerda 8:37
Afrika akkor miért az?Sierra írta: Ha Ukrajna ennyire értékes nyersanyag lelőhely, meg termelőország, akkor miért olyan csóró, mint a templom egere?
Amúgy ez a lista is csak egyértelművé teszi, hogy miért is van még mindig háborúban Oroszország és Ukrajna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 15., szerda 8:37
Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.Sierra írta: Ha Ukrajna ennyire értékes nyersanyag lelőhely, meg termelőország, akkor miért olyan csóró, mint a templom egere?
Amúgy ez a lista is csak egyértelművé teszi, hogy miért is van még mindig háborúban Oroszország és Ukrajna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 15., szerda 8:12
A multikat nem csak a társasági adó szopatja, hanem például a kiszámíthatatlan jogi környezet, mint a fix árazás, vagy az élelmiszer beszolgáltatás, stb. Hirtelen azt elvárni hogy majd ők közteherviselnek, nonszensz, meg kell emelni a társasági adót, és akkor kiszámíthatóan fizetnek annyit, amennyit.Gonzi írta:
Azt írtad évek óta szopatjak a multikat, erre most felhozol egy két hete érvényben lévő dolgot, ami a multik nagyon kis százalékát erinti. A társasági adó pedig ugyanúgy a legkisebb az EU-ban, egyszerűen nem igaz hogy szopatják a multikat. Rengeteg gond van ezzel a tervezettel, ettől még az indoklasod hamis, erre hívtam fel a figyelmet.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 15., szerda 6:43
csak vegig vittunk egy gondolatotFaust írta:Mert amugy bemenne barmelyik bankba, biztos elkezdenek vele baszakodni.pátkán írta:
igy mar nem kell adostars?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. június 15., szerda 0:15
Azt írtad évek óta szopatjak a multikat, erre most felhozol egy két hete érvényben lévő dolgot, ami a multik nagyon kis százalékát erinti. A társasági adó pedig ugyanúgy a legkisebb az EU-ban, egyszerűen nem igaz hogy szopatják a multikat. Rengeteg gond van ezzel a tervezettel, ettől még az indoklasod hamis, erre hívtam fel a figyelmet.Süti írta:Csak a kiskereskedelem és a légitársaságok? Telekommunikácó, biztosítók, energia, és mindenki más akinek a faszával verik most a csalánt?Gonzi írta:
Hol szopatja őket? Olyan alacsony a társasági adó itthon, hogy már-már adóparadicsomnak számítunk, plusz hozzájuk vágnak egy csomó induló támogatást, aztán mehet az éhbérér dolgoztatás és lehet lobogtatni mekkora a foglalkoztatottság idehaza. Nincs itt semmi szopatás. Egy-két ágazat van ahol fölöslegesen izmoznak és megy a turbo magyarkodás - kiskereskedelem meg most a légitársaságok - de alapvetően minden multiknak egy nagyon kényelmes környezet van itt.
És nem, ez nyilván nem a multinak fáj, mert ahogy írtam, a multi téged leszar, nem is ez volt a mondandóm lényege.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 14., kedd 23:39
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem