HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 16., csütörtök 16:07
MINDENT EGY LAPRA (HUSTLE): Napokban a twitteren belefutottam többször is ebbe a filmbe. Mint kiderült Netflix, plusz Sandler, de nem a vígjátékos Sandler. Kosaras téma, ezerszer lerágott sablonok. A világot nem váltja meg, de tök jópofa cucc. Sandler jól hozza a játékosmegfigyelő karaktert, a sztori élvezhető és teljesen nézeti magát. Főszerepben pedig Juancho Hernangómez.
SITHEK BOSSZÚJA: Kenobi meghozta a kedvem hozzá. Noha a CGI-tól kifolyt a szemem vagy kétszer... de továbbra is a legerősebb része a prequel trilógiának. Ráadásul az a végjáték, az valami kegyetlen nagy királyság! Nagyon nagy kár, hogy szinte semmit nem kaptunk a sorozatban ebből.
ROHAMMENTŐ: Szeretem, mikor Bay filmet csinál. Bírom a palit. Ebben is volt fantázia, de bazdmeg, annyira feleslegesen volt 135 perces... kurva hosszú volt. Nem volt meg az a pörgős érzés, amit vártam tőle. Gyllenhaal csak ordibál. Viszont Eiza González meglepetés volt. Simán a film legjobbja.
COPLAND: Mangold ide vagy oda, eléggé takaréklángon ég ez a film. Stallone tök szar formában, unottan tolja, De Niro nincs használva, talán csak a Liotta, Keitel, Robert Patrick hármast lehet kiemelni az egészből. Lassú, kissé érdektelen korruptzsarus sztori. Több volt benne.
CHIP 'N DALE: Meglepően jól működött ez a Roger nyúl stílus a filmnél. Okos, ügyes, jópofa és tök jó dolgokra tér ki a régi mesehősöknél. Tényleg nehéz helyzetben vannak sokan... Talán a végjátéknál vártam egy kicsivel nagyobb showt. Olyan igazi fülig érő mosolyos pillanatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots