halamadrid írta:
Nem tudja valaki mi mostanában ez a "Ronaldotól elcsaltak egy jogos aranylabdát" szöveg? Sok helyen látok ilyen írásokat, de semmilyen magyarázat nincs mellette. Nem mintha nem érténék egyet

.
Valaki nem tud erről valamit?
Nem elcsalták.
Az idiótája eligazolt, mert ment a hiszti.
Bukott vele egy Aranylasztit meg azóta is csak falábúakkal játszik.
Ha nem igazol el mai napig tartom megkapja, mert hogy CR csapattársaként te fix nem fogsz Aranylabdát kapni, annyira ment neki a marketing a klubtól is pl.
De mint látjuk Modric volt aki igazán megérdemelte és ha CR marad ezt a csodálatos Karimot se látjuk, akire szavak nincsenek évek óta. Én még mindig fel se fogtam mi történt idén, talán majd a Karim Aranylasztinál leesik
De hát a mostani BL címmel igazából fixen kiderült, hogy megint nem a klub járt szarul.
Pedig nálam CR top1 a futball téren, mert hogy 10+ évig tartani ezt a teljesítményt, megnyerni mindent a Uniteddel, ide igazolni ez ellen a Barca ellen majd szépen idővel az ő kis csodakorszakukat is röhögve körbehugyozzuk....
Aztán hogy a válogatottal is EBt nyert.... Én annyira örültem, mikor megnyerték, én voltam a legnagyobb portugál fanboy azon a nyáron
Nálam kérdés nélkül Messi előtt van, aki azt mondja Messi>CR nem ért hozzá

Mert ezt a mentalitást nem lehet tanítani, ha a Real égett volna le 3-4 évig így zsinórban, mint a Barca a portugál körbement volna a csapaton azt egyesével pofozott volna le mindenkit háromszor, nem pedig lehajtott fejjel sétálva nézte volna végig, hogy szopnak ki évről évre.
Voltak nála jobb focisták, de ennyi ideig dominálni és a topon lenni max Messi tudott, de hát még őt is beelőzte simán, mert ez az állat addig ment, amíg nem írt évről évre történelmet a Reallal és soha semmi se volt elég neki és ilyet még sose láttunk és nem is nagyon fogunk.
Persze a good boy kapja a semmikre a lasztit, azt nyert 3 BLt, amihez igazán köze volt, CR meg 5t + egy EBt, nem egy már évente tartandó Copát, hátha egyszer megnyeri Messi, hogy hozzá lehessen vágni még egy kamulasztit....
Na de elkanyarodtam nagyon