Én úgy tudom "csuaméni"/"csuameeni" kb. helyesen kiejtve a neve.. Az azért már majdnem az..Realista24 írta: A Csunyaneni az aztán szint![]()

De egyébként a személyes kedvencem a Csuhamóni.. De erről inkább ne legyen szavazás..
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 12., vasárnap 10:09
Én úgy tudom "csuaméni"/"csuameeni" kb. helyesen kiejtve a neve.. Az azért már majdnem az..Realista24 írta: A Csunyaneni az aztán szint![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 12., vasárnap 10:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 12., vasárnap 9:57
Igen, nem kell itt a libernyák pc érzékenységed!Donát írta: Érdekes, mert ezeket én is bírom, néha használom is, de amikoet Tchouaméni kapott, azokat valahogyan degradálónak érzem, nem jófejkedésnek. De lehet, hogy én gondolom túl. Na mindegy nincsen túl nagy jelentősége, lényeg, hogy jött emberünk, és hajrá, legyen beton!![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. június 12., vasárnap 9:42
Ez elvileg meg is van, natív feature a fórummotorban. Több játékosra is be tudjuk állítani majd, pl KB9 és egyebek. Csak kell majd hozzá egy tartalomjegyzék.Halfkey írta: Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni![]()
Kód:
"# AT" szóköz nélkül: Tchouaméni
Erre meg ránézek majd a napokban, valóban alacsonyabb a fejléc pár pixellel, ez zavart okozhat tényleg.Sierra írta: Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 12., vasárnap 9:41
Ja nem, hetero, hiába reménykedsz!hehetheoriginal írta:Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés![]()
![]()
Érdekes, mert ezeket én is bírom, néha használom is, de amikoet Tchouaméni kapott, azokat valahogyan degradálónak érzem, nem jófejkedésnek. De lehet, hogy én gondolom túl. Na mindegy nincsen túl nagy jelentősége, lényeg, hogy jött emberünk, és hajrá, legyen beton!halamadrid írta:Vinidzsí meg Vini a kurafi a legjobbakSierra írta: Szvsz minden becenév vicces a csapaton belül.
Curtis, Körte, Karvaly, Kázmér, Vinyó, Benzi, Benya most meg a Csuhamóni.zseniálisak.
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 12., vasárnap 9:10
Vinidzsí meg Vini a kurafi a legjobbakSierra írta: Szvsz minden becenév vicces a csapaton belül.
Curtis, Körte, Karvaly, Kázmér, Vinyó, Benzi, Benya most meg a Csuhamóni.zseniálisak.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 11., szombat 23:03
Egyébként valóban!Halfkey írta: Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 11., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 11., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 11., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 11., szombat 22:54
Én nem vagyok nagy híve az ilyen rövidítéseknek, de már Courtois is néha gondot okoz..hát még a francia srác.hehetheoriginal írta:Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 11., szombat 22:19
Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 11., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 11., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 2., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. június 2., csütörtök 23:35
d.gergo írta: Jelentem megvagyok az új fejléccel![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 2., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 2., csütörtök 19:19
Igazából Vallejót innen is le lehetett volna vágni a faszba, máris ott a csomó helyRealista24 írta:Kezdj el gondolkodni, mert így már nem fér oda 2023.d.gergo írta: Jelentem megvagyok az új fejléccel![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 2., csütörtök 18:02
Kezdj el gondolkodni, mert így már nem fér oda 2023.d.gergo írta: Jelentem megvagyok az új fejléccel![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 2., csütörtök 17:44
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem