Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
En nem adtam el a lelkem a beellek miatt, megyunk tovabb elore az ujabb trofeak fele

thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem szarozunk, mehetünk is Nkunku-Gnabry kettősből valakiért.
2/5. igazolás megvan.

2/5. igazolás megvan.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
Boom bitches
Egybol kazmer utod, nagyonnagy dominalast varok az öcskösöktől kp-n, igy hazi utolso par eve is meg lehet mentve

Egybol kazmer utod, nagyonnagy dominalast varok az öcskösöktől kp-n, igy hazi utolso par eve is meg lehet mentve
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fb oldalukat neztemPad'em írta:Realmadrid.com-ot próbáltad?KAG írta:
En nem latom sehol![]()
Ott lofasz nem volt
ZIDANE
- Pad'em
Realmadrid.com-ot próbáltad?KAG írta:En nem latom seholPad'em írta: Na official Tchouameni![]()

https://www.realmadrid.com/noticias/202 ... eal-madrid
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. június 11., szombat 13:37-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Official and here we go confirmed. Aurelién Tchouaméni joins Real Madrid on a permanent deal from AS Monaco for €80m plus €20m add-ons. 

#RealMadrid
Six-year contract completed with final medical test on Tuesday.
Six-year contract completed with final medical test on Tuesday.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Rüdiger a kezdőbe jön aztán ki tudja hol találja magát? Elég beton volt az Alaba - Militao tengely eddig. Persze lehet variálni meg minden, de hosszú távon valaki lehet elégedetlen lesz majd.poronty írta:Mitől lenne lyukas a poszt, ha elengedjük? Rüdiger a kezdőbe jön, aztán Alaba menne ki balbekkbe tunkolni Mendy helyett, cserének meg jönne lófasz összegért Fran Garcia. Nem lenne semmilyen lyuk.Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesen
Ettől függetlenül én nem engedném el és inkább legyen Mendy a kezdő a baloson, mint Alaba.
- Pad'em
Na official Tchouameni

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
végre valami jó hír. várom a cáfolatottubatibi írta:Real Madrid will go for Serge Gnabry if Marco Asensio decides to leave the club [Diario AS].

valamelyik univerzumban:

Meg ki jönne nagy ajánlattal mendyert? Nincs sztarolva, nem hiszem, hogy olyan nagy neve van, nem is voltak hírek erdeklodesrol, a semmiből senki nem fog 60 milliókat ajánlani érte.
Meg én sem adnám el.
Meg én sem adnám el.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mitől lenne lyukas a poszt, ha elengedjük? Rüdiger a kezdőbe jön, aztán Alaba menne ki balbekkbe tunkolni Mendy helyett, cserének meg jönne lófasz összegért Fran Garcia. Nem lenne semmilyen lyuk.Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesen
Ettől függetlenül én nem engedném el és inkább legyen Mendy a kezdő a baloson, mint Alaba.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesenRealAsensio írta:Ketlem, hogy ez igaz lenne. Ha formaban van, nincs ember, aki atmegy rajta.Berti írta:Ferland Mendy is no longer untouchable after the arrival of Rudiger. If a big offer arrives Real Madrid will consider selling him.
@diarioas
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ketlem, hogy ez igaz lenne. Ha formaban van, nincs ember, aki atmegy rajta.Berti írta:Ferland Mendy is no longer untouchable after the arrival of Rudiger. If a big offer arrives Real Madrid will consider selling him.
@diarioas

Egyetértek. Én látom benne a potenciálthehetheoriginal írta:Szeretnem jelezni, hogy anno marcelo hogy kezdte.Pad'em írta:
Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezé![]()
Ha érdekel még valakit - Tóbiás vs Costa Brava
https://youtu.be/vB80l62adXE
Vedekezni, helyezkedni, esszel mozogni meg lehet tanítani, ha elorefele megvan a kello gogyi es kreativitas az emberben.
Meg a vegen leakasztunk egy uj danialvest![]()
Soha nem láttam még játszani a linkelt videón kívül

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
Szeretnem jelezni, hogy anno marcelo hogy kezdte.Pad'em írta:Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezéporonty írta: Ha jól emlékszem 2 meccsen kezdett Tóbiás, de az jól látható volt, hogy nem tud védekezni. Fenn van szerintem jutubon "vs" videó mind a két meccséről.![]()
Vedekezni, helyezkedni, esszel mozogni meg lehet tanítani, ha elorefele megvan a kello gogyi es kreativitas az emberben.
Meg a vegen leakasztunk egy uj danialvest

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezéporonty írta: Ha jól emlékszem 2 meccsen kezdett Tóbiás, de az jól látható volt, hogy nem tud védekezni. Fenn van szerintem jutubon "vs" videó mind a két meccséről.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Donnarumma azért is ment oda, mert egy pénzéhes geci és épp volt mindegyik csapatnak egy topkapusa, csak a PSG volt olyan hülye, hogy odahozzon egy másikat.ANDS írta:Donnarummanak amúgy meg lehet köszönni a továbbjutást, Navas kitette volna szögletre).h3x0r írta:
Hakimi, Donnarumma, Mbappe
Még mindig azon röhögök, hogy 17 meccsel megkapta az év kapusa díjat a ligában.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”