Egybol kazmer utod, nagyonnagy dominalast varok az öcskösöktől kp-n, igy hazi utolso par eve is meg lehet mentve
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 11., szombat 13:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 11., szombat 13:36
Fb oldalukat neztemPad'em írta:Realmadrid.com-ot próbáltad?KAG írta:
En nem latom sehol![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 13:35
Realmadrid.com-ot próbáltad?KAG írta:En nem latom seholPad'em írta: Na official Tchouameni![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 11., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 11., szombat 13:34
En nem latom seholPad'em írta: Na official Tchouameni![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 11., szombat 13:33
Rüdiger a kezdőbe jön aztán ki tudja hol találja magát? Elég beton volt az Alaba - Militao tengely eddig. Persze lehet variálni meg minden, de hosszú távon valaki lehet elégedetlen lesz majd.poronty írta:Mitől lenne lyukas a poszt, ha elengedjük? Rüdiger a kezdőbe jön, aztán Alaba menne ki balbekkbe tunkolni Mendy helyett, cserének meg jönne lófasz összegért Fran Garcia. Nem lenne semmilyen lyuk.Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesen
Ettől függetlenül én nem engedném el és inkább legyen Mendy a kezdő a baloson, mint Alaba.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 11., szombat 13:08
végre valami jó hír. várom a cáfolatottubatibi írta:Real Madrid will go for Serge Gnabry if Marco Asensio decides to leave the club [Diario AS].
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 11., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 11., szombat 13:03
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. június 11., szombat 12:35
Mitől lenne lyukas a poszt, ha elengedjük? Rüdiger a kezdőbe jön, aztán Alaba menne ki balbekkbe tunkolni Mendy helyett, cserének meg jönne lófasz összegért Fran Garcia. Nem lenne semmilyen lyuk.Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 11., szombat 12:25
Meg roppant hulyek lennek ugy lyukas poziciot csinalni hogy a meglevoket sem tudjuk betomni rendesenRealAsensio írta:Ketlem, hogy ez igaz lenne. Ha formaban van, nincs ember, aki atmegy rajta.Berti írta:Ferland Mendy is no longer untouchable after the arrival of Rudiger. If a big offer arrives Real Madrid will consider selling him.
@diarioas
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. június 11., szombat 12:12
Ketlem, hogy ez igaz lenne. Ha formaban van, nincs ember, aki atmegy rajta.Berti írta:Ferland Mendy is no longer untouchable after the arrival of Rudiger. If a big offer arrives Real Madrid will consider selling him.
@diarioas
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 11., szombat 11:43
Egyetértek. Én látom benne a potenciálthehetheoriginal írta:Szeretnem jelezni, hogy anno marcelo hogy kezdte.Pad'em írta:
Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezé![]()
Ha érdekel még valakit - Tóbiás vs Costa Brava
https://youtu.be/vB80l62adXE
Vedekezni, helyezkedni, esszel mozogni meg lehet tanítani, ha elorefele megvan a kello gogyi es kreativitas az emberben.
Meg a vegen leakasztunk egy uj danialvest![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 11., szombat 11:41
Szeretnem jelezni, hogy anno marcelo hogy kezdte.Pad'em írta:Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezéporonty írta: Ha jól emlékszem 2 meccsen kezdett Tóbiás, de az jól látható volt, hogy nem tud védekezni. Fenn van szerintem jutubon "vs" videó mind a két meccséről.![]()
Ha érdekel még valakit - Tóbiás vs Costa Brava
https://youtu.be/vB80l62adXE
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 11:04
Köszi, meg is lestem. Védekezni valóban nem tud, 3-adosztályú támadók forgatják össze-vissza. Viszont előre nem rossz, beadásai faszábbak mint Vazquezéporonty írta: Ha jól emlékszem 2 meccsen kezdett Tóbiás, de az jól látható volt, hogy nem tud védekezni. Fenn van szerintem jutubon "vs" videó mind a két meccséről.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 11., szombat 11:01
Donnarumma azért is ment oda, mert egy pénzéhes geci és épp volt mindegyik csapatnak egy topkapusa, csak a PSG volt olyan hülye, hogy odahozzon egy másikat.ANDS írta:Donnarummanak amúgy meg lehet köszönni a továbbjutást, Navas kitette volna szögletre).h3x0r írta:
Hakimi, Donnarumma, Mbappe
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. június 11., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 11., szombat 10:41
Nem láttam róla semmit, játszott egyáltalán a Castillában?flori írta:Castilla játékosként fel tud majd játszani, úgy nem érvényes a korlátozás. Bár ahogy láttam a perceit, nem volt valami nagy impact a gyerek.Pad'em írta:
Továbbra is
Korán van még amúgy, előszezont követően változhatnak a dolgok. Tóbiás mondjuk jól megszívja, ha Vininek tényleg nem lesz passportja januárig, így nem nagyon tud majd játszani az első csapatban.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 11., szombat 10:10
Castilla játékosként fel tud majd játszani, úgy nem érvényes a korlátozás. Bár ahogy láttam a perceit, nem volt valami nagy impact a gyerek.Pad'em írta:Továbbra isR. Carlos írta:
Tchouaméni jöhetne már amúgy... A jobb hátvéd igazolással kapcsolatban van valami vagy továbbra is a Carvajal/Lucas (Odriozola) sorban bízunk?
Korán van még amúgy, előszezont követően változhatnak a dolgok. Tóbiás mondjuk jól megszívja, ha Vininek tényleg nem lesz passportja januárig, így nem nagyon tud majd játszani az első csapatban.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem