Zsobo írta:
Egyébként Anthony neve hogy-hogy nem kerult meg szoba nalunk? 60 millaert szeretne az MU? Annyiert nem kockázatos, brazil, 2 egyeneset rug a labdaba, akkor ellehet engedni kesobb többért. Spanyol ligaban mit muvelhetne..
Sztem nm lenne rossz opció, Rodrygo meg mehetne kolcsonbe, vagy asensio el.
Rodrygo egyébként szerintem el tudná érni szintet, amit Vinícius. A baj az, hogy ugyanaz a pozíció a kettő brazil, a jobboson meg nem hozza azt amit ott.
Asensiot már régen el kellett volna adni, érthetetlen számomra, hogy miért ragaszkodnak annyira hozzá az edzők. Kiegészítőnek oké, de azért a szerepért is jár a szája, többre értékeli magát. Ebben a szezonban kihozták belőle a maximumot ő is mehetne most már. Ha nem is annyira, de lejárt neki is az ideje mint a Bale-Isco-Marcelo triónak.
Gnabryval nem tudom mi a baja a csapatnak, de ő lenne szerintem a megfelelő, felreppent Saka neve is valamelyik nap, de elhessegették, mert Rodrygoból akarnak jobb szélsőt csinálni... Remélem valahogyan orvosolják a támadó triót, Valverde nem opció, inkább egy sorral visszább lenne ő jó, Rodrygo sem az teljesen, Asensio meg végképp nem.
Tchouaméni jöhetne már amúgy... A jobb hátvéd igazolással kapcsolatban van valami vagy továbbra is a Carvajal/Lucas (Odriozola) sorban bízunk?