De amugy geciunalmas, a kamion jobban adja

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 10., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2022. június 10., péntek 9:58
Mondja ezt a mozdonyvezető!hehetheoriginal írta: Na egy vonat tele buzikkal![]()
Sztem amig lassan megy ugorjatok le rola szepen, mentsetek ami mentheto![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 10., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. június 10., péntek 9:33
Egy szerelveny csak vannak kulon kocsik a jatekosoknak. A reece james kocsi kozvetlenul a Tchouameni kocsi utan a halokocsi elott van. A szerelveny vege fele. Kellemes utazast kivan a MÁV.Sorrentino írta:A Haaland-os vonatot átmatricáztuk Reece J. vonatra, vagy két vonatunk van, vagy ez egy közös vonat?tubatibi írta:
Pedig azért Reece kőkemény játékos, imádnám, Én felülök a vonatra.![]()
![]()
Csak érdeklődöm, nem szeretném lekésni a csatlakozást .![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 10., péntek 9:30
A Haaland-os vonatot átmatricáztuk Reece J. vonatra, vagy két vonatunk van, vagy ez egy közös vonat?tubatibi írta:
Pedig azért Reece kőkemény játékos, imádnám, Én felülök a vonatra.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 10., péntek 9:12
papiron mar megvolt nekikNika91127 írta:A City tényleg akar egy full B csapatot?...Realista24 írta:
Azt nem értem, hogy miért lovagolnak azon, hogy még nem ajánlottak neki hosszabbítást. 2025 nyaráig van szerződése, bőven ráérnek.
Mellettünk a City is figyelemmel kiséri a játékost.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. június 10., péntek 8:57
A City tényleg akar egy full B csapatot?...Realista24 írta:Azt nem értem, hogy miért lovagolnak azon, hogy még nem ajánlottak neki hosszabbítást. 2025 nyaráig van szerződése, bőven ráérnek.Donát írta:
Ha lenne reális lehetőség Jamesre (mint ahogy nincsen), nekem ő lenne a top prioritású igazolás a nyáron, így hogy a teknőc és a viking hajója már elment. De ha valamibe, ebbe eztán nem merem beleélni magam.
Mellettünk a City is figyelemmel kiséri a játékost.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 10., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 10., péntek 7:39
Azt nem értem, hogy miért lovagolnak azon, hogy még nem ajánlottak neki hosszabbítást. 2025 nyaráig van szerződése, bőven ráérnek.Donát írta:Ha lenne reális lehetőség Jamesre (mint ahogy nincsen), nekem ő lenne a top prioritású igazolás a nyáron, így hogy a teknőc és a viking hajója már elment. De ha valamibe, ebbe eztán nem merem beleélni magam.Realista24 írta: Reece James feels undervalued at Chelsea and Real Madrid are monitoring the situation as they're very interested in the player. @SamiMokbel81_DM
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 10., péntek 7:33
Ha lenne reális lehetőség Jamesre (mint ahogy nincsen), nekem ő lenne a top prioritású igazolás a nyáron, így hogy a teknőc és a viking hajója már elment. De ha valamibe, ebbe eztán nem merem beleélni magam.Realista24 írta: Reece James feels undervalued at Chelsea and Real Madrid are monitoring the situation as they're very interested in the player. @SamiMokbel81_DM
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 10., péntek 5:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 9., csütörtök 22:50
Lassan már el is adjuk.Sierra írta: Tök jó, hogy Csuhamóni is lassan 1 hete official.Sőt már lehet több.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. június 9., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 9., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 20:59
Mert angolok és epekedve várják hogy legalább egy datumuk legyen, hogy tudjak, mikor mutatják be.hehetheoriginal írta:miert van pánik?Realista24 írta: Na, végre egy újabb cikk Haalandot illetően, hogy Manchesterben egyre nagyobb a pánik![]()
Persze levezetik a nyilvánvaló okokat, de a pánik benne van a szurkolókban.
válogatott meccsek vannak, aztan nyaralás, még hetekig nem lesz jelenés semelyik klubnál, a tulaj kijelentette, hogy leigazolták.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 9., csütörtök 20:58
miert van pánik?Realista24 írta: Na, végre egy újabb cikk Haalandot illetően, hogy Manchesterben egyre nagyobb a pánik![]()
Persze levezetik a nyilvánvaló okokat, de a pánik benne van a szurkolókban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 9., csütörtök 12:55
Egy ikonikus Mónika show epizódból idéznék: "Aztat bárki mondhassa."Realista24 írta: It's finally signed between Real Madrid and Monaco, while Tchouaméni will complete the final part of his medical tests right after the game between France and Croatia. @MatteMoretto
tubatibinek speciálba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 12:41
Másik hír szerint a következő órákban lesz aláírva, a végső medical meg 4 nappal a meccs után lesz. Kicsit üti a két hír egymást, de gondolom, ha valami bebaszarintana az orvosin, akkor semmis a szerződés, már ha tényleg aláírja ma.Realista24 írta: It's finally signed between Real Madrid and Monaco, while Tchouaméni will complete the final part of his medical tests right after the game between France and Croatia. @MatteMoretto
tubatibinek speciálba![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem