Takarodj mar, 60rol indultunk egy egy szezonos playa után.Realista24 írta: Aurelien Tchouameni's transfer to Real Madrid could go up to €116m with bonuses and and the tax imposed by the Spanish tax authorities.
![]()

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 8., szerda 12:03
Takarodj mar, 60rol indultunk egy egy szezonos playa után.Realista24 írta: Aurelien Tchouameni's transfer to Real Madrid could go up to €116m with bonuses and and the tax imposed by the Spanish tax authorities.
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 8., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 8., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 8., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. június 8., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: Joke02 » 2022. június 8., szerda 11:14
Oké én csak felvetettem , én viszont Karim Adeyemibe remenykedem a jövőbendoncsontos írta:isten orizzen attol az embertol minket. igazi futballkurva, plusz engem rohadtul idegesit az egesz ember jelenlete, na meg ahogy vezeti a labdat.. el is kapott a hanyingerJoke02 írta:
Lehet hülyén hangzik de Moratahoz mit szólnátok?! Sztem ő nem lenne rossz egy csere csatár opcióban , szerintem elis viselné meg ő neki már volt ilyenbe része hogy ő volt a csere csatár Zidane korszakban és ha jól emlekszem nem is állt neki rosszul ez a szerepkör rúgott is 1-2 gólt én ő benne is gondolkodnék , ti mit gondoltok?!![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. június 8., szerda 11:11
isten orizzen attol az embertol minket. igazi futballkurva, plusz engem rohadtul idegesit az egesz ember jelenlete, na meg ahogy vezeti a labdat.. el is kapott a hanyingerJoke02 írta:Lehet hülyén hangzik de Moratahoz mit szólnátok?! Sztem ő nem lenne rossz egy csere csatár opcióban , szerintem elis viselné meg ő neki már volt ilyenbe része hogy ő volt a csere csatár Zidane korszakban és ha jól emlekszem nem is állt neki rosszul ez a szerepkör rúgott is 1-2 gólt én ő benne is gondolkodnék , ti mit gondoltok?!haszi írta:
🎖| Gabriel Jesús will leave Man City, but he will stay in the Premier League. @FabrizioRomano
Hát úgy néz ki, hogy a Gabriel Jesus hajó is elmenni látszik. Nagyon remélem, hogy akkor tényleg egy fiatal backup csatár vagy egy fiatal jobbszélső lesz hozva és nem valami Sterling, Lukaku féle vonalat erőltetünk majd, erről is volt hír az elmúlt hetekben. Bár most a Bappe kudarc óta mindenkivel összeboronálnak minket![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 11:10
Remélem a nevedhez hűen csak viccelsz.Joke02 írta:Lehet hülyén hangzik de Moratahoz mit szólnátok?! Sztem ő nem lenne rossz egy csere csatár opcióban , szerintem elis viselné meg ő neki már volt ilyenbe része hogy ő volt a csere csatár Zidane korszakban és ha jól emlekszem nem is állt neki rosszul ez a szerepkör rúgott is 1-2 gólt én ő benne is gondolkodnék , ti mit gondoltok?!haszi írta:
🎖| Gabriel Jesús will leave Man City, but he will stay in the Premier League. @FabrizioRomano
Hát úgy néz ki, hogy a Gabriel Jesus hajó is elmenni látszik. Nagyon remélem, hogy akkor tényleg egy fiatal backup csatár vagy egy fiatal jobbszélső lesz hozva és nem valami Sterling, Lukaku féle vonalat erőltetünk majd, erről is volt hír az elmúlt hetekben. Bár most a Bappe kudarc óta mindenkivel összeboronálnak minket![]()
HozzászólásSzerző: Joke02 » 2022. június 8., szerda 11:08
Lehet hülyén hangzik de Moratahoz mit szólnátok?! Sztem ő nem lenne rossz egy csere csatár opcióban , szerintem elis viselné meg ő neki már volt ilyenbe része hogy ő volt a csere csatár Zidane korszakban és ha jól emlekszem nem is állt neki rosszul ez a szerepkör rúgott is 1-2 gólt én ő benne is gondolkodnék , ti mit gondoltok?!haszi írta:Pad'em írta:
Csak kicsit kell lejjebb görgetni, erről volt szó, hogy szinte kizárt hogy lesz Vininek útlevele nyáron. Nehezen hiszem el, hogy ne tudnánk elintézni, de úgy tűnik okmányügyekben Pereznek nincsenek kapcsolatai![]()
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. június 8., szerda 10:51
Pad'em írta:Csak kicsit kell lejjebb görgetni, erről volt szó, hogy szinte kizárt hogy lesz Vininek útlevele nyáron. Nehezen hiszem el, hogy ne tudnánk elintézni, de úgy tűnik okmányügyekben Pereznek nincsenek kapcsolataiSorrentino írta: Írjátok itt Gabriel Jesus-t többen is, de ő eleve kizárt, mert nincs szabad nem EU-s helyünk, nem?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. június 8., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 8., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 8., szerda 9:53
Csak kicsit kell lejjebb görgetni, erről volt szó, hogy szinte kizárt hogy lesz Vininek útlevele nyáron. Nehezen hiszem el, hogy ne tudnánk elintézni, de úgy tűnik okmányügyekben Pereznek nincsenek kapcsolataiSorrentino írta: Írjátok itt Gabriel Jesus-t többen is, de ő eleve kizárt, mert nincs szabad nem EU-s helyünk, nem?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. június 8., szerda 9:50
Taktikai variációnak jó, de ő egy kp baszógép, nem oda való.Kerlon írta: Az a baj, hogy nincs benne tamadó ösztön, nem érkezik a kapu elé, stb. Plusz Federol kiderult, hogy nagy lovo es azt kozeprol lehetne jobban kihasznalni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 8., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 8., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 8., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. június 8., szerda 9:25
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem