Vagy átsiklottam valami felett?

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. június 8., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 8., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 8:17
Aki most pirosat kap, azt le lehet cserélni?gutihaz14 írta:kb 55 perc most az atlag jatekido a topligakban, volt valami stat nemreg hogy europaban a svedliga a leghosszabb ebben ok erik el a 60 perc jatekidot nettoban es igen ahogy irtak a kamufetrengeseknek es idohuzasnak pont ez lenne megoldasmiert, most mennyi a clear playing time ?
amit a sargalapoknal irtal nem ertem pontosan de lehet reggel van, en is ugy ertelmezem hogy egybol indul az 5 perc ahogy megkapta de mivel vegtelen csere van ezert le is tudjak cserelni egybol es akkor nem kerulnek emberhatranyba
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. június 8., szerda 7:54
Semmi értelme nem lenne, akkor az 5 perc büntetésnek, ha másik játékos bejöhet helyette. Jégkorongban sem jön be más játékos 2 vagy 5 perc büntetés esetén.gutihaz14 írta:kb 55 perc most az atlag jatekido a topligakban, volt valami stat nemreg hogy europaban a svedliga a leghosszabb ebben ok erik el a 60 perc jatekidot nettoban es igen ahogy irtak a kamufetrengeseknek es idohuzasnak pont ez lenne megoldasmiert, most mennyi a clear playing time ?
amit a sargalapoknal irtal nem ertem pontosan de lehet reggel van, en is ugy ertelmezem hogy egybol indul az 5 perc ahogy megkapta de mivel vegtelen csere van ezert le is tudjak cserelni egybol es akkor nem kerulnek emberhatranyba
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 8., szerda 6:46
kb 55 perc most az atlag jatekido a topligakban, volt valami stat nemreg hogy europaban a svedliga a leghosszabb ebben ok erik el a 60 perc jatekidot nettoban es igen ahogy irtak a kamufetrengeseknek es idohuzasnak pont ez lenne megoldasmiert, most mennyi a clear playing time ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 6:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 8., szerda 6:22
Ennek pont az lenne a lényege, hogy az időhúzás méregfogát kihúzza. Ne legyenek azok a gusztustalan fetrengések, kamuápolások, 3 perces pontrúgás elvégzés, stb. Szerintem messze ez lenne a legfontosabb.'shutterisland írta: clear playing time (2x30 min).
miert, most mennyi a clear playing time ?
ha kb 30p felidonkent, akkor semmi ertelme, ha meg kevesebb, pl 20p, akkor meg joval hosszabbak lesznek a meccsek osszessegeben.
habar az idohuzasnak legalabb elvennek az elet, az lehet kiegyenlitene.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 7., kedd 23:57
miert, most mennyi a clear playing time ?clear playing time (2x30 min).
ebbol tuti lenne zurzavar.allowing players to dribble from free-kicks
meg mondanam, hogy ezt tamogatnam is, hogy haladjon a jatek, de a hatulutoje, hogy egy rakas terfel kozepe es a kapu kozotti reszen torteno bedobas helyett ivelgetnek befele, mintha szabi lenne, igy aki nem szereti a beadasokat, az nem fogja dijazni.Throw-ins become kick-ins,
5 csere is mar boven eleg, legyen mar az edzonek is koze a meccshez.infinite subs
gondolom ahogy megkapna a lapot, kezdodne is az 5p emberhatrany, mert maskepp semmi ertelme.szerintem ha netto 5 perceket kapnak a sargalaposok akkor abban a pillanatban le is cserelik inkabb oket mintsem hogy netto 5 percig emberhatranyban legyenek, na de majd meglatjuk
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 7., kedd 23:34
Irj nekik faxon, hátha nem gondoltak erre.gutihaz14 írta: szerintem ha netto 5 perceket kapnak a sargalaposok akkor abban a pillanatban le is cserelik inkabb oket mintsem hogy netto 5 percig emberhatranyban legyenek, na de majd meglatjuk
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 7., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 6., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 6., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 6., hétfő 17:38
Ez már tényleg football manager szint lenne.gutihaz14 írta: New PSG-Zidane meeting in Qatar on Tuesday: A meeting where progress could be made because PSG do not take a negative view of one of Zidane's requests. And that is to be able to combine his position with that of national coach of France
fognak itt még egyesek eret vágni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 6., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 5., vasárnap 18:13
Mbappé?_Bushido_ írta:
Poch megy, ez tuti. Így viszont kíváncsi leszek, hogy mégis kit visznek oda.
Tuchel már volt, Klopp nem fog, Pep MÉG nem fog. Carlo, Mou foglaltak. Conte is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. június 5., vasárnap 18:03
Aki megmondta, hogy nem megy sehova. Marad Rómában.Ladislao Suarez írta: Most az a legújabb, hogy Mourinhot vinnék Poch helyére a PSG-hez.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. június 4., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 2., csütörtök 12:07
Egyetértek, nem is értem hogyan tudtok vakon hinni ilyen híreknek. Vagyis mégis tudom, így manifesztálódik az utálat. Attól függetlenül, hogy számomra teljesen egyértleműen kamuhír, pont erre gondoltam, így fogja felőrölni a franciát a média, meg a közvélemény, és fog kiégni. Nem lesz ő már meghatározó játékosa a futballnak a szerződése lejártakor.hehetheoriginal írta: ezt whatsappon kuldte át ezt a listát vagy insta dm-ben?
blikk szint már ez
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 2., csütörtök 12:07
Olyan, mint a Futurama-ból a robot.. Megcsinálom a saját psg-met...wZoLee7 írta: Komolyan nekiállt fifázni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 2., csütörtök 11:57
Faxon.hehetheoriginal írta: ezt whatsappon kuldte át ezt a listát vagy insta dm-ben?
blikk szint már ez
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem