Karim papa még egy ilyen hokedli meccsre is,elég elszánt arccal jön ki, persze gondolom azt érzi,hogy van mit bizonyítania kék színekben, de szerintem a gallok örüljenek,hogy magára a húzza még a nemzeti színeket.

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. június 10., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 10., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 9., csütörtök 22:35
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. június 9., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. június 8., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 8., szerda 7:22
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. június 7., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. június 7., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 7., kedd 21:53
Jó hát egy bizonyos szint alatt nem fizet jól a tenisz, ahhoz az elitben kellene lennilordgabi írta: Láttátok, hogy Nadal a bíró a meccsünkön?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. június 7., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. június 7., kedd 18:38
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 7., kedd 14:11
Ugy jon ide, hogy ezt csinaltam, mert ezt csinalta mas is, es kesz. Semmilyen sajat gondolat nem volt mogotte.Donát írta:Oké, én meg 12 évesen GTA-ztam, mégse lettem rasszista tömeggyilkos. Hogyan jön ez ide? Annyi az állítás, hogy nem kéne felülni a provokációnak, fütyülés helyett inkább ne adjunk semmi reakciót a térdelésre.zsuninnyo írta:
12 evesen, amikor a Szpari aranycsapata az nb1-ben tolta, uvoltottem Szucs Lalinak meg Geranak, hogy mekkora prostitualt az anyjuk, Lipcsei Petinek meg hogy egy lofeju spermium. Csak azert,m ert a fradiban jatszottak. Vagy akik a diosgyorben, vagy debrecenben. Aztan megsem lettem rasszista tomeggyilkos.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 7., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 7., kedd 11:34
+1. Amugy ha Nego francia valogatottban jatszana, akkor menne ra a banandobalas, igy meg Lajosozzak.Marky írta: Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. június 7., kedd 11:12
Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.Donát írta: Nem lehet letagadni, hogy így van, napi mint nap tapasztaljuk a cancel culturet, a fehér heteró férfi ellenségképet és mindent ami ezzel jár
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 7., kedd 10:53
Figyelj, értelek és egyet is értek veled. De szennyes mind2 oldal én mindegyiktől hányok. A túltolt PC baloldalt globálisan értettem. Nem lehet letagadni, hogy így van, napi mint nap tapasztaljuk a cancel culturet, a fehér heteró férfi ellenségképet és mindent ami ezzel jár. Az elit célja a társadalom megosztása, ehhez kell a gusztustalan jobb oldal és a gusztustalan baloldal. Meg is van mind2, napi szinten tapasztalhatjuk.Halfkey írta:Ez itt a magyar politika sikere kérem szépen. Csak sikerül megosztani úgy a világot hogy legyen egy "túltolt PC baloldal" és "mi normálisak".Mert ez a PC baloldal egyáltalán nem vesz tudomást a társadalmi problémákról,
Az hogy kifütyülök-e valakit mikor valami neki fontosat csinál, az nem politikai beállítottság kérdése, hanem intelligencia. Nem kérte senki, hogy éljenezz valaminek, ami nem tetszik.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. június 7., kedd 10:47
Kicsit messzebb vezet ez, mert nekik sem fontos, csak rajuk van eroltetve, de egyebkent igazad van.Halfkey írta:Ez itt a magyar politika sikere kérem szépen. Csak sikerül megosztani úgy a világot hogy legyen egy "túltolt PC baloldal" és "mi normálisak".Mert ez a PC baloldal egyáltalán nem vesz tudomást a társadalmi problémákról,
Az hogy kifütyülök-e valakit mikor valami neki fontosat csinál, az nem politikai beállítottság kérdése, hanem intelligencia. Nem kérte senki, hogy éljenezz valaminek, ami nem tetszik.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 7., kedd 10:46
Ez itt a magyar politika sikere kérem szépen. Csak sikerül megosztani úgy a világot hogy legyen egy "túltolt PC baloldal" és "mi normálisak".Mert ez a PC baloldal egyáltalán nem vesz tudomást a társadalmi problémákról,
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. június 7., kedd 10:20
Én is így látom. Hogy ne offoljuk szét a topicot - mert már nem a meccsről van szó ez az utolsó hszm a témában (ebben a topicban legalábbis). A BLM alapvető céljai nemesek és fontosak. Sajnos teljesen mássá nőtte ki magát az a szervezet, és pont a probléma megoldásáért nem tesz semmit, cserébe ott is rasszizmust kiált ahol nincs. És nem egyenlő lehetőségeket, hanem egyenlő eredményt akarnak.Donát írta: Társadalmi szinten értem a hergelést. Mert tök igaz, hogy a feketék élete is számít, és senkit ne érjen hátrány a bőrszíne miatt, senkit ne bántsunk. Csak a két oldal megint nem vesz tudomást a másikról. Mert ez a PC baloldal egyáltalán nem vesz tudomást a társadalmi problémákról, amik nagyrészt a feketékhez köthető. Például a BL döntő után történtekről.Ha csak arról szólna ez a BLM, amiről kéne, nem lenne vele semmi gond. Csak ez is túl van tolva, mint kb minden a politikában. A kvóták, a gender, meg a cancel culture. Ezekhez tartozik a térdelés, így válik hergeléssé, hiába nem kéne annak lennie. Persze butaság egy kalap alá venni, jó lenne, ha ezt megérténk a fütyülő szurkolók. Meg eleve csak egy 3 mp-es gesztus, ahogy írjátok. Én is azt mondtam, hogy butaság kifütyülni. Változásra ettől még nem számítok, már csak azért sem, mert remekül be lehet illeszteni a Brüsszel elleni harc narratívájába.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 10:20
Egy evvel ezelott az EB elott minden arrol szolt, hogy melyik valogatott fog terdelni es melyik nem. Nem volt kotelezo, de aki nem terdel, az RASSZISTA!!! legalabbis a media egy reszeben igy voltak elkonyvelve.babaking írta:Donát írta:
Oké, én meg 12 évesen GTA-ztam, mégse lettem rasszista tömeggyilkos. Hogyan jön ez ide? Annyi az állítás, hogy nem kéne felülni a provokációnak, fütyülés helyett inkább ne adjunk semmi reakciót a térdelésre.
Amúgy meg milyen provokációnak? Azért térdelnek, hogy egy (az ö országukban jelen lévő) társadalmi problémára felhívják a figyelmet. Azt nem tudom, hogy ez nekünk (pontosabban a fújjoló szurkolóknak) miért fáj? Nekik kell térdelni? Nem.
Pont ezert linkeltem be a cikket, mert abban is ennek a hattererol ir Puzser, hogy ez a sztori nem csak annyirol szol, hogy az angolok leterdeltek, tiszteletuket fejeztek ki, a rasszista, vagy epp tudatlan, megvezetett szurkolok meg kifutyultek. Ennek multja van. Kezdve az amerikai valasztasi kampannyal, nem csak azt kell nezni, hogy a terdeles minek indult, hanem hogy az egyik politikai part/oldal egyik fo szimbolumava valt. Azt meg azert tudjuk, hogy minden politikai part arrol is szol, hogy a sajt ideologiajat normava tegyek. Azt is tudjuk, hogy a focira jaro szurkolok, foleg Kelet-Europaban tobbnyire jobb oldali beallitottsaguak, a kemeny magrol nem is beszelve. Ha a jobb oldali azt latja, hogy a bal oldali valamit ra akar kenyszeriteni, mert igen, az EB-n ott volt a nyomas, hogy mindenkinek terdelni kell, akkor ott lesz az ellenallas. Es akkor is ott lesz, amikor mar szo sincs arrol, hogy elvart lenne.Donát írta:Én ezt értem, ugyanezt írtam két mondatba tömörítve. Most ez a cikk miért indok arra, hogy fütyülni kell? Vagy mit akarsz mondani vele?h3x0r írta:
hehe meg biztos nem vegzett a pisis parkoloban a kislannyal (szigoruan 18+), ugyhogy helyette belinkelem ezt a tavalyi Puzser cikket a temarol
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem