Eddig is voltNa, vegre lesz Casemironak is helyettese

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. június 7., kedd 17:11
Eddig is voltNa, vegre lesz Casemironak is helyettese
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. június 7., kedd 17:06
Na, vegre lesz Casemironak is helyettesePad'em írta: Carlo Ancelotti's phonecall with Aurélien Tchouaméni was KEY in the deal. He explained to the midfielder how important he would be and the big role he would have in the team. @marca
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. június 7., kedd 16:44
Volt benne egy eliras. Javitottam.Pad'em írta: Carlo Ancelotti's phonecall with Aurélien Tchouaméni was KEY in the deal. He explained to the midfielder how important he would be and the big role he would have on the bench. @marca
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 7., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. június 7., kedd 16:35
Ha meg ulni fog a padon egesz szezonban sem baj, mert alairt 2027-ig.Pad'em írta: Carlo Ancelotti's phonecall with Aurélien Tchouaméni was KEY in the deal. He explained to the midfielder how important he would be and the big role he would have in the team. @marca
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 7., kedd 16:32
en is ugy gondolom hogy errol perez reg letett volna ha nem a psg akarta volna a masik oldalrol, viszont a psg meg csak nyomta fel az arat amennyire csak lehetettateeemadrid írta: Hat azert az latszik, hogy ez faszmeregetes is volt a psgvel, amugy ennyiert sose hoztuk volna. Engem mondjuk csak az erdekel, hogy jo legyen, az ara kevesbe.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 7., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 7., kedd 15:56
Te is tudod hogy mire gondoltam, én is nyilván tudom hogy kezdőt akarunk belőle, szóval ez egy jó kör voltRemy írta:Oda igazoltuk. Az, hogy valszeg egy évig tanulni fog egy all time középpályától, még hasznos is lesz számára.Halfkey írta: Azért ennyiért nem kezdőbe igazolni, kemény.
Cama is megkapta a lehetőséget, ő is megfogja.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 7., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 7., kedd 15:44
Oda igazoltuk. Az, hogy valszeg egy évig tanulni fog egy all time középpályától, még hasznos is lesz számára.Halfkey írta: Azért ennyiért nem kezdőbe igazolni, kemény.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 7., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. június 7., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 7., kedd 15:29
gaborz1 írta: Mindenki kedvenc Fabrizioja is lehozta:
Aurelién Tchouaméni to Real Madrid, here we go! Talks were at final stages yesterday night between Real and Monaco, it’s now fully agreed after final meeting for €80m plus add-ons to €100m.#RealMadrid
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. június 7., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. június 7., kedd 14:54
Jaja, kicsit bovebben:sebydani írta:Csuamuni friss.Real Madrid have agreed a deal worth over $105M to sign Monaco and France midfielder Aurélien Tchouaméni, reports David Ornstein
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 7., kedd 14:45
Csuamuni friss.Real Madrid have agreed a deal worth over $105M to sign Monaco and France midfielder Aurélien Tchouaméni, reports David Ornstein
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 7., kedd 10:52
Ezért is írok a saját magam nevében.Halfkey írta: Nagyon adom amit Dupla D ír, szerintem az hogy Realista neked mire van szükséged egy újságírótól és mire van szüksége a fociszurkolók 99,9%-ának az két más világ. Neked megvannak a saját kebabosaid![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 7., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 7., kedd 10:34
Igen. Engem a Realos pletykák is érdekelnek, de más csapatok esetében nem akarok pletykákat olvasni, csak hitelesebb dolgokat. Ezért erre kiváló Romanot követni.h3x0r írta:Pont ez a kerdes, hogy mi a szurkolo celja. 2 orankent rafrissiteni a twitterre, hatha a 20 bekovetett oldalbol az egyik bedob egy exkluziv hirt, vagy napi egyszer ranezni Romanora, hogy azert nagyjabol kepben legyen az ember mik is tortennek az atigazolasi piacon. Osszessegeben nem oszt, nem szoroz. Nekem a kedvencem meg mindig a 2009-es nyar volt, mikor 2 vagy 3 hetet voltam tengeren es hegyekbe net nelkul. Mindig itthon vart a meglepetes, hogy kit igazoltunk le.Dupla D írta: Azt elhiszem, hogyha valaki csak Realos híreket követ, akkor nem tetszik neki Romano, aki 1 nappal később írja be azt, amit mondjuk Mario Cortagena megírt hamarabb. De nem ez a funkciója.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 10:30
Pont ez a kerdes, hogy mi a szurkolo celja. 2 orankent rafrissiteni a twitterre, hatha a 20 bekovetett oldalbol az egyik bedob egy exkluziv hirt, vagy napi egyszer ranezni Romanora, hogy azert nagyjabol kepben legyen az ember mik is tortennek az atigazolasi piacon. Osszessegeben nem oszt, nem szoroz. Nekem a kedvencem meg mindig a 2009-es nyar volt, mikor 2 vagy 3 hetet voltam tengeren es hegyekbe net nelkul. Mindig itthon vart a meglepetes, hogy kit igazoltunk le.Dupla D írta: Azt elhiszem, hogyha valaki csak Realos híreket követ, akkor nem tetszik neki Romano, aki 1 nappal később írja be azt, amit mondjuk Mario Cortagena megírt hamarabb. De nem ez a funkciója.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem