h3x0r írta:
RealAsensio írta:
Szelsot sem mindenaron hoznek, ez a Vini-Benzema-Rodrygo/Valverde kombinacio nagyon fekszik, ok mar itt vannak, hasznaljuk oket. Hazard pedig a joker, ha valoban felepul es szaz szazalekos lesz, akkor ot is tudjuk hasznalni. Nem adnek ki sok penzt uj erkezore a tamadoszekcioba, akkor mar inkabb Mayoral, Jovic, Mariano erkezzen/maradjon, teljesen felesleges szorni a penzt masodvonalas arcokra, meg fizetesekre es alairasi penzekre kiadni.
Rohadt csalódott leszek, hogyha Mane és Gnabry kapcsán 30-40 milliókról írnak, mi meg az Asensio, Rodrygo, Valverde, LV négyesre építjük a jobb oldalt. Valverde nagyon jó volt a BL-ben, de kár lenne jobb szélsővé átnevelni. Rodrygora, mint kezdőként én nem merek alapozni, ő csereként tud nagyon jó lenni.
Nem mondom, hogy nem kene erositeni, de nem mindegy, kit hozunk es mennyiert. Adok-kapokba felesleges belemenni, nagy penzeket mozgositani felesleges, bl gyoztes csapatunk van, Benzeman kivul a tobbiek jo korban vannak, egy ilyen szezon utan Rodrygoeknak kijar a bizalom. Sok tenyezos a dolog, Asensio sem biztos, hogy lelep, 5-6-7 embert padoztatni is felesleges. Hazard is kerdeses… nyilvan ha biztosra akarunk menni, akkor berantjuk Gnabryt, vagy Manet, de ilyen Lacazette felektol felall a hatamon a szor. Ha ilyen B meg C megoldasok vannak, es kemenyen kell uzletelni is, akkor kosz nem, inkabb maradjanak azok, akik itt vannak.
Csalodott vagyok, hogy igy jartunk Mbappeval es Haalanddal, Gnabryban nem vagyok biztos, hogy bevalik, azon a poszton nalam Rodrygo van, kedvelem a sracot, en neki adnam a posztot, nem hoznek rivalist oda, plane ha Asensio is marad, igaz, hogy nem a legjobb megoldas, de akkor is.