Nem mondom, hogy nem kene erositeni, de nem mindegy, kit hozunk es mennyiert. Adok-kapokba felesleges belemenni, nagy penzeket mozgositani felesleges, bl gyoztes csapatunk van, Benzeman kivul a tobbiek jo korban vannak, egy ilyen szezon utan Rodrygoeknak kijar a bizalom. Sok tenyezos a dolog, Asensio sem biztos, hogy lelep, 5-6-7 embert padoztatni is felesleges. Hazard is kerdeses… nyilvan ha biztosra akarunk menni, akkor berantjuk Gnabryt, vagy Manet, de ilyen Lacazette felektol felall a hatamon a szor. Ha ilyen B meg C megoldasok vannak, es kemenyen kell uzletelni is, akkor kosz nem, inkabb maradjanak azok, akik itt vannak.h3x0r írta:Rohadt csalódott leszek, hogyha Mane és Gnabry kapcsán 30-40 milliókról írnak, mi meg az Asensio, Rodrygo, Valverde, LV négyesre építjük a jobb oldalt. Valverde nagyon jó volt a BL-ben, de kár lenne jobb szélsővé átnevelni. Rodrygora, mint kezdőként én nem merek alapozni, ő csereként tud nagyon jó lenni.RealAsensio írta: Szelsot sem mindenaron hoznek, ez a Vini-Benzema-Rodrygo/Valverde kombinacio nagyon fekszik, ok mar itt vannak, hasznaljuk oket. Hazard pedig a joker, ha valoban felepul es szaz szazalekos lesz, akkor ot is tudjuk hasznalni. Nem adnek ki sok penzt uj erkezore a tamadoszekcioba, akkor mar inkabb Mayoral, Jovic, Mariano erkezzen/maradjon, teljesen felesleges szorni a penzt masodvonalas arcokra, meg fizetesekre es alairasi penzekre kiadni.
Csalodott vagyok, hogy igy jartunk Mbappeval es Haalanddal, Gnabryban nem vagyok biztos, hogy bevalik, azon a poszton nalam Rodrygo van, kedvelem a sracot, en neki adnam a posztot, nem hoznek rivalist oda, plane ha Asensio is marad, igaz, hogy nem a legjobb megoldas, de akkor is.