Én szerettem, Matthew zseniális ( mint mindig'shutterisland írta: the lincoln lawyer ?
igeretesnek tunik trailer alapjan.![]()

HozzászólásSzerző: negan » 2022. június 5., vasárnap 12:35
Én szerettem, Matthew zseniális ( mint mindig'shutterisland írta: the lincoln lawyer ?
igeretesnek tunik trailer alapjan.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 4., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. június 4., szombat 1:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 3., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 3., péntek 3:35
vegul is nem, de lehetett volna meg egy extra 15-20p, mintha a konkret lezaras picit ossze lett volna csapva.Szar lett? Imdbn le van huzva, de be akarom fejezni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. június 2., csütörtök 23:56
Szar lett? Imdbn le van huzva, de be akarom fejezni.'shutterisland írta: vegeztem az ozarkkal.
ennek tenyleg igy lesz vege ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 2., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. június 1., szerda 21:12
Én azután, hogy a trailerben mutatott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lógós jelenetet végül kicsit gyerekbarátabb módon oldották meg elengedtem a durvaságot. De ez amit te is mondtál meg a kettévágott rohamosztagos kellemesen meglepett.géza írta: Viszont a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jelenet ahol artatlan apat megoli gyerek szeme lattara, hogy aztan ot is meg a mutert is kinyirja, csak hogy elocsalogassa Kenobit, wow. Az amikor setalt a varosban, es megfagyott a levego, azt kurva jol megcsinaltak, nem veletlen all time top 1 villain az ember.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 1., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 1., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 1., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. június 1., szerda 20:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eleve csak játszadozott vele, gondolom úgy van vele, hogy mostmár trackelve van/lesz, elkapja máskor.Remy írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!10 éve várja Anakin a nagy találkozást. Óriási energiát öl a keresésbe, aztán jön egy emberke egy szaros piszollyal, aztán lényegében kimenekíti Vader karmai közül Kenobit.![]()
![]()
Vader ott áll, mint egy darab fasz a tűz előtt és nézi, ahogy elviszik Kenobit.
![]()
![]()
Elmész a... oda...
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 1., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 1., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 1., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 1., szerda 15:06
Fu az a fogocska a masodik reszbol kibaszott gaz volt, csakugy mint a Bobas urvespa 10 km/h-s uldozes.Remy írta: Engem csak az zavar, hogy a menekülős részek a 30 évvel ezelőtti Power Rangers szintet idézik. Ezt egyszerűen nem engedhetné meg magának a Disney a világ minden pénzével a zsebében. Hulladék szint, pfejj.
Előre félek, hogy milyen végső akcióra készül a sorozat.
A rosszak ruhája is bazdmeg.ha egy amatőr cosplay versenyen így jelennél meg, se nyernél... Nem is értem.
McGregor jó, a sztori még lehet jó, de erről majd úgyis a végén tudunk érdemben beszélni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 1., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 1., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 1., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 1., szerda 13:34
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem