Ami egyébként teljesen érthető.halamadrid írta: Attol meg teljes joggal kijar nekik a jokivansagom![]()

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. június 1., szerda 23:59
Ami egyébként teljesen érthető.halamadrid írta: Attol meg teljes joggal kijar nekik a jokivansagom![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 1., szerda 23:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 1., szerda 23:17
Láttam valamelyik brazil u válogatottban két meccsen, ahol kezdő volt. Nagyon szürke volt. Videók alapján meg meg lehet állapítani, hogy valaki mennyire gyors.halamadrid írta:Nem kötekedésből, de mikor láttad játszani? Mert a Dortmundban kb. havonta kap egy 10 percet. Ennyi játékidő alapján meg nehéz megítélni. 30 milliót adtunk érte és csak nincsenek annyira vakon a scoutjaink, hogy reménytelen lenne a gyerek, főleg a másik 2 sikeresnek tűnő brazíliai üzlet után. Én még arra emlékszem, hogy a Castillaban volt igencsak kitűnő, de a Dortmundi kölcsön mindent elbaszott.Dupla D írta:
Reiniert amikor láttam játszani nem tűnt normális focistának. Lassú ehhez a szinthez, poszt nélküli lenne nálunk, és kissé a labda is zavarta. Ha volt kidobott pénz, akkor az az ő 25 milliója volt.
A Valladolidos kölcsön meg nagyon jó hír, végre sokkal tisztább képet kaphatnánk róla. Nem vetném még el, januárban lett 20 és lattuk Vini esetében is, hogy honnan hová jutott el. Ráadásul pont egy hozzá hasonló, "eszes", szervező típusú játékosra van szükség a baszó kp mellé a jövőben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 1., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. június 1., szerda 23:05
Hát nekem ez inkább a Monaco kavarása, ha Tchouameni tényleg határozott az álláspontját illetően.halamadrid írta:Hogy rohadjon bele a kecskebe Nasser es a sportigazgato farka.tubatibi írta: La llegada de Tchouaméni al Madrid se complica.
La oferta del PSG al Mónaco mejora la del Madrid.
El Madrid no va a llegar a esas cifras.
Las opciones de acabar de blanco pasan por el jugador: debe mantenerse firme en su deseo de jugar en el Bernabéu.
PSG többet és jobbat ajánl, nincs lefutva a verseny.
Szép lesz.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 1., szerda 23:00
Hogy rohadjon bele a kecskebe Nasser es a sportigazgato farka.tubatibi írta: La llegada de Tchouaméni al Madrid se complica.
La oferta del PSG al Mónaco mejora la del Madrid.
El Madrid no va a llegar a esas cifras.
Las opciones de acabar de blanco pasan por el jugador: debe mantenerse firme en su deseo de jugar en el Bernabéu.
PSG többet és jobbat ajánl, nincs lefutva a verseny.
Szép lesz.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 1., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 1., szerda 21:19
Nem kötekedésből, de mikor láttad játszani? Mert a Dortmundban kb. havonta kap egy 10 percet. Ennyi játékidő alapján meg nehéz megítélni. 30 milliót adtunk érte és csak nincsenek annyira vakon a scoutjaink, hogy reménytelen lenne a gyerek, főleg a másik 2 sikeresnek tűnő brazíliai üzlet után. Én még arra emlékszem, hogy a Castillaban volt igencsak kitűnő, de a Dortmundi kölcsön mindent elbaszott.Dupla D írta:Reiniert amikor láttam játszani nem tűnt normális focistának. Lassú ehhez a szinthez, poszt nélküli lenne nálunk, és kissé a labda is zavarta. Ha volt kidobott pénz, akkor az az ő 25 milliója volt.SzB írta: És ne felejtsétek el, hogy Reinier is visszajön. Carlo papa Vinit meg Rodrygot a kispad alól vakarta elő. Egy idényt adnék ennek a projektnek is...
HozzászólásSzerző: RicsiReal33 » 2022. június 1., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 1., szerda 20:56
Ne menjunk mi is ovodaba a barcelona utan...Galacticos írta: Kis kuborol semmi hir? Az eloszezonba megnezhetnenk.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. június 1., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. június 1., szerda 20:26
2023-ig van kolcsonben Milanoban.MorataMartin írta: Na és mi lesz Brahim barátunkkal?![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 1., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 1., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 1., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 1., szerda 18:44
Reinier has received interest from Real Betis and Valencia but Real Valladolid are the best positioned team to get him on loan next season.Dupla D írta:Reiniert amikor láttam játszani nem tűnt normális focistának. Lassú ehhez a szinthez, poszt nélküli lenne nálunk, és kissé a labda is zavarta. Ha volt kidobott pénz, akkor az az ő 25 milliója volt.SzB írta: És ne felejtsétek el, hogy Reinier is visszajön. Carlo papa Vinit meg Rodrygot a kispad alól vakarta elő. Egy idényt adnék ennek a projektnek is...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 1., szerda 18:42
inkább kidobok 25-öt egy fiatalra akiből lehet lesz valami mint 100-akat a 30+ os sztárokra akik csak a pénz jönnek ide felvenni.Dupla D írta:Reiniert amikor láttam játszani nem tűnt normális focistának. Lassú ehhez a szinthez, poszt nélküli lenne nálunk, és kissé a labda is zavarta. Ha volt kidobott pénz, akkor az az ő 25 milliója volt.SzB írta: És ne felejtsétek el, hogy Reinier is visszajön. Carlo papa Vinit meg Rodrygot a kispad alól vakarta elő. Egy idényt adnék ennek a projektnek is...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 1., szerda 18:37
Reiniert amikor láttam játszani nem tűnt normális focistának. Lassú ehhez a szinthez, poszt nélküli lenne nálunk, és kissé a labda is zavarta. Ha volt kidobott pénz, akkor az az ő 25 milliója volt.SzB írta: És ne felejtsétek el, hogy Reinier is visszajön. Carlo papa Vinit meg Rodrygot a kispad alól vakarta elő. Egy idényt adnék ennek a projektnek is...
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 1., szerda 17:57
Tényleg, kellene már rakni pár lapát szenet erre a pöfögő Haaland vonatra.Realista24 írta:a többire nem kiadott pénz meg elég lesz Haalandra.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 1., szerda 17:45
Nagy +SzB írta: És ne felejtsétek el, hogy Reinier is visszajön. Carlo papa Vinit meg Rodrygot a kispad alól vakarta elő. Egy idényt adnék ennek a projektnek is...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem